ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

19.07.2018/33

Дата реєстрації:

18.07.2018

Проголосовано:

19.07.2018 11:58:10

Автор:

Вєтрова П.О.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 19.07.2018/33



У К Р А Ї Н А


 

Тростянецька міська рада

11 сесія 7 скликання

 

                                                 Р І Ш Е Н Н Я                                     ПРОЕКТ


 

від 19.07.2018 року

м. Тростянець                                 №____

 

Про внесення змін до Генерального плану з

розробленням плану зонування території

та розділом інженерно-технічних заходів

цивільного захисту с. Кам’янка

Тростянецького району Сумської області

 

         З метою забезпечення ефективної реалізації розроблення містобудівної

документації на території Тростянецької міської об’єднаної територіальної громади, раціонального використання територій населених пунктів громади, створення повноцінного життєвого середовища, комплексного вирішення архітектурно-містобудівних проблем громади, стимулювання інвестиційної діяльності фізичних та юридичних осіб, врахування законних приватних, громадських та державних інтересів під час проведення містобудівної діяльності, керуючись законами України: п. 42 ч. 1 ст. 26, ст. 31 «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 10, 17, 18 «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 12, ст. 17 «Про основи містобудування», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Порядок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», на виконання заходів, передбачених Програмою забезпечення розроблення містобудівної документації населених пунктів Тростянецької міської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 рр, що передбачає розроблення містобудівної документації на місцевому рівні,

 
міська рада вирішила:

 


  1. Внести зміни до Генерального плану с. Кам’янка Тростянецького району Сумської області з розробленням плану зонування території

    с. Кам’янка Тростянецького району Сумської області.

  2. Розробити розділ інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони) на особливий період та мирний час с. Кам’янка Тростянецького району Сумської області.

  3. Міському голові: укласти договір з відповідним суб’єктом господарювання, який має в своєму складі архітектора з відповідним кваліфікаційним сертифікатом, на виготовлення містобудівної документації «Внесення змін до Генерального плану с. Кам’янка Тростянецького району Сумської області» та спеціалізованою організацією для виготовлення розділу Генерального плану «Інженерно-технічні заходи цивільного захисту (цивільної оборони) на особливий період та мирний час с. Кам’янка Тростянецького району Сумської області».

  4. Відділу містобудування та архітектури:




  • забезпечити у визначені законодавством строки прийняття пропозицій щодо внесення змін до Генерального плану с. Кам’янка Тростянецького району Сумської області;

  • подати на затвердження Тростянецької міської ради змінену та погоджену в установленому порядку містобудівну документацію «Генеральний план с. Кам’янка Тростянецького району Сумської області».


 



5. Відділу інформаційного забезпечення оприлюднити дане рішення на офіційному веб-сайті міської ради в мережі Інтернет.



6. Організаційне забезпечення даного рішення покласти на заступника міського голови Синявіна М.В.



7. Дане рішення направити заступникам міського голови, фінансовому управлінню, відділу інформаційного забезпечення, відділу бухгалтерського обліку та звітності, відділу комунальної власності і земельних відносин, відділу містобудування та архітектури апарату Тростянецької міської ради, голові постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, інвестиційної політики, підприємництва та торгівлі Тростянецької міської ради.



8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів, інвестиційної політики, підприємництва та торгівлі Тростянецької міської ради (Самодай Ю.В.).



 

 
Міський голова       Ю.А. Бова