ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

II

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

22.12.2017/78

Дата реєстрації:

21.12.2017

Проголосовано:

22.12.2017 11:59:40

Автор:

Хрістосова-Нечвоглод О.В.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 22.12.2017/78



 



                                       У К Р А Ї Н А                            Проект


 

Тростянецька міська рада

2 сесія 7 скликання

(друге пленарне засідання)

 



Р І Ш Е Н Н Я


 

від 22.12.2017 року


м. Тростянець                                  № ____

 

Про затвердження акту приймання-передачі

житлового будинку двоповерхового по

вул. Гурського, 1д

 

         На виконання  рішення 14 сесії 7 скликання Тростянецької міської ради №  402 від 12.10.2016 року «Про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Тростянець житлового будинку по вул. Гурського,  1д», розглянувши акт приймання – передачі в комунальну власність Тростянецької  міської об’єднаної територіальної громади  в особі Тростянецької міської ради, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1995 р. № 891 «Про затвердження Положення про порядок передачі  в комунальну власність державного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або оперативному управлінні підприємств, установ та організацій», п. 30,  п. 51 ст. 26, ст. 60  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 
міська рада вирішила:

 

         1. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності  Тростянецької міської об’єднаної територіальної громади житлового будинку двоповерхового ( в т.ч. сараю з прибудовами – «Б», «б1», «б2», «б3», погреби – «п/г» та «п/г1», споруди: огорожі « 1-4) по вул. Гурського, 1д  в м. Тростянець.

 

         2. Прийняти  безоплатно до комунальної власності  Тростянецької міської об’єднаної територіальної громади  житловий будинок двоповерховий ( в т.ч. сарай з прибудовами – «Б», «б1», «б2», «б3», погреби – «п/г» та «п/г1», споруди: огорожа « 1-4) по вул. Гурського, 1д в м. Тростянець на баланс комунального підприємства Тростянецької міської ради «Тростянецьке житлово-експлуатаційне управління» від Публічного акціонерного товариства «УКРТРАНСГАЗ».

 

        3.  КП ТМР «Тростянецьке ЖЕУ» здійснити заходи щодо взяття на облік, зазначеного в п. 1 рішення майна, у відповідності до вимог чинного законодавства та правил бухгалтерського обліку.

 

         4. Дане рішення направити КП ТМР «Тростянецьке ЖЕУ»,  Сумське ЛВУМГ філії УМГ «КИЇВТРАНСГАЗ», відділу правового забезпечення апарату міської ради.

 

 

 

Міський голова        Ю.А. Бова