ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Катриченко Є.І.

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

23.10.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 23.10.2018/32
Про надання дозволу Тростянецькій міській раді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки код КВЦПЗ 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за рахунок категорії земель промисловості, транспорту, зв`язку, енергетики, оборони та іншого призначення в с. Кам`янка, по вул. Гагаріна, 144.

У К Р А Ї Н А

 

Тростянецька міська рада
                                     14 сесія 7 скликання                          ПРОЕКТ
(друге пленарне засідання)

 
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 10.10.2018 року

м. Тростянець                                № ___
 
Про надання дозволу Тростянецькій міській раді
на розробку проекту землеустрою щодо
відведення земельної ділянки код КВЦПЗ 11.02
для розміщення та експлуатації основних,
підсобних і допоміжних будівель та споруд
підприємств переробної, машинобудівної та
іншої промисловості за рахунок категорії
земель промисловості, транспорту, зв'язку,
енергетики, оборони та іншого призначення
в с. Кам`янка, по вул. Гагаріна, 144
 
         З метою формування земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за рахунок категорії
земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення в с. Кам`янка, по вул. Гагаріна, 144, визначення її площі, форм та розмірів, керуючись ст. 12, 92, 122, 123, 125, 126 Земельного кодексу України п. 34 ч. 1 ст. 26,  ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»
 
  міська рада вирішила:
 
1. Надати дозвіл Тростянецькій міській раді на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за рахунок категорії земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення в с. Кам`янка, по вул. Гагаріна, 144 орієнтовною площею 0,7 га, згідно схеми, що додається, для подальшого продажу права оренди земельної ділянки на земельних торгах.
 
2. Доручити міському голові Бові Ю. А. замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за рахунок категорії земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення в с. Кам`янка, по вул. Гагаріна, 144 орієнтовною площею 0,7 га.
 
3. Остаточний розмір земельної ділянки, зазначеної в п.1 та п.2 даного рішення, встановити при виготовленні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
 
4. Дане рішення направити  відділу Держгеокадастру  у Тростянецькому районі, землевпоряднику апарату міської ради.
 
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на міського голову Бову Ю. А.
 

Ю.А. БоваМіський голова