ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Злепко В.А.

Дата:

17.11.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 08.11.16/33
Про надання дозволу КП «Тростянецький ринок»    на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури по вул. Вознесенська, 3 (колишня вул. Червоноармійська) м. Тростянець.

                                                                                  У К Р А Ї Н А                       Проект

 

Тростянецька міська рада

16 сесія 7 скликання
 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 16.11.2016 року

м. Тростянець                                  № _____
 
Про надання дозволу КП «Тростянецький ринок»   
на розробку проекту із землеустрою щодо відведення
земельної ділянки в постійне користування
для будівництва та обслуговування будівель
ринкової інфраструктури по вул. Вознесенська, 3
(колишня вул. Червоноармійська) м. Тростянець
 
          Керуючись ст.ст. 12, 118, 186 Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
міська рада вирішила:
 
1. Надати дозвіл КП «Тростянецький ринок» на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, орієнтовною площею 0,015 га за рахунок категорії земель житлової та громадської забудови Тростянецької міської ради по вул. Вознесенська, 3 (колишня вул. Червоноармійська) в м. Тростянець.
 
2. Зобов’язати КП «Тростянецький ринок» виготовити проект із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, орієнтовною площею 0,015 га за рахунок категорії земель житлової та громадської забудови Трсотянецької міської ради по вул. Вознесенська, 3 (колишня вул. Червоноармійська) в м. Тростянець в термін до 16.11.2017 року.
 
3. Остаточний розмір земельної ділянки встановити при виготовленні проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в постійне користування для будівництва та  обслуговування будівель ринкової інфраструктури, орієнтовною площею 0,015 га за рахунок категорії земель житлової та громадської забудови Тростянецької міської ради по
вул. Вознесенська, 3 (колишня вул. Червоноармійська) в м. Тростянець.
 
4. В разі невиконання п. 2, дане рішення втрачає чинність.
 
5. Дане рішення направити  КП “Тростянецький ринок“, відділу Держгеокадастру у Тростянецькому районі, землевпоряднику апарату міської ради.
 
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Заяц Ю. М.
 
 
 
Міський голова Ю.А. Бова