ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

19.07.2018/2

Дата реєстрації:

17.07.2018

Проголосовано:

19.07.2018 13:13:36

Автор:

Міняйло О.О.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 19.07.2018/2





У К Р А Ї Н А



   Тростянецька міська рада 



                                 11 сесія 7 скликання             ПРОЕКТ

 



Р І Ш Е Н Н Я


 

від 19.07.2018 року                              

м. Тростянець                                 №

 

Про заслуховування звіту в.о. старости Зарічненського

старостинського округу про свою

діяльність за І півріччя 2018 року



         Заслухавши та обговоривши звіт в.о. старости Зарічненського старостинського округу про свою діяльність за І півріччя 2018 року, відповідно до Положення про старосту Тростянецької міської ради, Плану роботи міської ради на 2018 рік,  ст. 26, ч.3 ст. 54- 1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 
міська рада вирішила:

 

1. Звіт про діяльність за І півріччя 2018 року в.о. старости Зарічненського старостинського округу Олександра Олександровича Міняйла взяти до відома (додається).

 

2. Прозвітувати про свою діяльність перед громадою Зарічненського старостинського округу.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради Ковальову Н.А.

 

 

Міський голова   Ю.А. Бова




 
                                                                                Додаток 1

до рішення 11 сесії 7 скликання   Тростянецької міської ради

від 19.07.2018 року № ____

 

 
Звіт за І півріччя 2018 року

по Зарічненському старостинському округу

 

У своїй роботі  керуюсь  Конституцією, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Регламентом Тростянецької міської ради, Положенням про старосту та іншими нормативно-правовими актами.

 Впродовж І півріччя виконував доручення Тростянецької міської ради, її виконавчого комітету, міського голови, здійснював  надання інформації  та виконував інші обов’язки визначені законодавством України в межах своїх повноважень.

Брав участь у засіданнях сесій Тростянецької міської ради, і її виконавчого комітету міської ради.

Щоденно з 8.00 год. до 12 год., здійснював прийом громадян, які зверталися з проблемами різного характеру. Надавав рекомендації та консультації.

         Окрім цього мною ведеться облік особистого прийому громадян.

          Особистий прийом громадян дає змогу контролювати стан дотримання прав і законних інтересів людей у сфері соціального захисту, культури,  освіти,  фізичної культури та спорту,  житлово-комунального господарства, реалізації громадянами права на працю та медичну допомогу.

     За 1 півріччя 2018 на особистому прийомі громадян  побувала 21 особа з сіл Зарічне та Лучка, також надійшло 12 звернень до старостинського округу в усній формі та за телефоном, всі  звернення, що надійшли до старостинського округу не залишилися без уваги, були розглянуті в установлені законом строки, всім заявникам надані вичерпні відповіді або роз’яснення.

Здійснював наступні нотаріальні дії в межах своєї компетенції.

За І півріччя 2018 року  вчинено 11 нотаріальних дій, а саме: 2 - довіреності  щодо переоформлення спадщини;  2- довіреність на представлення інтересів в суді; 2- довіреності для виготовлення документації; 1- заява про реєстрацію довіреностей в Єдиний реєстр довіреностей, посвідчених у нотаріальному порядку; складено та посвідчено 2 заповіти, а також відправлено –2 заяви в Сумську філію ДП «Національні інформаційні системи» на отримання витягу про реєстрацію в Спадковому реєстрі.

Функціонує сільський клуб в с. Лучка. В приміщенні якого відкрито філіал КЗ «Тростянецька публічна бібліотека» Тростянецької міської ради. Також в приміщенні сільського клубу кожного тижня працівники Палацу дітей та юнацтва проводять виїзні дні, таким чином мешканці старостинського округу мають можливість відвідувати різні гуртки за вподобаннями. Працівниками клубного закладу проводяться тематичні вечори приурочені до різноманітних свят.

В травні місяці традиційно проводився масовий захід присвячений дню Перемоги у Другій світовій війні, на який запрошувалися учасники війни, учасники АТО. Для запрошених був проведений урочистий мітинг по закінченню якого учасники війни отримали подарункові набори від міської ради та ПП «Зарічанське».

Впродовж І півріччя 2018 року старостинським округом видано 161довідка, а саме:

Для оформлення субсидій -  56 довідок;

Про склад сім’ї за місцем вимоги – 10 довідок;

До нотаріуса для оформлення спадщини – 10 довідок;

За місцем вимоги – 85довідок.

За кошти міського бюджету КП «ТКС» Тростянецької міської ради , через систему «Прозоро» було придбано новий автобус  «Рута» для здійснення пасажирських перевезень мешканців Зарічненського старостинського округу в межах території Тростянецької міської ОТГ. Вартість  автобусу – 846,0 тисяч гривень. Станом на 01.07.2018 року автобус здійснює перевезення  за маршрутом № 11 «Тростянець – Лучка – Зарічне». Розклад маршруту автобусу складено таким чином, щоб забезпечити підвезення пасажирів до Центральної районної лікарні, до шкіл, де навчаються діти з сільської місцевості та будь-якого закладу соціальної сфери Тростянецької міської об’єднаної територіальної громади.

За сприяння ДП «Екосервіс» КП «Тростянецькомунсервіс» Тростянецької міської ради організовано вивіз сміття з території села Лучка -  2 рази на місяць.

Впродовж І півріччя 2018 року проведено:

  • очищення доріг старостинського округу від снігу – 9498,80 грн.;

  • грейдування доріг на суму 2183,95 грн.;

  • роботи по утриманню вуличного освітлення та зовнішньої мережі в селах Зарічненського старостинського округу: Зарічне, Лучка. На загальну суму 47339,63 грн.;


-   спил аварійних дерев та зрізування кущів на території  Зарічненського старостинського округу  на загальну суму 17546,98 грн. ;

-    поточний ремонт та чищення шахтних колодязів ( в селі Зарічне – 3 шт.;  в селі Лучка -  2 шт.), витрачено на ці роботи  9043,00 грн.;

     -     поточні ремонтні роботи (фарбування, бетонування, облицювання кафелем та інші роботи )  обеліска в селі Лучка та пам’ятника загиблим воїнам 1941-1945 року в селі Зарічне  - 15521,49 грн.;

     -    благоустрій кладовища в селі Зарічне – 1213,90 грн.;

     -    на встановлення та благоустрій дитячих та спортивних майданчиків всього витрачено коштів в сумі 57680,32 грн.;

     -   благоустрій місць відпочинку (підготовка місця для дитячого майданчика) – 903,06 грн.;

     -    покіс трави на території сел: Зарічне, Лучка – 722,67 грн.

Не допускав на території Зарічненського старостинського округу дій чи бездіяльності, які могли  зашкодити  інтересам  територіальної  громади  та держави.

Я хочу подякувати міському голові, працівникам міської ради,  членам виконкому, депутатам, підприємцям, одноосібникам, керівникам фермерських господарств, всім, хто підтримує нас, хто дає поради, хто допомагає і словом, і ділом, тим, хто не просто критикує, а вносить пропозиції по покращенню життя громади, тим, хто  робить нашу громаду кращою.

 

 

                                                                                           В.о. старости Зарічненського

старостинського округу                                                             О.О.Міняйло