ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

16.08.2017/2

Дата реєстрації:

21.08.2017

Проголосовано:

22.08.2017 11:29:23

Автор:

Шацька А.І

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16.08.2017/2





У К Р А Ї Н А





Тростянецька міська рада

28 сесія 7 скликання

 

                               Р І Ш Е Н Н Я                 ПРОЕКТ





від 22.08.2017 року


м. Тростянець                                                                                                                                     № ____

 

Про нагородження громадян Почесним знаком

«За вклад у розвиток міста Тростянець»

 

Розглянувши і обговоривши подання установ та організацій, громадськості, враховуючи пропозиції депутатів міської ради, протокол засідання постійної комісії з питань освіти, культури і туризму, охорони здоров`я та соціального захисту населення міської ради від 17.08.2017 року щодо відзначення громадян, які зробили видатний внесок у розвиток міста Тростянець, піднесення його статусу, а також результати рейтингового голосування, відповідно до ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до рішення 5 сесії 5 скликання  Тростянецької міської ради № 261 від 22.08.2006 року,

 
міська рада  вирішила:

 

1. Нагородити Почесним знаком «За вклад у розвиток міста Тростянець» громадян:

 

- Бову Юрія Анатолійовича, Тростянецького міського голову;

- Перебийніс Володимира Федоровича, завідувача хірургічного відділення КЗ «Тростянецька Центральна районна лікарня»;

- Артюх Олександра Володимировича, тренера-викладача СК «Самбіст».

 

2. Вручити громадянам, зазначеним у п. 1, Почесні знаки «За вклад у розвиток міста Тростянець» і відповідні посвідчення в умовах особливої урочистості під час святкування Дня міста 09 вересня 2017 року.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Заяц О.Ю.

 

 
Міський голова   Ю.А. Бова



 



 Додаток 1


УКРАЇНА



Тростянецька районна організація ветеранів України

у Сумській області

42600, Сумська обл. м.Тростянець, вул. Миру , 2  код  22982104

 


Тел. 5-35-69


№  20 від 16 серпня   2017 р.

 

Виконавчому комітету Тростянецької  міської  ради

Сумської області

вул.  Миру, 6 ,  м. Тростянець,  42600


ПОДАННЯ

 

         Тростянецька районна  організація ветеранів України в Сумській області - координатор партнерства  місцевих соціально-орієнтованих громадських організацій  відзначає значний вклад в розбудову міста Тростянець,Тростянецької міської ради, її депутатського корпусу, що стався в останні роки під керівництвом  міського голови Бови Юрія Анатолійовича.

         В місті стало доброю традицією до Дня міста нагороджувати Почесним знаком «За вклад в розвиток міста Тростянець» громадян, які  сприяли зростанню економіки міста, його національного і міжнародного іміджу.

         Зважаючи на значний особистий внесок Бови Ю.А. у розбудову міста та  на те, що не виключається найближчим часом зміна статусу місцевої громади Тростянецька районна громадська організація ветеранів України в Сумській області за погодженням з громадськими організаціями – партнерами  пропонує для нагородження в поточному році за багаторічний вклад в розбудову міста  кандидатуру міського голови Бову Юрія Анатолійовича.

 

         Додаток:  Ділова характеристика міського голови Бови Ю.А.

 
З повагою         

Голова Тростянецької  районної                                                                                                         

організації ветеранів України в Сумській області                          Мисенко В.П.
                           



 




 


Додаток 2


ХАРАКТЕРИСТИКА - ПОДАННЯ

для нагородження  Почесним знаком «За вклад у розвиток міста Тростянця» на завідувача хірургічним відділенням

Перебийніса Володимира Федоровича


 

Перебийніс В.Ф. народився 02.01.1656 року в м. Донецьк, закінчив Донецький державний медичний інститут в 1980 році, за спеціальністю «лікувальна справа» та здобув кваліфікацію «лікар». Працює в комунальному закладі «Тростянецька центральна районна лікарня» з липня 1981 року на посаді лікаря-хірурга, а з березня 1996 року – завідувач хірургічним відділенням.

За період роботи на даній посаді показав себе висококваліфікованим спеціалістом, талановитим організатором охорони здоров’я, знаючим керівником, вимогливим до себе та підлеглих. Покращилась робота хірургічної служби, збільшився об’єм оперативних втручань.

Перебийніс В.Ф. постійно підвищує свій професійний рівень, володіє всіма методами оперативних втручань, має вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «хіругрія». Сумлінно виконує свої обов’язки, має хорошу теоретичну підготовку, вміло на практиці застосовує свої знання. Дбайливо відноситься до хворих, користується авторитетом серед колег та повагою хворих. Докладає багато зусиль для підтримки та розвитку охорони здоров’я міста та району.

За сумлінну, бездоганну працю, високий професіоналізм, відданість своєму покликанню, вагомий особистий внесок у справу охорони здоров’я Тростянецького району Перебийніс В.Ф. був нагороджений грамотою Управління охорони здоров’я Сумської обласної державної адміністрації.

 

 

Додаток 3


ПОДАННЯ

до нагородження  Почесним знаком «За вклад у розвиток м. Тростянець» Тростянецької міської ради


1.Прізвище, ім’я, по батькові  

Артюх Олександр Володимирович

2.Посада і місце роботи, служби

Голова СК «Самбіст»,тренер ДЮСШ єдиноборств м.Суми,тренер ДЮСШ «Барса»

3.Число, місяць і рік народження

03.03.1966

4. Досягнення, за які подається до нагородження:

З 1998 року  працював тренером в місті Тростянець з боротьби Самбо та Дзюдо. Підготував: Майстра Спорту з боротьби Дзюдо, неодноразового чемпіона та призера України з боротьби Самбо та Дзюдо, учасника Чемпіонату Світу (м.Ташкент ,Узбекистан),Чемпіонату Європи (м. Брест,Білорусія) Артюха  Максима. Неодноразовами призерами Чемпіонату України з вільної боротьби, Дзюдо ,Самбо ,сестри: Вовк Наталя ,Вовк Людмила.

З 2011 року працює тренером в ДЮСШ єдиноборств м. Суми з  панкратіону. Підготував: Чемпіонів та призерів Чемпіонату України та Кубку України: Ємець Дмитро,Бабич Владислав, Артюх Олександр Олександрович, Артюх Олександр Володимирович, Мосьпан Альберт, Цілуйко Владислава, Придатченко Євгенія, Євсюков Олександр, Гостєв Ігор, Буланий Дмитро, Карпусь Максим, Бей Максим, Правдік Сніжана, Кущерева Анжела , Кащенко Арина , Пістренко Єлизавета, Нарожна Оксана, Чала Аліна ,Скороход Олександра, Тихоход Данило, Романчук Денис, Бояр Андрій , Левченко Дмитро, Лоскучерявий Ростислав, Яценко Юлія, Мошковська Юлія, Заікіна Ганна, Комишанська Алла, Горбушко Дарина, Єнацька Ганна, Бойченко Карина, Неєлов Кирил, Гойдик Родіон.

Чемпіонами Світу з панкратіону стали: Артюх Олександр Володимирович, Дмитро Ємець, Мосьпан Альберт.

Призерами Чемпіонату Світу з панкратіону стали: Мосьпан Альберт, Артюх Олександр Олександрович.

Чемпіонами Європи з панкратіону стали: Заікіна Ганна, Мосьпан Альберт, Мошковська Юлія, Цілуйко Влада.

Підготував: МСМК з панкратіону Ємець Дмитро, МС з панкратіону Бабич Владислав, МС з панкратіону Артюх Олександр, МС з панкратіону Мосьпан Альберт.

Артюх Олександр Володимирович є тренером першої категорії з панкратіону, суд’єю Національної категорії, має перший Дан(чорний пояс з панкратіону).Неодноразовий чемпіон Всеукраїнський турнірів серед ветеранів з боротьби Самбо. Чемпіон Сьомих Всеукраїнських ігор серед ветеранів з боротьби Самбо. Фіналіст Чемпіоната України серед дорослих з Військово-спортивного двобою.

 

 Кандидатура погоджена

з головою профспілки                 _____________    _______­______________

                                                               ( підпис )                                 (ініціали )

_______________________        ____________________    _________________

  ( посада керівника )                           ( підпис )                                ( ініціали )