ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

X

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

20.04.2018/39

Дата реєстрації:

19.04.2018

Проголосовано:

20.04.2018 12:12:02

Автор:

Хрістосова-Нечвоглод О.В.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 20.04.2018/39



                                        У К Р А Ї Н А                         ПРОЕКТ





Тростянецька міська рада

10 сесія 7 скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я


 

від 20.04.2018 року


м. Тростянець                                №_____

 

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади

головного лікаря комунального некомерційного підприємства

«Тростянецький центр первинної медичної допомоги» Тростянецької

міської ради та початок формування конкурсної комісії

на заміщення вакантної посади

 

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України  №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я» від 27.12.2017 року, постанови Кабінету Міністрів України № 642 «Про затвердження Порядку укладення контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я та Типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я» від 16 жовтня 2014 р.,  рішення 9 (позачергової) сесії 7 скликання Тростянецької міської ради № 402 від  06.04.2018 року «Про затвердження структури та загальної чисельності комунального некомерційного підприємства «Тростянецький центр первинної медичної допомоги» Тростянецької міської ради»,  керуючись ст. 25, ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 
міська рада вирішила:

 

1. Оголосити в засобах масової інформації про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Тростянецький центр первинної медичної допомоги» Тростянецької міської ради.

 

2. Оголосити в засобах масової інформації про початок формування конкурсної комісії на заміщення вакантної посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Тростянецький центр первинної медичної допомоги» Тростянецької міської ради, в наступному складі:

- три особи від Тростянецької міської ради;

- три особи від представників громадської ради органу управління або особи (за згодою), делеговані громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менше як за два роки до дати прийняття рішення про проведення конкурсу) та погоджені громадською радою при органі управління, - по одній особі від кожного громадського об’єднання.

 

3. Встановити, що пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до Тростянецької міської ради протягом 15 днів з моменту оприлюднення оголошення (цього рішення).

 

4. Уповноважити міського голову Бову Ю. А. своїм розпорядженням затвердити персональний склад конкурсної комісії, у тому числі голову та секретаря конкурсної комісії.

 

5. Покласти виконання обов’язків головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Тростянецький центр первинної медичної допомоги» Тростянецької міської ради (на час проведення конкурсу та до  призначення на посаду керівника підприємства за результатами конкурсу) на гр. Лободу Світлану Петрівну, шляхом укладання контракту.

 

6. Виконуючому обов’язки головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Тростянецький центр первинної медичної допомоги» Тростянецької міської ради Лободі Світлані Петрівні забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту комунального некомерційного підприємства «Тростянецький центр первинної медичної допомоги» Тростянецької міської ради, відповідно до норм чинного законодавства.

 

7. Конкурсній комісії при проведенні конкурсу на заміщення вакантної посади головного лікаря комунального некомерційного «Тростянецький центр первинної медичної допомоги» Тростянецької міської ради у своїй роботі керуватися Постановою Кабінету Міністрів України  №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я» від 27.12.2017 року та іншими чинними законодавчими актами.

 

8. Дане рішення оприлюднити на веб-сайті міської ради та в засобах масової інформації, направити всім причетним.

 

9. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

 
Міський голова        Ю.А. Бова