ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

20.11.2017/17

Дата реєстрації:

21.11.2017

Проголосовано:

21.11.2017 12:52:09

Автор:

Калініченко А.М.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 20.11.2017/17



У К Р А Ї Н А


 

Тростянецька міська рада

                                  1 сесія 7 скликання                 ПРОЕКТ

 

Р І Ш Е Н Н Я


 

від 21.11.2017 року


м. Тростянець                                                                                                                                         №_____

 

Про умови оплати праці

міського голови

 

Згідно Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», на виконання Постанови Кабінету Міністрів України  № 268 від 09.03.2006 року „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” із змінами і доповненнями», керуючись Законом України «про місцеве самоврядування в Україні»,

 
міська рада вирішила:

 

1. Присвоїти міському голові Бові Юрію Анатолійовичу сьомий ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах четвертої категорії посад та встановити щомісячну надбавку за вислугу років у розмірі 20 відсотків від посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.

 

2. Встановити міському голові Бові Юрію Анатолійовичу з 21 листопада 2017 року до закінчення строку повноважень: 

2.1. Надбавку  за високі досягнення у праці у розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та надбавки за вислугу років.

2.2. Щомісячне преміювання у розмірі 100 відсотків від посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг, вислугу років та надбавки за високі досягнення у праці.

2.3. Надавати матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати.

2.4. Надавати матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати у межах економії фонду оплати праці.

 
3. Начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності апарату міської ради (головному бухгалтеру) здійснювати виплату згідно даного рішення.

 

4. Дане рішення направити до відділу бухгалтерського обліку та звітності, економісту апарату міської ради та начальнику загального відділу.

 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності апарату міської ради Пустовойтову В.А.

 

 
Міський голова   Ю.А. Бова