ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

II

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

22.12.2017/1

Дата реєстрації:

19.12.2017

Проголосовано:

22.12.2017 10:31:18

Автор:

Бова Ю.А.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 22.12.2017/1



У К Р А Ї Н А



                        Тростянецька міська рада           Проект  

2 сесія 7 скликання



Р І Ш Е Н Н Я


 

від 22.12.2017 року                        

м. Тростянець                                 № _____

 

Про вступ до Добровільного

Об’єднання органів місцевого самоврядування-

Асоціації «Енергоефективні міста України»

 

 

З метою підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів, посилення енергетичної безпеки, покращення якості енергетичних послуг, захисту довкілля та забезпечення сталого розвитку громади, керуючись частиною другою статті 142 Конституції України, статтею 10 Європейської Хартії місцевого самоврядування, статтями 15 та 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Статутом Добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування – Асоціації “Енергоефективні міста України”, Положенням про сплату вступних та членських внесків органами місцевого самоврядування у Асоціації “Енергоефективні міста України”, затвердженим Загальними зборами Асоціації 15 травня 2008 року,

 
міська рада  вирішила:

 

1. Вступити до Добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування – Асоціації «Енергоефективні міста України». 



2. Уповноважити міського голову Бову Юрія Анатолійовича представляти інтереси Тростянецької міської ради в Асоціації «Енергоефективні міста України» особисто або через уповноважених ним посадових осіб органів ради.



3. Виділити з бюджету міста кошти для сплати вступного внеску до Асоціації «Енергоефективні міста України» у сумі 4000 (чотири тисячі) гривень. 



4.Передбачити в бюджеті міста на 2018 рік витрати на сплату річного членського внеску до Асоціації «Енергоефективні міста України» у сумі  2000 (дві тисячі) гривень. 



5. Укласти з Асоціацією «Енергоефективні міста України» Угоду про сплату вступного та щорічних членських внесків.

 

6. Дане рішення направити всім причетним виконавцям. 



7. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою. 

 

 
Міський голова                                      Ю.А. Бова

 

УГОДА №____

про сплату вступного та членських внесків до

Добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування –

Асоціації Енергоефективні міста України


м._____________                                                                                                                                                                                                                                                            __  _______ 20___ р.



Добровільне об’єднання органів місцевого самоврядування – Асоціація “Енергоефективні міста України”, в особі її виконавчого директора Кирчіва Андрія Романовича, з одного боку, (надалі –Асоціація) та ___________________________________ міська рада, в особі міського голови  ________________________________________, з іншого боку, (надалі - Місто), керуючись чинним законодавством України, Статутом Асоціації “Енергоефективні міста України”, Положенням про сплату вступних та членських внесків органами місцевого самоврядування в Асоціації “Енергоефективні міста України”, затвердженим Загальними зборами Асоціації 15.05.2008 р., та рішенням ___________________________ міської ради від __.__.___ р №____ “Про вступ до Добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування - Асоціації “Енергоефективні міста України”, домовились про наступне:

 

1. Відповідно до Положення про сплату вступних та членських внесків органами місцевого самоврядування в Асоціації “Енергоефективні міста України”, затвердженим Загальними зборами Асоціації 15.05.2008 р. сума вступного внеску для Міста визначається у розмірі 4000 грн. ( чотири тисячі гривень), а сума щорічного членського внеску встановлюється у розмірі _______________ грн. Внесення Загальними зборами Асоціації змін до Положення про сплату вступних та членських внесків органами місцевого самоврядування в Асоціації “Енергоефективні міста України” в частині визначення розміру щорічних членських внесків або суттєва зміна чисельності населення, що змінюють розмір членського внеску для Міста, оформляється додатком до даної Угоди, підписаним обома сторонами.

 

2. Якщо Місто, будучи членом Асоціації, стає членом міжнародної (європейської) асоціації органів місцевого самоврядування, мета якої відповідає цілям діяльності Асоціації, і при цьому періодично інформує Асоціацію про позитивні аспекти свого членства у міжнародній (європейській) асоціації, здійснює цільовий пошук нової інформації, технологій, інвестицій через органи управління та членів міжнародної (європейської) асоціації, то сума річного членського внеску до Асоціації зменшується на розмір фактично внесеного щорічного платежу до міжнародної (європейської)  асоціації, аж до повної відміни зобов’язань сплачувати щорічний членський внесок у Асоціацію. Зменшений розмір щорічного членського внеску у цьому випадку оформляється додатком до даної Угоди, підписаним обома сторонами.

 

3. Місто не пізніше 14 днів з дня підписання даної Угоди зобов’язується переказати вступний внесок та членський внесок за 20__р. на рахунок Асоціації і перераховувати щорічні членські внески у наступні роки у 30 денний термін після затвердження бюджету міста.

 

4. Асоціація забезпечує Місту умови для повноцінного членства у Асоціації в межах наявних ресурсів.

 

5.Угода набуває чинності від дня її укладення та діє до дня виходу Міста з членів Асоціації.

 























                Асоціація

Енергоефективні міста України

Адреса: м Львів, вул. Плетенецького, 2, оф.1

рах. №2600701098931

ПЛФ ВАТ “Кредобанк”

МФО 325365

ЄДРПОУ 35501211

 

Виконавчий директор

 

___________________ Кирчів А.Р.

 

___.___. 20___ р.

 

МП










_________________ міська рада

Адреса: _____________ обл., м.___________, вул._______________, __

рах №______________

ГУДКУ у ________________ обл.

МФО ___________

ЄДРПОУ ____________

 

Міський голова

 

___________________  _________ _._.

 

___.___. 20___ р.

 

МП









































 

__. __ . 20__р. вих. № ____
Президенту Добровільного об’єднання

органів місцевого самоврядування –

Асоціації “Енергоефективні міста України”

п. Гаразду В.С.

 

 
ЗАЯВА ПРО ЧЛЕНСТВО В АСОЦІАЦІЇ

 

Керуючись рішенням сесії Тростянецької міської ради від ________ № ____ «Про вступ до Добровільного Об’єднання органів місцевого самоврядування – Асоціації «Енергоефективні міста України»», подаю клопотання про прийом органу самоврядування територіальної громади міста Тростянець у члени Добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування – Асоціації “Енергоефективні міста України” (далі – Асоціація).

 

Декларую, що на момент вступу в Асоціацію кількість мешканців територіальної громади не перевищує ___________ тисяч осіб, а сукупні річні видатки місцевого бюджету на придбання енергоресурсів складають близько ______________ тисяч гривень.

 

На підтвердження готовності органу місцевого самоврядування сплатити вступний та членський внесок у Асоціацію додаю два примірники відповідної угоди, скріплених моїм підписом та печаткою органу місцевого самоврядування.

 

Для підтримання ефективної взаємодії між Асоціацією та органом самоврядування мною визначено посадових осіб, що відповідають за основні напрямки співпраці:

 

1) у справах представництва органу місцевого самоврядування в Асоціації (за моєї відсутності):

 

ПІБ _________________________________________________________________________

Посада ______________________________________________________________________

Адреса:______________________________________________________________________

тел.:___________________ факс: __________________ ел. пошта _____________________

 

2) у справах поточної комунікації та технічного співробітництва:  

 

ПІБ _________________________________________________________________________

Посада ______________________________________________________________________

Адреса:______________________________________________________________________

тел.:___________________ факс: __________________ ел. пошта _____________________

 

 

Міський голова              ___________________________           _________________

 

           М П

 

Додатки:

1. Копія рішення міської ради про вступ до Асоціації та сплату вступного та членських внесків.

2. Два примірники Угоди про сплату вступного та членських внесків, підписаних та скріплених печаткою з боку органу місцевого самоврядування.