ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

20.11.2017/27

Дата реєстрації:

20.11.2017

Проголосовано:

21.11.2017 12:23:12

Автор:

Хрістосова-Нечвоглод О.В.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 20.11.2017/27



У К Р А Ї Н А





Тростянецька міська рада

1 сесія 7 скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я


 

від 21.11.2017 року


м. Тростянець                               № _____

 

Про початок  реорганізації

Кам’янської та Зарічненської

сільських рад шляхом приєднання

до Тростянецької міської ради

 

Керуючись ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 8 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», відповідно до ст. 104, 105, 107 Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», ч. 4 ст. 31 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», Порядку подання фінансової звітності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2000 р. № 419, п. 7 Розділу І Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 р. № 879, ч. 4 ст. 3 Розділу XIV Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015  р. № 1000/5 на підставі рішення Тростянецької міської ради від 21 листопада 2017 року № 1 «Про початок повноважень депутатів Тростянецької міської ради»,

 
міська рада вирішила:

 


  1. Розпочати процедуру реорганізації юридичної особи – Кам’янської сільської ради (ЄДРПОУ 04391109), розташованої за адресою:

    вул. Гагаріна,145, с. Кам’янка Тростянецького району Сумської області, шляхом приєднання до Тростянецької міської ради (ЄДРПОУ 24006361), розташованої за адресою: вул. Миру, 6, м. Тростянець, Тростянецького району Сумської області.

     

  2. Тростянецька міська рада є правонаступником всього майна, прав та обов’язків Кам’янської сільської ради.


 


  1. Розпочати процедуру реорганізації юридичної особи – Зарічненської сільської ради (ЄДРПОУ 043991747), розташованої за адресою:

    вул. Вєдяєва, 22-А, с. Зарічне Тростянецького району Сумської області, шляхом приєднання до Тростянецької міської ради (ЄДРПОУ 24006361), розташованої за адресою: вул. Миру, 6, м. Тростянець, Тростянецького району Сумської області.


 


  1. Тростянецька міська рада є правонаступником всього майна, прав та обов’язків Зарічненської сільської ради.


 


  1. Утворити комісію з реорганізації Кам’янської  сільської ради шляхом приєднання до Тростянецької міської ради у складі:


Голова комісії:

Бова Юрій Анатолійович – міський голова.

Члени комісії:

         Студінський Микола Вікторович – в.о. старости;

         Литвин Інна Миколаївна – бухгалтер;

         Синявіна Людмила Іванівна – завідуюча КДНЗ «Дубравушка»;

         Підопригора Ірина Миколаївна – бухгалтер КДНЗ «Дубравушка»;

          Заяц Юрій Миколайович – заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства, будівництва, благоустрою, транспорту та зв’язку;

         Хрістосова–Нечвоглод Олена Володимирівна – начальник відділу  правового забезпечення;

           Пустовойтова Вікторія Анатоліївна – начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності.

        

  1. Утворити комісію з реорганізації Зарічненської сільської ради шляхом приєднання до Тростянецької міської ради  у складі:


Голова комісії:

Бова Юрій Анатолійович – міський голова.

Члени комісії:

         Міняйло Олександр Олександрович – в.о. старости;

         Мануха Наталія Іванівна – головний бухгалтер;

         Підопригора Світлана Павлівна – секретар сільської ради;

          Заяц Юрій Миколайович – заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства, будівництва, благоустрою, транспорту та зв’язку.

         Хрістосова–Нечвоглод Олена Володимирівна – начальник відділу  правового забезпечення;

          Пустовойтова Вікторія Анатоліївна – начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності.

                  

  1. Покласти на комісію з реорганізації Кам’янської сільської ради шляхом приєднання до Тростянецької міської ради  повноваження щодо здійснення повної інвентаризації: основних засобів,  активів та запасів грошових коштів, розрахунків зобов’язань Кам’янської сільської ради з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження станом на 31 грудня 2017 року.


 


  1. Покласти на комісію з реорганізації Зарічненської сільської ради шляхом приєднання до Тростянецької міської ради  повноваження щодо здійснення повної інвентаризації: основних засобів,  активів та запасів грошових коштів, розрахунків зобов’язань Зарічненської сільської ради з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження станом на 31 грудня 2017 року.


 


  1. Призначити матеріально-відповідальною особою по прийняттю матеріальних цінностей начальника загального відділу Сергієнко Олену Іванівну.

  2. Затвердити план заходів з реорганізації Кам’янської та Зарічненської сільських рад (додаток 1).

     

  3. Комісії з реорганізації Кам’янської сільської ради провести процедури повної інвентаризації: основних засобів,  активів та запасів грошових коштів, розрахунків зобов’язань Кам’янської сільської ради з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження та підготувати передавальний акт для прийняття на баланс Тростянецької міської ради майна і зобов’язань Кам’янської сільської ради. Інвентаризацію проводити у присутності матеріально відповідальних осіб Кам’янської сільської ради.

     

  4. Комісії з реорганізації Зарічненської сільської ради провести процедури повної інвентаризації: основних засобів,  активів та запасів грошових коштів, розрахунків зобов’язань Зарічненської сільської ради з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження та підготувати передавальний акт для прийняття на баланс Тростянецької міської ради майна і зобов’язань Зарічненської сільської ради. Інвентаризацію проводити у присутності матеріально відповідальних осіб Зарічненської сільської ради.


 


  1. З метою забезпечення своєчасного проведення інвентаризації майна Кам’янської та Зарічненської сільських рад, надати право голові Тростянецької міської ради Бові Юрію Анатолійовичу здійснювати без погодження з Тростянецькою міською радою заміну персонального складу комісії з реорганізації у випадку відрядження або тимчасової непрацездатності когось із членів комісії під час виконання п.3 та п.4 Плану заходів з реорганізації Кам’янської та Зарічненської сільських рад.

     

  2. Затвердити форму передавального акту (додаток 2).

     

  3. Комісіям з реорганізації Кам’янської та Зарічненської сільських рад використовувати затверджену форму передавального акту у своїй роботі.

     

  4. Затвердити форму акту приймання – передачі документів, що накопичились станом на 31.12.2017 року під час діяльності ради (додаток 3).

     

  5. Комісіям з реорганізації Кам’янської та Зарічненської сільських рад використовувати затверджену форму акту приймання – передачі документів у своїй роботі.

     

  6. Визначити відповідальною особою за фізичне приймання документів, що накопичилися під час діяльності Кам’янської та Зарічненської сільських рад станом на 31.12.2017 року до Тростянецької міської ради –начальника загального відділу  Сергієнко Олену Іванівну.

     

  7. Уповноважити голову Тростянецької міської ради затвердити від імені Тростянецької міської ради акти приймання – передачі документів, що накопичились під час діяльності Кам’янської та Зарічненської сільських рад станом на 31.12.2017 року.

     

  8. Начальнику загального відділу Сергієнко Олені Іванівні у строк до 31.01.2018 року подати голові Тростянецької міської ради пропозиції щодо порядку подальшого зберігання та використання документів Кам’янської та Зарічненської сільських рад.

     

  9. Голові Тростянецької міської ради Бові Юрію Анатолійовичу - забезпечити своєчасне та повне прийняття майна, активів та зобов’язань Кам’янської та Зарічненської сільських рад та оприбуткування зазначеного майна, активів та зобов’язань Тростянецькою міською радою.

     

  10. Голові комісії з реорганізації Кам’янської сільської ради шляхом приєднання до Тростянецької міської ради, забезпечити своєчасне здійснення заходів, передбачених Планом, та про результати проведеної роботи інформувати Тростянецьку міську раду, шляхом здійснення доповідей на пленарних засіданнях.

     

  11. Голові комісії з реорганізації Зарічненської сільської ради шляхом приєднання до Тростянецької міської ради, забезпечити своєчасне здійснення заходів, передбачених Планом, та про результати проведеної роботи інформувати Тростянецьку міську раду, шляхом здійснення доповідей на пленарних засіданнях.

     

  12. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.



Міський голова Ю.А.Бова


Додаток 1

                                                                                                до рішення              Тростянецької міської ради

від 21.11.17 року №___


План заходів з реорганізації

Кам’янської та Зарічненської сільських рад

 


























































з/п Заходи Термін Виконавець
1 Інвентаризація та передача документів, що нагромадилися під час діяльності Кам’янської сільської ради станом на 31.12.2017 року Тростянецькій міській раді До 05.01.2018 року Комісія
2 Інвентаризація та передача документів, що нагромадилися під час діяльності Зарічненської сільської ради станом на 31.12.2017 року Тростянецькій міській раді До 05.01.2018 року Комісія
3 Повна інвентаризація основних засобів, нематеріальних активів, запасів, грошових коштів та розрахунків Кам’янської сільської ради з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження станом на 31.12.2017 року До 05.01.2018 року

(включно)
Комісія
4 Повна інвентаризація основних засобів, нематеріальних активів, запасів, грошових коштів та розрахунків Зарічненської сільської ради з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження станом на 31.12.2017 року До 09.01.2018 року

(включно)
Комісія
5 Складання передавального акту майна, активів та зобов’язань Кам’янської сільської ради Тростянецькій міській раді До 05.01.2018 року

(включно)
Комісія
6 Складання передавального акту майна, активів та зобов’язань Зарічненської сільської ради

Тростянецькій міській раді
До 09.01.2018 року

(включно)
Комісія
7 Забезпечення процесу передачі майна, активів та зобов’язань Кам’янської сільської ради Тростянецькій міській раді після затвердження відповідного передавального акту До 18.01.2018 року

(включно)
Комісія
9 Забезпечення процесу передачі майна, активів та зобов’язань Зарічненської сільської ради Тростянецькій міській раді після затвердження відповідного передавального акту До 18.01.2018 року

(включно)
Комісія

                                         Секретар міської ради

 







                                                                           Додаток 2

до рішення

Тростянецької міської ради

від 21.11.2017 р. № ____

 

ПЕРЕДАВАЛЬНИЙ АКТ

 

м. Тростянець                                                                                      «____» __________ 201_ року

 

Ми, що нижче підписалися, голова та члени Комісії з реорганізації ________________ сільської ради, створеної рішенням Тростянецької міської ради від 21.11.2017 р. № ____, у складі:

 

Голова комісії: ______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

в присутності матеріально відповідальної особи

 ________________________________________________________________________

ПІБ, посада

_______________________________________________________________________________________

Сільської ради

 

Ми, що нижче підписалися, голова та члени Комісії з прийняття документів, майна, активів та зобов’язань Тростянецької міської ради, створеної розпорядженням Тростянецької міської ради від ___._______________2017 р. № ____, у складі:

 

Голова комісії: ______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

в присутності матеріально відповідальної особи

 ________________________________________________________________________

ПІБ, посада

Тростянецької міської ради

 

керуючись ч. 2 та 3 ст. 107 Цивільного кодексу України, ст. 8 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», склали цей акт про наступне:

 

  1. Тростянецька міська рада (ЄДРПОУ 24006361), місцезнаходження: вул. Миру, 6, м.Тростянець Тростянецького району Сумської області,  внаслідок реорганізації _________________ сільської ради (ЄДРПОУ ____________, місцезнаходження: ___________________________________________________________________________) шляхом приєднання до Тростянецької міської ради, яка є правонаступником майна, активів та зобов’язань _______________ сільської ради, а саме: 


 

1.1. Необоротних активів (балансова вартість) – ____________ грн., у тому числі:

- основні засоби – __________ грн.;

- інші необоротні матеріальні активи – __________ грн.;

1.2. Запасів  – __________ грн.;

1.3. Грошових документів, бланків, документів суворої звітності  – __________ грн.;

1.4. Грошових коштів на рахунках - ________________________грн.;

1.5. Дебіторської заборгованості  – __________ грн., у тому числі:

- перед бюджетом – __________ грн.;

- з оплати праці – __________ грн.;

Кредиторської заборгованості  – __________ грн., у тому числі:

- перед бюджетом – __________ грн.;

- з оплати праці – __________ грн.;

1.6. Матеріальних цінностей прийнятих на матеріальне зберігання - ___________ грн..

 

  1. Разом із майном _____________ сільської ради Тростянецька міська рада приймає документи, що підтверджують право власності (володіння, користування, розпорядження) на об’єкти основних засобів та документів, які підтверджують право власності або користування земельними ділянками____________________________________________________________


_____________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________.

 

Додатки 1,2,3,4,5,6  до передавального акту: ________ на ____ аркушах.

 

Усього: _____ аркушів.

 

Передання здійснив:

Комісія з реорганізації __________________________ сільської ради:

 






































Голова комісії:

 
_________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії:

 
_________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Матеріально відповідальна осаба _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)

 

Приймання здійснив:

Комісія з прийняття документів, майна, активів та зобов’язань, у складі:

 





















































Голова комісії:

 
_________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії:

 
_________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Матеріально відповідальна осаба _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)

 

 

 

 

 













































































































































































































































































































































































































































































































Додаток 1 до Передавального акту __________________ сільської ради. Необоротні активи
№ з/п Рахунок, субрахунок Найменування, стисла характеристика та призначення об’єкта

(пооб’єктно)
Рік випуску (будівництва) чи дата придбання (введення в експлуатацію) та виготовлення Номер Один. вимір. За даними бухгалтерського обліку Інші відомості
інвентарний/номенклатурний заводський паспорта
кількість первісна (переоцінена) вартість сума зносу (накопиченої амортизації) балансова варітсь строк корисного використання
1 2 3 4 5 6 7 11 12 13 14 15 16
1010

Інвестиційна нерухомість
1011

Земельні ділянки
1012

Капітальні витрати на поліпшення земель
1013

Будинки, споруди тапередавальні пристрої
1014

Машини та обладнання
1015

Транспортні засоби
1016

Інструменти, прилади та інвентар
1017

Тварини та багаторічні насадження
1018

Інші основні засоби 
РАЗОМ ЗА РАХУНКОМ 101 «Основні засобита інвестиційна нерухомість розпорядників бюджетних коштів»
1111

Музейні фонди
1112

Бібліотечні фонди
1113

Малоцінні необоротні матеріальні активи
1114

Білизна, постільні речі, одяг та взуття
1115

Інвентарна тара
1116

Необоротні матеріальні активи спеціального призначення
1117

Природні ресурси
1118

Інші необоротні матеріальні активи
РАЗОМ ЗА РАХУНКОМ 111 «Інші необоротні матеріальні активи розпорядників бюджетних коштів»
1211

Авторські та суміжні з ними права
1212

Права користування природними ресурсами
1213

Права на знаки для товарів і послуг
1214

Права користування майном
1215

Права на об'єкти промислової власності
1216

Інші нематеріальні активи
РАЗОМ ЗА РАХУНКОМ 121 «Нематеріальні активи розпорядників бюджетних коштів»
УСЬОГО НЕОБОРОТНИХ АКТИВІВ





Додаток 2 до Передавального акту ___________________сільської ради«Запаси»







































































































































































































































з/п
Рахунок, субрахунок Матеріальні цінності Одиниця виміру За даними бухгалтерського обліку Інші відомості або примітки
найменування, вид, сорт, група

(за кожним найменуванням)
номенклатурний номер (за наявності) кількість вартість сума
1 2 3 4 5 6 7 8 9
1511

Продукти харчування
1512

Медикаменти та перев'язувальні матеріали
1513

Будівельні матеріали
1514

Пально-мастильні матеріали
1515

Запасні частини
1516

Тара
1517

Сировина і матеріали
1518

Інші виробничі запаси
РАЗОМ ЗА РАХУНКОМ 151 «Виробничі запаси розпорядників бюджетних коштів»
1713

Поточні біологічні активи рослинництва
1714

Поточні біологічні активи тваринництва
РАЗОМ ЗА РАХУНКОМ 171 «Біологічні активи розпорядників бюджетних коштів»
1811

Готова продукція
1812

Малоцінні та швидкозношувані предмети[1]
1814

Державні матеріальні резерви та запаси
1815

Активи для розподілу, передачі, продажу
1816

Інші нефінансові активи
РАЗОМ ЗА РАХУНКОМ 181 «Інші нефінансові активи розпорядників бюджетних коштів»
УСЬОГО ЗАПАСІВ

 

                   

 

Додаток 3до Передавального акту __________сільської ради. Грошові документи, бланки документів суворої звітності


























































№ з/п Найменування грошових документів, бланків документів суворої звітності (за кожним документом, бланком) За даними бухгалтерського обліку
номер і серія номінальна

вартість
кількість
1 2 6 7 8
1
2
3
РАЗОМ ЗА субрахунком 2213 «Грошові документи в національній валюті», 1816 «Інші нефінансові активи»

 

Додаток 4до Передавального акту __________сільської ради.

Грошові кошти на рахунках













































№ з/п Найменування органу Казначейства, банку, у якому відкрито рахунок Номер рахунку Код або назва валюти Сума
1 2 6 7 8
1
2
3
РАЗОМ ЗА субрахунком 2313 «Реєстраційні рахунки», 2314 «Інші рахунки в Казначействі»

 

 Додаток 5до Передавального акту _______________ сільської ради.

Дебіторська та кредиторська заборгованість
















































































Дебітор Дата виникнення заборгованості Сума заборгованості Найменування субрахунку бухгалтерського обліку
найменування ЄДРПОУ (реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта)
1 2 3 4 5
Разом дебіторська заборгованість
Кредитор Дата виникнення заборгованості Сума заборгованості Найменування субрахунку бухгалтерського обліку
найменування ЄДРПОУ (реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта)
1 2 3 4 5
Разом кредиторська заборгованість

 

Додаток 6 до Передавального акту ___________________сільської ради.

Матеріальні цінності, прийняті на відповідальне зберігання

























































з/п
Матеріальні цінності, на відповідальному зберіганні Позабалансовий рахунок Інвентарний/ номенклатурний номер

(за наявності)
Одиниця виміру За даними бухгалтерського обліку Дата приймання  цінностей на зберігання Місце зберігання(склад (комора), його (її) фактичне місцезнаходження)
Найменування постачальника ЄДРПОУ (Реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта) Кіл-ть Вартість
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Разом 0 0

 

 


 







Додаток 3

до рішення

Тростянецької міської ради

від 21.11.2017 р. № ____

 

 

ЗАТВЕРДЖУЮ

Тростянецький міський голова

 

______________/Ю. А. Бова       (підпис)

 

« ____» ___________ 2017 року

   м.п.

 

 

АКТ

 приймання-передачі документів, що накопичилися під час діяльності

________________ сільської ради станом на 31.12.2017 р.

 

 

«___» ____________ 201__ року                                                                                      № ____

 

Ми, що нижче підписалися, голова та члени Комісії з реорганізації ________________ сільської ради, створеної рішенням Тростянецької міської ради від 21.11.2017 р. № ____, у складі:

 

Голова комісії: ______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

в присутності матеріально відповідальної особи

 ________________________________________________________________________

ПІБ, посада

_______________________________________________________________________________________

Сільської ради

 

Ми, що нижче підписалися, голова та члени Комісії з прийняття документів, майна, активів та зобов’язань Тростянецької міської ради, створеної розпорядженням Тростянецької міської ради від ___._______________2017 р. № ____, у складі:

 

Голова комісії: ______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

в присутності матеріально відповідальної особи

 ________________________________________________________________________

ПІБ, посада

Тростянецької міської ради

 

 

На підставі: ч. 4 ст. 31 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», ч. 4 ст. 3 Розділу XIV Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015  р. № 1000/5.

У зв’язку із: припиненням юридичної особи – _______________ сільської ради шляхом приєднання до Тростянецької міської ради голова Комісії з реорганізації ____________________ сільської ради _____________________________ передає, а _____________________________________________________________________________

(посада, ПІБ особи, яка приймає документи від ради )

приймає документи згідно з переліком:

 

  1. Документи, не завершені в діловодстві ____________ сільської ради:


 























































з/п
№ і назва опису Кількість примірників опису Кількість справ Примітки
1 2 3 4 5
1
2
3
4
5

 

Номери відсутніх справ _________________________________________________________

Всього прийнято: __ (_______) справ.

 

  1. Архів _______________ сільської ради:


 























































з/п
№ і назва опису Кількість примірників опису Кількість справ Примітки
1 2 3 4 5
1
2
3
4
5

 

Номери відсутніх справ _________________________________________________________

Всього прийнято: __ (_______) справ.

 








Передання здійснив:

Комісія з реорганізації __________________________ сільської ради:

 






































Голова комісії:

 
_________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії:

 
_________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Матеріально відповідальна осаба _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)

Приймання здійснив:

Комісія з прийняття документів, майна, активів та зобов’язань, у складі:

 






































Голова комісії:

 
_________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії:

 
_________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Матеріально відповідальна осаба _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)