ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

13.12.2018/56

Дата реєстрації:

13.12.2018

Проголосовано:

13.12.2018 11:40:03

Автор:

Федорець Н.І.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 13.12.2018/56



                             У К Р А Ї Н А                    Проект



Тростянецька міська рада

15 сесія 7 скликання

(друге пленарне засідання)

 

Р І Ш Е Н Н Я


 

від 13.12.2018 року

м. Тростянець                                 № ____

 






Про надання дозволу товариству з обмеженою відповідальністю «Кононівський елеватор» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди для розміщення та експлуатації будівель і споруд, додаткових транспортних послуг і допоміжних операцій за рахунок земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, розташованих за адресою: вул. Гришина, 28, м. Тростянець Сумської області

 

Розглянувши заяву начальника Тростянецької дільниці товариства з обмеженою відповідальністю «Кононівський елеватор» Ніцак  В.А. про надання дозволу товариству з обмеженою відповідальністю «Кононівський елеватор» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди для розміщення та експлуатації будівель і споруд, додаткових транспортних послуг і допоміжних операцій із земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, розташованих за адресою: вул. Гришина, 28, м. Тростянець Сумської області, вхідний номер ЦНАП – 1115 від 12 грудня 2018 року, та подані матеріали, керуючись  ст.12, ст. 40, ст. 118, ст. 121, ст. 122, ст. 123 Земельного Кодексу України, ст. 25, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 
міська рада вирішила:

 

1. Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Кононівський елеватор» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди для розміщення та експлуатації будівель і споруд, додаткових транспортних послуг і допоміжних операцій (для розширення виробничих потужностей товариства з обмеженою відповідальністю «Кононівський елеватор»  з метою ведення складського господарства) за рахунок земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, орієнтовною площею 0,35 га, які розташовані за адресою: вул. Гришина, 28, м. Тростянець Сумської області.

 

2. Остаточний розмір земельних ділянок встановити при виготовленні проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

 

3. Дане рішення направити заявнику, відділу Держгеокадастру  у Тростянецькому районі, землевпоряднику апарату міської ради.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Злепка В.А.

 

 

Міський голова        Ю.А. Бова