ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

22.08.2018/37

Дата реєстрації:

21.08.2018

Проголосовано:

22.08.2018 11:37:16

Автор:

Івах Г.А.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 22.08.2018/37



                                    У К Р А Ї Н А                       Проект



Тростянецька міська рада

13 сесія 7 скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я


 

від 22.08.2018 року


м. Тростянець                                  №_____

 

Про закріплення за комунальним підприємством

Тростянецької міської ради «Міська ритуальна служба»

кладовищ на праві господарського відання

 

         В зв’язку з утворенням Тростянецької міської об’єднаної територіальної громади та необхідністю забезпечення обслуговування кладовищ, що розташовані на території Кам’янського та Зарічненського старостинських округів Тростянецької міської ради, керуючись «Порядком утримання кладовищ та інших місць поховань» затвердженого наказом

Держжитлокомунгоспу України  № 193 від 19.11.2003, ст. 137 ГК України,  ЦК України, ст. 25,  п. 30, п. 31, ч. 1 ст. 26, ст. 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

 
міська рада вирішила:

 

1. Закріпити за комунальним підприємством Тростянецької міської ради «Міська ритуальна служба»  кладовище, що розташоване на території Кам’янського  старостинського округу, а саме в с. Кам’янка Тростянецького району Сумської області, на праві господарського відання.

 

2. Закріпити за комунальним підприємством Тростянецької міської ради «Міська ритуальна служба»  кладовище, що розташоване на території Кам’янського  старостинського округу, а саме в с. Кам’янецьке Тростянецького району Сумської області, на праві господарського відання.

 

3. Закріпити за комунальним підприємством Тростянецької міської ради «Міська ритуальна служба»  кладовище, що розташоване на території Зарчненського старостинського округу, а саме в с. Зарічне Тростянецького району Сумської області, на праві господарського відання.

 

4. Директору КП ТМР «Міська ритуальна служба» вжити заходів щодо визначення меж та  виготовлення  відповідної документації на зазначені в  п. 1 об’єкти.

 

5. Дане рішення направити причетним особам.

 
Міський голова      Ю.А. Бова