ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

30.07.2019/28

Дата реєстрації:

29.07.2019

Проголосовано:

31.07.2019 11:45:40

Автор:

Івах Г.А.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 30.07.2019/28



У К Р А Ї Н А





Тростянецька міська рада

23 сесія 7 скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я



від  __.__.2019 року


м. Тростянець                                №_____

 

Про направлення клопотання до

Люджанської сільської ради

з питання визначення місць

для встановлення автобусних

зупинок

 

    Розглянувши звернення педагогів вхід. № 2178 від 04.06.2019 року, відповідно до ст. 25, ст. 26, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про автомобільний транспорт»,

 
міська рада вирішила:

 

1.  Направити клопотання до Люджанської сільської ради щодо розгляду питання визначення місць для встановлення автобусних зупинок та їх облаштування на території Люджанської сільської ради (додаток 1), що дасть можливість обслуговувати жителів с. Люджа Тростянецького району Сумської області пасажирським автотранспортом Тростянецької міської ОТГ за маршрутом «Тростянець- Кам’янка».

 

2. Уповноважити міського голову Бову Ю.А. від імені депутатського корпусу Тростянецької міської ради підписати та направити клопотання до Люджанської сільської ради щодо розгляду питання визначення місць для встановлення автобусних зупинок та їх облаштування на території сільської ради.

 

3. Рекомендувати Люджанській сільській раді у термін до 01.09.2019 року розглянути клопотання Тростянецької міської ради та про прийняті рішення повідомити Тростянецьку міську раду.

 

4. Під час розгляду даного питання запросити представників  Тростянецької міської ради для надання роз‘яснень.

 

5. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 
Міський голова     Ю.А. Бова


Додаток 1

до рішення 23 сесії 7 скликання

 Тростянецької міської ради

№____ від 31.07.2019 року

 

Cільському голові

Люджанської сілської ради

Краснікову О.Г.                 

 

                                   
Шановний Олег Григорович!

 

У 2015 році набув чинності Закон України «Про добровільне об’єднання територіальних громад». З цього часу фактично в Україні розпочався процес децентралізації - добровільного об’єднання територіальних громад. Тростянецький район Сумської області не був виключенням.

У 2016-2017 роках Тростянецька міська рада Сумської області була ініціатором добровільного об’єднання територіальних громад сіл, селищ, міст, що розташовані в межах Тростянецького району Сумської області та з урахуванням Перспективного плану формування спроможних територіальних громад.

В результаті процесу добровільного об’єднання територіальних громад утворилась Тростянецька міська об’єднана територіальна громада з адміністративним центром у м. Тростянець, до складу якої увійшли: Тростянецька міська рада (м. Тростянець), Кам’янська сільська рада (села Кам’янка, Кам’янецьке Тростянецького району Сумської області) та Зарічненська сільська рада (села Зарічне, Лучка Тростянецького району Сумської області).

З метою забезпечення населення с. Кам’янка та с. Кам’янецьке  Тростянецького району безперебійним транспортним сполученням з

м. Тростянець, міською радою придбано автомобільний транспорт, який на сьогодення курсує за автобусним маршутром «м. Тростянець - с. Кам’янка – с. Кам’янецьке». Даний транспортний засіб курсує по затвердженому маршруту  через с. Люджа Тростянецького району. Тому при можливості та бажанні мешканці вищевказаного населеного пункту мають можливість користуватися послугами автобусного маршруту «м. Тростянець -

с. Кам’янка – с. Кам’янецьке» в разі наявності встановлених сільською радою місць зупинок автотранспорту.

Беручи до уваги вищевикладене, з метою забезпечення населення

с. Люджа транспортним сполученням з містом Тростянець, звертаємось до Вас з пропозицією розглянути на сесії сільської ради питання щодо визначення місць розміщення зупинок автотранспорту на підпорядкованій Вам території в межах руху автобусу «м. Тростянець - с. Кам’янка –

с. Кам’янецьке».

 
Міський голова           Ю.А. Бова