ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

16.03.2018/23

Дата реєстрації:

14.03.2018

Проголосовано:

16.03.2018 11:37:20

Автор:

Гойдик О.В.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16.03.2018/23



                   У К Р А Ї Н А                    



 

Тростянецька міська рада

7 сесія 7 скликання

 



                                                 Р І Ш Е Н Н Я                                    Проект


 

від 16.03.2018 року


м. Тростянець                                № ____

 

Про направлення на навчання

Синявіна М.В.

 

Керуючись Законом України «Про службу в органах місцевого самоврядування», враховуючи вимоги Положення про прийом слухачів до Національної академії державного управління при Президентові України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.04.2013 №255 «Про затвердження положень про прийом, стажування в органах державної влади і органах місцевого самоврядування слухачів Національної академії державного управління при Президентові України, а також переліку органів державної влади, органів місцевого самоврядування, в яких проводиться у 2013-2018 роках стажування слухачів Національної академії» (із змінами),

ст. ст. 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 
міська рада вирішила:

        



1. Направити Синявіна Максима Володимировича, заступника міського голови з питань регіонального розвитку, проектної діяльності, міжнародного співробітництва, містобудування, архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю, який перебуває на виборній посаді, на навчання за державним замовленням за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Управління та адміністрування» за заочною формою навчання.



2. Дане рішення направити заступнику міського голови Синявіну М.В., Національній академії державного управління при Президентові України, голові постійної комісії мандатній, з питань депутатської діяльності, етики, законності та регуляторної політики Вовк А.Д.



3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію мандатну, з питань депутатської діяльності, етики, законності та регуляторної політики.

 
Міський голова     Ю. А. Бова