ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

24.07.2017/3

Дата реєстрації:

25.07.2017

Проголосовано:

25.07.2017 11:39:55

Автор:

Степанова Н.Г.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 24.07.2017/3



У К Р А Ї Н А


 

Тростянецька міська рада



                                     27 сесія 7 скликання                         ПРОЕКТ

 



Р І Ш Е Н Н Я


 

від 25.07.2017 року


м. Тростянець                              № _____


Про затвердження переліку платних послуг,

які можуть надаватися закладами культури

Тростянецької міської ради

 

         Керуючись постановою Кабінету Міністрів України №1271 від 12.12.2011 року «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватись закладами культури, заснованими на державній і комунальній формі власності», п. 31 ч. 1 ст. 26, ст.59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та ст.26 Закону України «Про культуру»,

 
 міська рада вирішила:

 

         1. Затвердити Перелік платних послуг, які можуть надаватися  закладами культури Тростянецької міської ради, згідно додатку 1 до даного рішення.

 

         2. Доручити виконкому розробити та затвердити у встановленому Законом порядку вартість послуг, перелічених в додатку 1 до даного рішення.

 

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Заяц О.Ю.

 

 

Міський голова                   Ю.А.Бова


 

 
Додаток  1

до рішення 27 сесії 7 скликання

Тростянецької міської ради

№         від 25.07. 2017 року

 

Перелік платних послуг, які можуть надаватися закладами культури Тростянецької міської ради

 

 

1. Проведення вистав, театральних, музичних, хореографічних постановок, циркових вистав; концертів, фестивалів, конкурсів, бенефісів, естрадних шоу, виставкових, освітніх та інших культурно-мистецьких заходів (проектів), демонстрація відео- і кінофільмів; інформаційно-масових, розважальних та інших заходів; виступів професійних мистецьких колективів, артистичних груп та окремих артистів (виконавців).

Розміщення рекламної продукції та рекламних конструкцій під час їх проведення.

2. Проведення занять у студіях, підготовчих групах, групах раннього естетичного розвитку, творчих школах та об'єднаннях, секціях та мистецьких аматорських об'єднаннях, на курсах, у літературно-музичних вітальнях, ігрових кімнатах для дітей та гуртках, а також індивідуального стажування, підвищення кваліфікації, консультацій з питань збереження, дослідження, консервації та реставрації культурних цінностей в бібліотеках, музеях, архівах, спеціалізованих науково-дослідних установах, реставраційних, музейних, інших закладах культури.

3. Організація діяльності мистецьких аматорських, у тому числі клубів за інтересами (художніх, технічних, природничо-наукових, колекційних, за професіями).

4. Розроблення оригінальних сценаріїв, проведення постановочної роботи і заходів за заявками юридичних та фізичних осіб.

5. Надання послуг з організації або проведення спектаклів і концертів  колективів аматорської творчості.

6. Проведення театралізованих свят, фестивалів, конкурсів, спортивно-розважальних, оздоровчих, обрядових заходів, виставок книг і творів образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва.

7. Надання послуг з організації та/або проведення культурно-масових та наукових заходів, професійних та корпоративних свят, міжнародних симпозіумів, форумів, науково-практичних конференцій, бієнале, пленерів, конкурсів, навчальних заходів (семінарів, майстер-класів, тренінгів, творчих лабораторій та майстерень), семінарів, семінарів-практикумів, зборів, концертів, фестивалів, виставок, вистав та інших культурно-мистецьких заходів (проектів).

8. Показ слайд-фільмів, відеофільмів і кінопрограм.

9. Надання послуг з користування атракціонами, ігровими автоматами (крім тих, що передбачають  отримання грошової винагороди), настільними і комп’ютерними іграми, тенісними кортами, більярдами, тирами, дитячими ігровими містечками, персональними комп’ютерами, глядацьками залами.

10. Виготовлення та продаж у неспеціалізованих магазинах (кіосках, лотках), через електронні системи продажу видань про фонди і діяльність бібліотек, музеїв, картинних галерей, виставкових залів, заповідників, реставраційних та інших закладів культури, довідково-бібліографічних та інформаційних продуктів (в електронному вигляді - компакт-дисків), репродукцій, наборів листівок, афіш, плакатів (у тому числі із зображенням творів мистецтв, пам'яток літератури, нотними виданнями), а також сувенірних виробів, значків, виробів народних промислів, декоративно-ужиткового, образотворчого мистецтва та фотомистецтва тощо.

11. Проведення фото-, відео- і кінозйомок приміщень та інтер'єрів музеїв та заповідників, територій та об'єктів музейних закладів, окремих експонатів, експозицій, окремих сторінок документів музейних та архівних фондів, а також у приміщеннях та на території закладів культури за заявками юридичних та фізичних осіб.

12. Обслуговування екскурсійних груп і окремих відвідувачів на територіях та у приміщеннях заповідників, музеїв, інших закладів культури під час огляду експозицій, виставок тощо.

13. Відвідування заповідників, музеїв та вистовок.

14. Експонування рекламних матеріалів юридичних та фізичних осіб у приміщеннях або на сайтах закладів культури.

15. Розроблення та оформлення інтер'єрів, дизайнерське оздоблення виставкових стендів, створення та оформлення музейних експозицій, розроблення тематико-експозиційних планів музеїв.

16. Надання в оренду приміщень, малих архітектурних форм і територій.

17. Надання місць для стоянки автомобілів та інших транспортних засобів.

18. Ремонт, настроювання і налагодження музичних інструментів, звуко-, світло- та відеоапаратури.

19. Прокат музичних інструментів, культурно-спортивногоі туристичного інвентарю, сценічних костюмів, взуття, театрального реквізиту.

20. Фотокопіювання, репродукування, ксерокопіювання, сканування, фотографування, мікрофільмування, мікрокопіювання, створення цифрових та тривимірних копій з книжок, брошур, газет, журналів, музейних предметів, предметів музейного значення, документів з фондів/архівів бібліотек, музеїв, реставраційних та інших закладів культури.

21. Виготовлення фонограм концертів і спектаклів, копій звукозапису музичних творів з фонотек закладів культури, надання послуг студій звуко- і відеозапису, трансляції вистав, концертів, виставкових, освітніх та інших культурно-мистецьких заходів (проектів) закладами культури за допомогою Інтернету.

22. Надання послуг ресторанного господарства з метою організації відпочинку і дозвілля громадян за умови наявності необхідних виробничих потужностей та спеціально призначених і обладнаних приміщень.

23. Надання послуг з оренди обладнання, майна, інструментів, що належать закладам культури.

24. Надання послуг, пов'язаних із створенням умов для організованого туризму, відпочинку (короткостроковий відпочинок (розбиття наметів і розкладення вогнищ у спеціально облаштованих та відведених для цього місцях, прогулянки на конях і поні, велосипедах, електромобілях, човнах тощо).".

 

 

 
Секретар міської ради                                    А.І. Шацька