ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

24.12.2018/41

Дата реєстрації:

22.12.2018

Проголосовано:

24.12.2018 12:22:34

Автор:

Єсип Б.Б.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 24.12.2018/41



У К Р А Ї Н А





Тростянецька міська рада



15 сесія 7 скликання

(четверте пленарне засідання)

 


                                              Р І Ш Е Н Н Я                               ПРОЕКТ


 

від 24.12.2018 року                              

м. Тростянець                                 №

 

Про заслуховування звіту директора КП ТМР

«Спортивний клуб «Академія спорту»

про діяльність підприємства

 

         Заслухавши та обговоривши звіт директора  Комунального підприємства Тростянецької міської ради «Спортивний клуб «Академія спорту» Єсипа Богдана Борисовича, відповідно до Статуту підприємства, Плану роботи міської ради на 2018 рік,  ст. 25, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 
міська рада вирішила:

 


  1. Звіт про діяльність директора комунального підприємства Тростянецької міської ради «Спортивний клуб «Академія спорту»  Єсипа Богдана Борисовича  взяти до відома (додається).


2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунального майна та господарства, будівництва, благоустрою і охорони навколишнього природного середовища апарату міської ради.

 

 

 
Міський голова          Ю.А. Бова


Додаток 1

до рішення 15 сесії 7 скликання

(четверте пленарне засідання)

Тростянецької міської ради

від 24.12.2018 року № ____            

 

Звіт директора КП ТМР СК «Академія спорту»

  

Комунальний  заклад  ТМР  «Спортивний  клуб  «Академія  спорту»  був  створений  04 січня 2018 до його складу входить стадіон ім. Куца та спортивний зал «Локомотив» та з 11.01.2018 року розпорядженням міського голови призначено на посаду директора КП ТМР СК «Академія спорту» Єсипа Богдана Борисовича.

         В зв’язку зі зміною засновника були приведені до норм чинного законодавства установчі документи. Розроблений режим роботи об’єктів, складений графік тренувань з видів спорту: футболу, волейболу, баскетболу, гирьового спорту. Проведені добори дітей в навчально-тренувальні групи. В закладі працюють  11 викладачів -  тренерів,  5 спортивних секцій, в яких займаються 165 спортсменів віком від 8 до 40 років.

         В другому кварталі 2018 року були створені три футбольні команди «Тростянець», «Тростянець-2» та «Тростянець-3», які  прийняли участь у  обласних турнірах з футболу в м. Конотоп (2 місце тренер Коритник С.М.), в м. Краснопілля (1 місце тренер Коритник С.М.), в м. Суми (5 місце тренер Василенко І.І.), м. Львів Всеукраїнський  турнір з футболу (5 місце). Гравці команд ФК «Тростянець» та «Тростянець-2» взяли участь у чемпіонаті області з футболу, а команда ФК «Тростянець-3» у чемпіонаті Охтирщини. Взяли участь у Всеукраїнському турнірі з футболу серед дітей 2008 р.н. у  м.Суми та  у Всеукраїнському турнірі з футболу серед дітей 2008 р.н. «Кубок Президента» в місті Харкові.

         КЗ ТМР СК «Академія спорту» були проведені турніри з баскетболу: «Кубок «Академії спорту» серед дорослих і серед школярів (юнаки та дівчата), міські змагання з баскетболу, футболу, пляжного футболу, міні-футболу та тенісу серед школярів та дорослих до Дня фізичної культури та спорту, турнір з волейболу серед школярів.

         Проведені обласні змагання з гирьового спорту. Прийняли участь у чемпіонаті області та чемпіонаті України з гирьового спорту, у Всеукраїнських змаганнях «Силове жонглювання – Кубок мера», кубок області з гирьового спорту.

         З квітня місяця на баланс КЗ ТМР «Спортивний клуб «Академія спорту» був переданий корт для гри у великий теніс, антивандальні тренажери та послуга прокат катамаранів, які знаходяться в парку ім. П.І.Чайковського. Ці об’єкти користуються досить великим попитом, послугою  гри у великий теніс скористалась 113 особа на суму 5650,00 грн., що на 72 особи більше в порівнянні з 2017 роком, послугою з прокату катамаранів за цей час скористалось 416 осіб на суму 6240,00 грн. що на 290 особи більше в порівнянні з 2017 роком. Також КЗ ТМР «Спортивний клуб «Академія спорту» надає послуги з оренди спортивного залу, з відвідування тренажерного залу в спортивному залі «Локомотив» та з оренди майданчика зі штучним покриттям на стадіоні ім. Куца. За період з 02 квітня за користування  тренажерним залом було отримано 2250,00 грн., оренду спортивного залу 6895,00 грн., оренду майданчика на стадіоні 7740,00 грн. Загальна сума по наданих послугах склала 28775,00 грн.

         В 2018 році за кошти Тростянецької міської ради були проведені роботи по облаштуванню приміщень, а саме: ремонт внутрішніх приміщень адмінбудівлі стадіону, облаштовано територію стадіону (висаджені ялинки, розплановані клумби, викорчувані пеньки та інше), проведений водогін до футбольного поля. Придбано офісні меблі, ноутбук, футбольні ворота, біотуалети, прожектори, облаштовано інформаційними стендами приміщення адмінбудинку та спортзалу, створенно Дошку «Спортивна гордість Тростянеччини»,  придбано спортивну форму (футбольна) та інвентарь на загальну суму 317412,26 грн.

У  2019   році   КЗ  ТМР  «Спортивний  клуб  «Академія   спорту»

заплановано  продовження робіт по реконструкції стадіону ім. В. Куца за рахунок державного бюджету,  що дасть можливість комфортних умов для гравців та глядачів змагань. Виготовлення проектної документації на реконструкцію котельні спортивного залу «Локомотив» на суму 50 тис. грн. Проведення капітального ремонту спортивного залу «Локомотив» на суму 650 тис. грн. Виготовлення проектної документації на ремонт трибун стадіону ім. В. Куца на суму 120 тис. грн. послуги по благоустрою стадіону та спортивної бази Нескучне на суму 665 тис. грн. придбання обладнання та господарчіх товарів на загальну суму 904 тис. грн.

          Участь ФК «Тростянець» та ФК «Тростянець-2» в обласних першостях вищої та першої ліги, участь ФК «Тростянець» у чемпіонаті України серед аматорів. Поїздка до Чехословакії однієї з дитячих груп для обміну тренерським досвідом та тренувань. Участь у обласних та Всеукраїнських турнірах та чмпіонатах  з футболу, та  гирьового спорту. Продовження робіт спортивних секцій.

Я, Єсип Богдан Борисович – директор КП ТМР СК «Академія спорту» , вдячний за довіру  протягом року, Тростянецькій  міській раді та Міському голові  Юрію Анатолійовичу  Бові.

Попереду важка щоденна робота по розвитку фізичної культури і спорту та відродженню минулої спортивної слави Тростянеччини.

Сприйматиму за честь працювати і на далі.

22.12.2018 р.

 
Директор КП ТМР СК «Академія спорту»                           Б.Б.Єсип