ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

19.10.2017/7а

Дата реєстрації:

19.10.2017

Проголосовано:

20.10.2017 11:14:41

Автор:

Івах Г.А.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 19.10.2017/7а





У К Р А Ї Н А



Тростянецька міська рада

32 сесія 7 скликання





                     Р І Ш Е Н Н Я             Проект


 

від 20.10.2017 року


м. Тростянець                               № ___

 

Про визначення виконавця послуг

з вивезення побутових відходів

на території м. Тростянець

   

З метою впорядкування надання мешканцям м. Тростянець своєчасних, належної якості послуг з вивезення побутових відходів, у відповідності до статті 35-1 Закону України «Про відходи», пункту 4 Правил надання послуг з вивезення побутових відходів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 № 1070, керуючись Порядком проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 № 1173, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 
міська рада вирішила:

 

1. Затвердити Протокол засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на надання послуг з вивезення твердих та негабаритних побутових відходів з території м. Тростянець від 17.10.2017 року (додається).

 

2. Визначити ДП «Екосервіс» КП ТМР «Тростянецькомунсервіс» виконавцем послуг із вивезення побутових відходів на території                     м. Тростянець строком на дванадцять  місяців, про що укласти договір на надання послуг з вивезення побутових відходів на території міста Тростянець відповідно до Типового договору (додаток 2 до Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 1173 від 16 листопада 2011 року).

 

3. ДП «Екосервіс»  КП ТМР «Тростянецькомунсервіс» укласти договори з вивезення побутових відходів з власниками або балансоутримувачами житлових будинків, земельних ділянок згідно з вимогами постанови  Кабінету Міністрів України від  10 грудня  2008  № 1070  «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів».

 

4. Дане рішення направити ДП "Екосервіс", відділу правового забезпечення апарату міскої ради.



5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Заяц Ю.М.

 

Міський голова Ю. А.Бова


 



 
Додаток №1

                                                                                                          ЗАТВЕРДЖЕНО

рішенням 32 сесії 7 скликання

Тростянецької міської ради

                                                             № __ від «20» жовтня 2017 р.

 

  Протокол №1



засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на надання послуг з вивезення твердих та негабаритних побутових відходів з території м. Тростянець



 


м. Тростянець                                                    «17» жовтня 2017 року

місце проведення засідання:                                  зал засідань

засідання розпочато:                                         11:00 год.

засідання завершено:                                           11:30 год.

 1. Присутні:























Голова комісії Заяц Юрій Миколайович, заступник міського  голови
Секретар комісії Івах Ганна Анатоліївна, спеціаліст 1 категорії з правових питань та квартирного обліку  апарату міської ради
Члени комісії Пустовойтова Вікторія Анатоліївна, начальник відділу бухгалтерського обліку і звітності апарату міської ради
Синявін Максим Володимирович, начальник відділу містобудування, архітектури, благоустрою та комунального обслуговування апарату міської ради
Сорока Дмитро Миколайович, головний спеціаліст з питань транспорту, зв’язку та енергетичного менеджменту

 

1.1. Присутні від учасників конкурсу:

Гайдукович Роман Віталійович – директор ДП «Екосервіс» КП ТМР «Тростянецькомунсервіс».

Засідання конкурсної комісії, щодо проведення конкурсу на надання послуг з вивезення твердих та негабаритних побутових відходів, відкрив голова комісії Заяц Ю.М., який визначив мету, регламент  та порядок денний засідання, а саме:

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про розгляд конкурсних пропозицій, що надійшли для участі в конкурсі на підставі оголошення про проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів на території м. Тростянець.

2. Про результати проведення  конкурсу.

 

СЛУХАЛИ:  голову конкурсної комісії  Заяц  Ю.М., який повідомив, що на розгляд конкурсної комісії наданню послуг з вивезення побутових відходів на території м. Тростянець, надійшли конкурсні пропозиції, а саме згідно журналу обліку конкурсних пропозицій на участь у конкурсі надійшла одна пропозиція: за № 1 від 12.10.2017 року від ДП «Екосервіс» КП ТМР «Тростянецькомунсервіс».  Конверт з конкурсними пропозиціями  учасника надійшли до закінчення строку їх подання.  

 

ВИСТУПИЛИ:  секретар конкурсної комісії  Івах Г.А., яка оголосила критерії оцінки конкурсних пропозицій.

Під час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями перевірено наявність та правильність оформлення документів, передбачених конкурсною документацією. Враховано всі критерії оцінки конкурсних пропозицій.

Пропозиція ДП «Екосервіс» КП ТМР «Тростянецькомунсервіс» відповідає конкурсній документації.

За результатами проведеного голосування, з 5 членів комісії віддали свій голос за конкурсну пропозицію надану:   ДП «Екосервіс» -  5 голосів.

 

ВИРІШИЛИ:

1. Учасник конкурсу ДП «Екосервіс» КП ТМР «Тростянецькомунсервіс» відповідає кваліфікаційним вимогам, передбаченим конкурсною документацією, конкурсна пропозиція відповідає конкурсній документації. Вважати конкурс з визначення виконавця з надання послуг з вивезення  побутових відходів на території м. Тростянець таким, що відбувся.

2. Визначити переможцем конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів на території м. Тростянець ДП «Екосервіс» КП ТМР «Тростянецькомунсервіс».

3. Протокол засідання конкурсної комісії від 17.10.2017 року подати на затвердження наступної сесії міської ради.

4. Визначити, що строк, на який укладається договір на надання послуг з вивезення побутових відходів на території м. Тростянець з переможцем конкурсу, у відповідності із пунктом 30 Постанови Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 року № 1173, повинен становити 12  (дванадцять) місяців, після чого протягом десяти календарних днів після припинення договору.ю організувати та провести новий конкурс.

 

ГОЛОСУВАЛИ:
























Голова комісії Заяц Юрій Миколайович

 
Секретар комісії Івах Ганна Анатоліївна

 
Члени комісії Пустовойтова Вікторія Анатоліївна

 
Синявін Максим Володимирович

 
Сорока Дмитро Миколайович