ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

19.12.2018/18

Дата реєстрації:

18.12.2018

Проголосовано:

19.12.2018 11:54:28

Автор:

Скороходов Є.С.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 19.12.2018/18



                                 У К Р А Ї Н А                     ПРОЕКТ



Тростянецька міська рада

­­­15 сесія 7 скликання

(третє пленарне засідання)

                            

 



Р І Ш Е Н Н Я


 

від 19.12.2018 р.


м. Тростянець                               №_____

                          

Про внесення змін до рішення 11 сесії

7 скликання Тростянецької міської ради

№ 640 від 19.07.2018 року «Про затвердження

Переліку проектів, які реалізовуватимуться

у 2018 році за рахунок коштів субвенції

з державного бюджету місцевим

бюджетам на формування інфраструктури

об’єднаних територіальних громад»

 

         Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», статті 91 Бюджетного кодексу України, Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2018 року №200 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад» зі змінами внесеними розпорядженням Кабінету Міністрів України від 4 квітня 2018 року «Про затвердження розподілу обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році»,

 
міська рада вирішила:

 

1. Внести зміни до рішення 11 сесії 7 скликання Тростянецької міської ради № 640 від 19.07.2018 року «Про затвердження Переліку проектів, які реалізовуватимуться у 2018 році за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад» шляхом викладення додатку 1 до рішення сесії у новій редакції. 



2. Направити дане рішення заступнику міського голови з питань регіонального розвитку, проектної діяльності, міжнародного співробітництва, містобудування, архітектури, та державного архітектурно-будівельного контролю, фінансовому управлінню Тростянецької міської ради, відділу проектної діяльності та міжнародного співробітництва та відділу бухгалтерського обліку та звітності Тростянецької міської ради. 



3. В іншій частині рішення залишається без змін. 



4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань регіонального розвитку, проектної діяльності, міжнародного співробітництва, містобудування, архітектури, та державного архітектурно-будівельного контролю. 

Міський голова    Ю.А. Бова


 



 
Додаток 1

до рішення 15 сесії 7 скликання

(третє пленарне засідання)

Тростянецької міської ради

№_____ від ________ 2018 року

 

 

 
Перелік проектів,

що фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році у Тростянецькій міській об’єднаній територіальній громаді:

 

1. «Реконструкція стадіону ім. Куца по вул. Кеніга в м. Тростянець, Сумської області», обсяг фінансування за рахунок субвенції 1252,8 тис. грн.

 
Заступник міського голови         М.В.Синявін