ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

30.11.2017/40

Дата реєстрації:

29.01.2018

Проголосовано:

30.01.2018 12:13:51

Автор:

Хрістосова-Нечвоглод О.В.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 30.11.2017/40



У К Р А Ї Н А





                          Тростянецька міська рада          ПРОЕКТ

4 сесія 7 скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я


 

від 30.01.2018 року


м. Тростянець                                 №

 

Про направлення клопотання

до ПАТ «Укрзалізниця»

        

В зв’язку із  збільшенням  потреби  у дошкільній освіті мешканців Тростянецької міської об’єднаної територіальної громади, до складу якої увійшли: м. Тростянець, Зарічненська та Кам’янська сільські ради, та можливістю вирішення цього питання шляхом безоплатного прийняття до комунальної власності Тростянецької міської об’єднаної  територіальної громади, майнового комплексу, розташованого по вул. Комунальній, 22  в м. Тростянець Сумської області, керуючись ст. 26, 59, 60 Закону  України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 
міська рада вирішила:

 


  1. Направити клопотання Тростянецької міської ради до ПАТ «Укрзалізниця» про безоплатну передачу до комунальної власності Тростянецької міської об’єднаноїтериторіальної громади, в особі Тростянецькоїміської ради, майнового комплексу, розташованого по

    вул. Комунальній, 22  в м. Тростянець Сумської області (клопотання додається).


 

  2. Доручити міському голові Бові Ю.А. направити дане клопотання до ПАТ «Укрзалізниця».

 

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на міського голову Ю.А. Бову.

 
Міський голова                                           Ю. А. Бова


КЛОПОТАННЯ

 

Тростянецька міська рада підтверджує свої наміри про безоплатне прийняття із державної до комунальної власності Тростянецької міської об’єднаної територіальної громади приміщення, що розташоване в місті Тростянець Сумської області по вулиці Комунальна, 22, включаючи павільйон, сарай, огорожу та інше, так як це є майновий комплекс колишнього освітнього закладу.

Зі свого боку ми гарантуємо, що дане приміщення буде використовуватись за цільовим призначенням – заклад дошкільної освіти, так як наразі питання влаштування дітей в заклади дошкільної освіти є нагальним та надзвичайно важливим  для нашої новоствореної територіальної громади. Саме тому, звертаємося до Вас з проханням безоплатної передачі приміщень, що розташовані  в м. Тростянець по вулиці Комунальній, 22 до Тростянецької міської об’єднаної територіальної громади. Відновлений заклад дошкільної освіти, буде задовольняти й потребу в забезпеченні дошкільною освітою дітей працівників структурних підрозділів ПАТ «Укрзалізниця» в м.Тростянець.

В разі Вашого погодження, Тростянецька міська рада, зобов’язується передбачити у міському бюджеті на 2018-2019, та за необхідності на наступні роки кошти у міському бюджеті для капітального ремонту приміщення, відновлення комунікацій для повноцінного функціонування будівлі та господарчих і допоміжних приміщень та споруд.

Тростянецька міська рада Сумської області зробить все від неї залежне, аби безоплатна передача вище зазначеного майна із державної до комунальної власності територіальної громади відбулася у відповідності до вимог чинного законодавства України.

 

 

 
Міський голова                                      Ю.А. Бова