ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

X

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

26.06.2018/68

Дата реєстрації:

25.06.2018

Проголосовано:

26.06.2018 10:54:12

Автор:

Бова Ю.А.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 26.06.2018/68



У К Р А Ї Н А



Тростянецька міська рада

10 сесія 7 скликання

(4 пленарне засідання)



Р І Ш Е Н Н Я


 

від  26.06.2018 року                            


м. Тростянець                                  №

 

Про призначення директора комунального

закладу «Інклюзивно-ресурсний центр»

Тростянецької міської ради

 

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 р. № 545 «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр»,  Порядку проведення конкурсу на посаду директора  КЗ «Інклюзивно – ресурсного центру» Тростянецької міської ради, враховуючи подання Відділу освіти Тростянецької міської ради вхід. № 1871 від 19.06.2018 року,  протокол засідання конкурсної комісії по відбору на посаду директора комунального

закладу «Інклюзивно-ресурснийцентр» Тростянецької міської ради,

 
міська рада вирішила:

 

         1.  Призначити  Малініну Людмилу Василівну на посаду директора комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр» Тростянецької міської ради  як таку, що перемогла в конкурсі на дану посаду, на умовах контракту строком на 3 (три) роки.

 

2. Доручити міському голові Бові Ю.А. укласти контракт з особою, зазначеною у пункті 1 цього рішення у встановленому законодавством порядку.

 

3. Затвердити типову форму контракту з керівником комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр» Тростянецької міської ради згідно додатку (додається).

 

         4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури та туризму, охорони здоров’я і соціального захисту населення, молодіжної політики та спорту

 

         5. Дане рішення направити відділу освіти Тростянецької міської ради, КЗ «ІРЦ» ТМР, відділу правового забезпечення апарату міської ради, голові постійної комісії з питань освіти, культури та туризму, охорони здоров’я і соціального захисту населення, молодіжної політики та спорту.

 
              Міський голова                                                      Ю.А. Бова