ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VII

Вид:

За основу

Номер:

20.11.2017/26

Дата реєстрації:

20.11.2017

Проголосовано:

21.11.2017 12:47:20

Автор:

Калініченко А.М.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 20.11.2017/26


 

У К Р А Ї Н А



 


Тростянецька міська рада

                                  1 сесія 7 скликання                 ПРОЕКТ

 

Р І Ш Е Н Н Я


 

№_____

від 21.11.2017 року


м. Тростянець

 

Про порядок виконання місцевих бюджетів

Тростянецької міської ради,

Кам‘янської та Зарічненської

сільських рад до кінця бюджетного

періоду 2017 року

 

Відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та п. 3 ч. 2 ст. 22 Бюджетного кодексу України,

 
міська рада вирішила:

 

1. Установити, що на період  з початку реорганізації Кам‘янської сільської ради та Зарічненської сільської ради шляхом приєднання до Тростянецької міської ради та до моменту затвердження спільного бюджету відповідних територіальних громад, виконання місцевих бюджетів Кам‘янської сільської ради та Зарічненської сільської ради здійснюється окремо, за кожною установою, відповідно до чинного законодавства.

2. Установити повноваження щодо виконання бюджету Кам‘янської сільської ради:

2.1. Установити, що на час проведення реорганізації Кам‘янської сільської ради шляхом приєднання до Тростянецької міської ради, повноваження щодо виконання бюджету Кам‘янської сільської ради до кінця бюджетного періоду 2017 року, забезпечує Бова Юрій Анатолійович - голова комісії з реорганізації Кам‘янської сільської ради .

2.2. Доручити підготовку платіжно-фінансових документів на проведення видатків з бюджету Кам‘янської сільської ради Литвин Інні Миколаївні  - члену комісії з реорганізації Кам‘янської сільської ради.

2.3. Надати право першого підпису платіжних доручень, розрахункових та інших фінансових і банківських документів по видатках Кам‘янської сільської ради Бові Юрію Анатолійовичу – голові комісії з реорганізації Кам‘янської сільської ради.

2.4. Надати право другого підпису платіжних доручень, розрахункових та інших фінансових і банківських документів по видатках Кам‘янської сільської ради Литвин Інні Миколаївні – члену комісії з реорганізації Кам‘янської сільської ради.

2.5. Члену комісії з реорганізації Кам‘янської сільської ради Литвин Інні Миколаївні підготувати та надати в установленому законодавством порядку до органів Державної казначейської служби України картки зі зразками підписів та інші необхідні документи.

2.6. Установити, що фінансування посад виконуючого обов’язки старости та діловода, які обслуговують Кам‘янський старостинський округ  проводити за рахунок передачі міжбюджетних трансфертів з відповідного бюджету Кам‘янської сільської ради до бюджету Тростянецької міської ради за КПКВК 0170 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення) міської, селищної, сільської рад».

2.7. Всі інші видатки Кам‘янської сільської ради до кінця 2017 року здійснюються за рахунок відповідних видатків Кам‘янської сільської ради, передбачених кошторисом на 2017 рік.

2.8. Виплати працівникам, які вивільняються відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад»  в січні місяці 2018 року у зв’язку з реорганізацією Кам‘янської сільської ради шляхом приєднання до Тростянецької міської ради - здійснюються за рахунок відповідних видатків Тростянецької міської ради, передбачених кошторисом на 2018 рік.

3. Установити повноваження щодо виконання бюджету Зарічненської сільської ради:

3.1. Установити, що на час проведення реорганізації Зарічненської сільської ради шляхом приєднання до Тростянецької міської ради, повноваження щодо виконання бюджету Зарічненської сільської ради до кінця бюджетного періоду 2017 року, забезпечує Бова Юрій Анатолійович - голова комісії з реорганізації Зарічненської сільської ради.

3.2. Доручити підготовку платіжно-фінансових документів на проведення видатків з бюджету Зарічненської сільської ради Мануха Наталії Іванівні - члену комісії з реорганізації Зарічненської сільської ради.

3.3. Надати право першого підпису платіжних доручень, розрахункових та інших фінансових і банківських документів по видатках Зарічненської сільської ради Бові Юрію Анатолійовичу – голові комісії з реорганізації Зарічненської сільської ради.

3.4. Надати право другого підпису платіжних доручень, розрахункових та інших фінансових і банківських документів по видатках Зарічненської сільської ради Мануха Наталії Іванівні – члену комісії з реорганізації Зарічненської сільської ради.

 3.5. Члену комісії з реорганізації Зарічненської сільської ради  Мануха Наталії Іванівні підготувати та надати в установленому законодавством порядку до органів Державної казначейської служби України картки зі зразками підписів та інші необхідні документи.

3.6.Установити, що фінансування посад виконуючого обов’язки старости та діловода, які обслуговують Зарічненський старостинський округ  проводити за рахунок передачі міжбюджетних трансфертів з відповідного бюджету Зарічненської сільської ради до бюджету Тростянецької міської ради за КПКВК 0170 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення) міської, селищної, сільської рад».

3.7. Всі інші видатки Зарічненської сільської ради до кінця 2017 року здійснюються за рахунок відповідних видатків Зарічненської  сільської ради, передбачених кошторисом на 2017 рік.

3.8. Виплати працівникам, які вивільняються відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад»  в січні місяці 2018 року у зв’язку з реорганізацією Зарічненської сільської ради шляхом приєднання до Тростянецької міської ради - здійснюються за рахунок відповідних видатків Тростянецької міської ради, передбачених кошторисом на 2018 рік.

4. Дане рішення направити до відділу бухгалтерського обліку та звітності Тростянецької міської ради, Кам‘янської сільської ради, Зарічненської сільської ради та УДКСУ у Тростянецькому районі Сумської області.

5. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 
Міський голова   Ю.А. Бова