ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XVI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

07.02.2019/55

Дата реєстрації:

07.02.2019

Проголосовано:

07.02.2019 10:49:20

Автор:

Глинський О.В.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    3
  • Не підтримали
    9
  • Утримались
    7
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 07.02.2019/55



У К Р А Ї Н А



 


Тростянецька міська рада

                                   16 сесія 7 скликання                   ПРОЕКТ 

 

Р І Ш Е Н Н Я


 

від 07.02.2019 року                                                                   



 м. Тростянець                             №


 

Про розгляд електронної петиції  щодо невідкладного вирішення проблеми з безпритульними собаками

 

          З метою реалізації прав громадян на звернення до органів місцевого самоврядування, налагодження ефективної взаємодії між вказаними суб’єктами, прийняття громадянами участі у вирішенні питань місцевого значення, запровадження механізмів «Електронної демократії», відповідно до вимог Конституції України, статті 231 Закону України «Про звернення громадян», керуючись Порядком розгляду електронних петицій, адресованих Тростянецькій міській раді та з метою розгляду електронної петиції щодо невідкладного вирішення проблеми з безпритульними собаками, розміщеної Глинським  Олександром Володимировичем на веб-сайті Єдиної системи місцевих електронних петицій від 13.11.2018 року, керуючись ч.8 ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування»,

 
міська рада вирішила:

 

         1. Передбачити в бюджеті міської ради на 2019 рік  окрему статтю видатків в сумі 100 000 грн., для вирішення даної проблеми.

 

 

2. Закріпити за комунальним закладом міської ради повноваження по усуненню даної проблеми, контроль за виконанням даного пункту покласти на заступника міського голови.

 

3. Доручити керівнику комунального закладу відповідального за вирішення проблем з собаками в рамках передбачених в бюджеті коштів розробити та винести на розгляд сесії міської ради  Програму  по безпритульним собакам.

 

4. Спеціаліст із інформаційного забезпечення апарату міської ради відповідальному за зв’язки з громадськістю винести даний проект рішення програми на громадське обговорення в соціальну мережу Фейсбук і отримавши зауваження з пропозиціями, проінформувати розробників програми, аби ті їх врахували.

 

5.  Оприлюднити  інформацію про результати розгляду електронної петиції на офіційному веб- сайті Тростянецької міської ради.

 

6. Надіслати відповідь про результат розгляду електронної петиції у письмовому вигляді автору електронної петиції.

 
Міський голова          Ю.А. Бова