ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

III

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

04.01.2018/66

Дата реєстрації:

04.01.2018

Проголосовано:

04.01.2018 12:34:11

Автор:

Хрістосова-Нечвоглод О.В.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 04.01.2018/66



У К Р А Ї Н А



Тростянецька міська рада

3 сесія 7 скликання

 


Р І Ш Е Н Н Я                


 

від  03.01.2018 року


м. Тростянець                               № ____

 

Про ініціювання співробітництва

 територіальних громад

 

    

Розглянувши пропозицію депутатів  Тростянецької міської ради про ініціювання співробітництва Тростянецької міської об’єднаної територіальної громади  зі  Боромлянською об’єднаною територіальною громадою, а також зі Семереньківською, Білківською, Буймерською,  Дернівською, Криничанською, Мартинівською, Люджанською, Мащанською, Ницахською, Печінською та Станівською сільськими радами, керуючись ст. ст. 5 Закону України «Про співробітництво  територіальних громад», ст. 25, п. 33-1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

 
міська рада вирішила:

 

           1.  Надати згоду на співробітництво Тростянецької міської об’єднаної територіальної громади  зі Боромлянською об’єднаною територіальною громадою, а також Семереньківською, Білківською,  Буймерською, Дернівською, Криничанською Мартинівською, Люджанською, Мащанською, Ницахською, Печінською та Станівською сільськими  радами  у галузі соціально-економічного і культурного розвитку; охорони здоров’я; житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку; будівництва;  освіти, культури та спорту;  соціального захисту населення;  та регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

          

           2. Зобов’язати Тростянецьку міську раду в особі міського голови  Бови Ю.А. у відповідності до Закону України «Про співробітництво територіальних громад» забезпечити надсилання пропозиції щодо ініціювання співробітництва територіальних громад до Боромлянської об’єднаної територіальної громади, а також до Семереньківської, Білківської,  Буймерської Дернівської, Криничанської Мартинівської, Люджанської, Мащанської, Ницахської, Печінської та Станівської сільських рад, що додається (додаток 1).

            3. Надати міському голові Бові Ю.А., від імені депутатів Тростянецької міської ради право підпису  пропозиції  щодо ініціювання співробітництва зі Боромлянською об’єднаною територіальною громадою, а також Семереньківською, Білківською,  Буймерською, Дернівською, Криничанською Мартинівською, Люджанською, Мащанською, Ницахською, Печінською та Станівською сільськими  радами.

 

           4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на міського голову Бову Ю.А. та постійну мандатну комісію міської ради з питань депутатської діяльності, етики, законності та регуляторної політики.

 
Міський голова                     Ю.А. Бова

                                                                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Додаток 1 

до рішення 3 сесії 7 скликання

Тростянецької міської ради

№ ____ від 03.01.2018 року

 

 

 

ПРОПОЗИЦІЯ ЩОДО ІНІЦІЮВАННЯ СПІВРОБІТНИЦТВА

зі Боромлянською об’єднаною територіальною громадою, а також Семереньківською, Білківською,  Буймерською, Дернівською, Криничанською Мартинівською, Люджанською, Мащанською, Ницахською, Печінською та Станівською сільськими  радами

 

Відповідно до частин 1 і 2 статті 5 Закону України «Про співробітництво територіальних громад» подаємо  на Ваш розгляд пропозицію щодо ініціювання співробітництва, в межах якого передбачається спільне фінансування за рахунок коштів місцевих бюджетів у сферах соціально-економічного і культурного розвитку; охорони здоров’я; житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку; будівництва;  освіти, культури та спорту;  соціального захисту населення, що на праві комунальної власності належать Тростянецькій міській раді.

Метою є __________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________.

 

Обґрунтування доцільності співробітництва: ___________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________.

 

Інформація про сфери здійснення: соціально-економічного і культурного розвитку; охорони здоров’я; житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку; будівництва;  освіти, культури та спорту;  соціального захисту населення.

 

Фінансова основа співробітництва: кошти відповідних територіальних територіальних громад – суб’єктів співробітництва – у  відповідних частках, залучені  кошти  обласного та районного бюджетів

бюджетів _____________________________________________

 

Очікувані фінансові результати: ______________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________.

 

 

 
Міський голова                                                  Ю.А. Бова