ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

10.10.2018/42

Дата реєстрації:

09.10.2018

Проголосовано:

10.10.2018 10:29:00

Автор:

Хрістосова-Нечвоглод О.В.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 10.10.2018/42



У К Р А Ї Н А


 

                               Тростянецька міська рада              ПРОЕКТ

14 сесія 7 скликання


 



Р І Ш Е Н Н Я


 

від 10.10.2018 року                         №  

м. Тростянець

 

Про залучення кредиту НЕФКО

для фінансування інвестиційного проекту

«Підвищення енергетичної ефективності м. Тростянець»

 

         З метою забезпечення фінансування по впровадженню та реалізації  проекту «Підвищення енергетичної ефективності міста Тростянець», відповідно до ст.143 Конституції  України, ст.16, ст. 18 та ст.74 Бюджетного Кодексу України, Постанови КМУ від 16.02.2011 року № 110 « Про затвердження Порядку здійснення місцевих запозичень,  згідно п.26, п.27 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
міська рада  вирішила:

 


  1. Здійснити місцеве зовнішнє запозичення шляхом отримання кредиту від Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО) шляхом укладення кредитного договору між Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО) та Тростянецькою міською радою (надалі – Кредитний Договір) на наступних умовах:


1.1. Мета запозичення – фінансування впровадження проекту «Підвищення енергетичної ефективності міста Тростянець»  спрямованого на зменшення споживання енергоресурсів комунальним закладом «Тростянецька центральна районна лікарня» (будівля стаціонару КЗ «Тростянецька ЦРЛ» по вул. Нескучанська, 7 в м. Тростянець Сумської області).

1.2. Форма здійснення запозичення – укладення Кредитного Договору з Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО)

1.3. Вид запозичення – зовнішній кредит.

1.4. Розмір та валюта (основна сума боргу за Кредитним Договором) запозичення - 12 974 000 гривень (дванадцять мільйонів дев’ятсот сімдесят чотири тисячі гривень). Строк запозичення - 5 років  (включаючи період відстрочки до 1 року від дати підписання, але не більше ніж 6 місяців після завершення проекту).

1.5. Майнове або інше забезпечення виконання зобов’язань за запозиченням не надається.

1.6. Погашення запозичення здійснюється рівними щоквартальними платежами, відповідно до умов Кредитного Договору, починаючи з дати завершення періоду відстрочки відповідно до бізнес-плану та умов Кредитного Договору.

1.7. Відсоткова ставка за користування запозиченням становить 3% річних.

1.8. Сплата відсотків по кредиту здійснюється рівними щоквартальними платежами, відповідно до умов кредитного договору, починаючи з першої погодженої дати платежу, що припадає після надання першого траншу кредиту (період відстрочки не застосовується до платежів зі сплати відсотків).

1.9. Погашення кредиту та сплата відсотків за користування кредитними коштами здійснюється за рахунок коштів міського бюджету.

 

2.  Співфінансувати проект «Підвищення енергетичної ефективності міста Тростянець» за рахунок  коштів міського бюджету у сумі 2 535 000 гривень (два мільйони п’ятсот тридцять п’ять тисяч гривень).

 

3. Уповноважити начальника фінансового управління Тростянецької міської ради вчиняти правочини, зокрема, підписати Кредитний Договір та здійснювати передбачені чинним законодавством України дії, пов’язані з залученням запозичення до міського бюджету, шляхом отримання кредиту від Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО), з правом подавати та одержувати необхідні заяви, довідки та інші документи, підписувати документи, а також вчиняти всі інші дії, пов’язані з залученням запозичення.

 

4. Спрямувати кошти вказані в п.1.4. та п. 2 цього рішення  на фінансування впровадження інвестиційного проекту «Підвищення енергетичної ефективності міста Тростянець», інших заходів згідно з бізнес-планом.

 

5. Фінансовомууправлінню Тростянецькоїміської ради щорічно передбачати у міському бюджеті кошти, необхідні для здійснення витрат з виконання боргових зобов’язань міської ради до кінця дії цих зобов’язань.

 

6. Дане рішення набуває чинності відповідно до законодавства, але не раніше погодження умов та обсягів запозичення Міністерством фінансів України.

 

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів, інвестиційної політики, підприємництва та торгівлі Тростянецької міської ради.

 
Міський  голова                                               Ю.А. Бова