ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

II

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

04.12.2017/2

Дата реєстрації:

04.12.2017

Проголосовано:

06.12.2017 11:19:32

Автор:

Івах Г.А.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    0

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 04.12.2017/2



У К Р А Ї Н А



         


Тростянецька міська рада



2 сесія 7 скликання

 

                    Р І Ш Е Н Н Я              Проект


 

від 06.12.2017 року



м. Тростянець                                 № ____

                           

Про затвердження «Положення про здійснення закупівель

товарів і послуг Тростянецькою міською радою, її

структурними підрозділами, комунальними закладами,

установами та підприємствами у системі

електронних державних  закупівель  ProZorro»

в новій редакції

 

З метою приведення «Положення здійснення закупівель Тростянецькою міською радою, її структурними підрозділами, комунальними закладами, установами та підприємствами у системі електронних державних  закупівель  ProZorro» у відповідність до норм чинного законодавства,  керуючись ст. 2 Закону України «Про публічні закупівлі», Наказом ДП «Зовнішторгвидав України» від 13.04.2016 року № 35 «Про затвердження Порядку здійснення допорогових закупівель» ст. 25, ст. 26,   ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 



міська рада вирішила:



 

1. Затвердити «Положення про здійснення  закупівель товарів і послуг Тростянецькою міською радою, її  структурними підрозділами, комунальними закладами, установами та підприємствами у системі електронних державних  закупівель  ProZorro» згідно додатку 1 до даного рішення.

 

2. Визнати таким, що втратило чинність рішення 11 сесії 7 скликання Тростянецької міської ради від 14.07.2016 року № 279 «Про затвердження Положення про здійснення закупівель товарів і послуг Тростянецькою міською радою, її структурними підрозділами, комунальними закладами, установами та  підприємствами у системі електронних державних закупівель ProZorro» зі змінами.

 

3. Призначити відповідальною особою, по Тростянецькій міській раді, за організацію та проведення допорогових закупівель, а також оприлюднення звітів про укладені договори в електронній системі закупівель - спеціаліста 1 категорії (з питань публічних закупівель та договірної роботи) апарату Тростянецької міської ради.

 

4. Дане рішення направити всім комунальним та дочірнім підприємствам Тростянецької міської ради,  відділу бухгалтерського обліку і звітності,  відділу правового забезпечення, головному спеціалісту (економісту) апарату міської ради.

 

5. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

 



Міський голова                 Ю.А. Бова