ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

X

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

26.06.2018/69

Дата реєстрації:

25.06.2018

Проголосовано:

26.06.2018 11:03:42

Автор:

Бова Ю.А.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 26.06.2018/69



У К Р А Ї Н А



Тростянецька міська рада

10 сесія 7 скликання

(4 пленарне засідання)

 

Р І Ш Е Н Н Я


 

від 26.06.2018 року                            


м. Тростянець                                  №

 

Про призначення головного лікаря  комунального

некомерційного підприємства «Тростянецький центр

первинної медичної допомоги» Тростянецької міської ради

 

Розглянувши подання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Тростянецький центр первинної медичної допомоги» Тростянецької міської ради, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня  2017 р. № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», постанови Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 642  «Про затвердження Порядку укладення контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я та Типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я», ст. 43, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 
міська рада вирішила:

 

         1.  Призначити  Лободу Світлану Петрівну на посаду головного лікаря  комунального  некомерційного підприємства «Тростянецький центр

первинної медичної допомоги» Тростянецької міської ради  як таку, що перемогла в конкурсі на дану посаду, на умовах контракту строком на 3 (три) роки з 27.06.2018 року.

 

2. Доручити міському голові Бові Ю.А. укласти контракт з особою, зазначеною у пункті 1 цього рішення у встановленому законодавством порядку.

 

         3. Дане рішення направити Лободі С.П., відділу правового забезпечення апарату міської ради, голові постійної комісії з питань освіти, культури та туризму, охорони здоров’я і соціального захисту населення, молодіжної політики та спорту.

 

         4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури та туризму, охорони здоров’я і соціального захисту населення, молодіжної політики та спорту.

 
  Міський голова                                                  Ю.А. Бова