ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Хрістосова-Нечвоглод О.В.

Дата:

21.12.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 22.12.2017/7а
Про призначення Бондаренка Вадима Вікторовича на посаду начальника комунального підприємства Тростянецької міської ради «Тростянецьке житлово - експлуатаційне управління».

                              У К Р А Ї Н А                  Проект

 

Тростянецька міська рада
2 сесія 7 скликання
(друге пленарне засідання)

 
Р І Ш Е Н Н Я
 

від  22.12.2017 року

м. Тростянець                                 № _______
 
Про призначення Бондаренка Вадима Вікторовича
на посаду начальника комунального підприємства 
Тростянецької міської ради «Тростянецьке житлово -
експлуатаційне управління»
 
В зв’язку із закінченням терміну дії контракту з начальником  комунального підприємства Тростянецької міської ради «Тростянецьке житлово-експлуатаційне управління», керуючись ст. 78 Господарського кодексу України, ст. 25, ст. 26, ст. 59, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
міська рада вирішила:
 
1. Призначити Бондаренка Вадима Вікторовича  на посаду начальника комунального підприємства  Тростянецької міської ради «Тростянецьке житлово – експлуатаційне управління» та укласти з ним контракт про наймання його на посаду.
 
2.  Вважати Бондаренка Вадима Вікторовича  призначеним на посаду начальника комунального підприємства Тростянецької міської ради «Тростянецьке житлово - експлуатаційне управління» з 02 грудня 2017 року.
 
3. Доручити міському голові Бові Юрію Анатолійовичу підписати з Бондаренко Вадимом Вікторовичем  контракт про наймання його на посаду начальника  комунального підприємства Тростянецької міської ради «Тростянецьке житлово - експлуатаційне управління» з самостійним визначенням істотних умов та розміру оплати праці.
 
4. Дане рішення направити відділу правового забезпечення, економісту,  відділу бухгалтерського обліку та звітності міської ради,  КП ТМР «Тростянецьке ЖЕУ».
 
 
Міський голова         Ю.А. Бова