ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

II

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

22.12.2017/53а

Дата реєстрації:

21.12.2017

Проголосовано:

22.12.2017 11:57:02

Автор:

Хрістосова-Нечвоглод О.В.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 22.12.2017/53а



У К Р А Ї Н А





Тростянецька міська рада



2 сесія 7 скликання  

                                     (друге пленарне засідання)                     ПРОЕКТ

 



Р І Ш Е Н Н Я


 

від 22.17.2017 року                             

м. Тростянець                                 № ____

 

Про виконання Програми приватизації окремого

індивідуально-визначеного майна комунальної

власності Тростянецької міської ради на 2017 рік

 

         Відповідно до пункту 30 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 25 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», статті 18 Закону України «Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)»,

 
міська рада вирішила:

 

         1. Інформацію відділу правового забезпечення апарату Тростянецької міської ради про виконання Програми приватизації окремого індивідуально-визначеного майна комунальної власності Тростянецької міської ради на 2017 рік взяти до відома (додається).

 

         2. Рішення 17 сесії 7 скликання Тростянецької міської ради від 23.12.2017 року  № 484 «Про затвердження Програми приватизації майна комунальної власності Тростянецької міської ради, набуття та  відчуження безхазяйного майна та відумерлої спадщини, захисту майнових та інших прав територіальної громади м. Тростянець, пов’язаних з комунальною власністю та земельними правовідносинами  на 2017 рік» та  рішення 22 сесії 7 скликання Тростянецької міської ради від 21.04.2017 року  №122 «Про затвердження Програми приватизації майна комунальної власності Тростянецької міської ради, набуття та  відчуження безхазяйного майна та відумерлої спадщини, захисту майнових та інших прав територіальної громади м. Тростянець, пов’язаних з комунальною власністю та земельними правовідносинами  на 2017 рік» (нова редакція) зі змінами  зняти з контролю.

 



Міський голова   Ю. А. Бова


  

 

 

 
                      Додаток

       до рішення 2 сесії 7 скликання

      Тростянецької міської ради

    від __.__.2017 року № __

 

Інформація

про виконання Програми приватизації окремого

індивідуально-визначеного майна комунальної

власності Тростянецької міської ради на 2017 рік

 

Програма приватизації окремого індивідуально-визначеного майна комунальної власності Тростянецької міської ради на 2017 рік була розроблена на виконання Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)», «Про приватизацію державного майна» та затверджена

 рішенням 17 сесії 7 скликання Тростянецької міської ради від 23.12.2017 року  № 484 «Про затвердження Програми приватизації майна комунальної власності Тростянецької міської ради, набуття та  відчуження безхазяйного майна та відумерлої спадщини, захисту майнових та інших прав територіальної громади м. Тростянець, пов’язаних з комунальною власністю та земельними правовідносинами  на 2017 рік»  та рішенням рішення 22 сесії 7 скликання Тростянецької міської ради від 21.04.2017 року  №122 «Про затвердження Програми приватизації майна комунальної власності Тростянецької міської ради, набуття та  відчуження безхазяйного майна та відумерлої спадщини, захисту майнових та інших прав територіальної громади м. Тростянець, пов’язаних з комунальною власністю та земельними правовідносинами  на 2017 рік» (нова редакція) зі змінами.

Метою Програми є підвищення ефективності економіки міста та посилення її конкурентоспроможності, збільшення надходження до бюджету міста коштів, одержаних від приватизації, шляхом підвищення конкурентності та прозорості продажу об’єктів приватизації.

Протягом 2017  року, відповідно до прийнятої Програми приватизації, було відчужено об’єкт  незавершеного будівництва – сушильне господарство з побутовими приміщеннями, яке розташоване за адресою: 42600, Сумська область, м. Тростянець, вул. Благовіщенська, 98/1, за ціною 335960 грн. 00 коп. (триста тридцять п’ять тисяч дев’ятсот шістдесят грн. 00 коп. ) без ПДВ.

Процес приватизації є відкритим і прозорим: обговорення пропозицій відбувається на депутатській комісії з питань планування бюджету, фінансів, підприємництва та торгівлі Тростянецької міської ради; інформація про стан виконання Програми приватизації окремого індивідуально-визначеного майна комунальної власності Тростянецької міської ради на 2017 рік (оголошення про конкурси по відбору суб’єктів оціночної діяльності, рішення міської ради з питань приватизації, оголошення про аукціон тощо) підлягає обов’язковому оприлюдненню у обласному щотижневику «Круглий двір» та розміщується на офіційному сайті міської ради.

 
Спеціаліст з правових                                           Г.А. Івах

        питань та квартирного обліку