ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

16.10.2019/3

Дата реєстрації:

15.10.2019

Проголосовано:

16.10.2019 10:55:02

Автор:

Івах Г.А.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16.10.2019/3



У К Р А Ї Н А



Тростянецька міська рада

26 сесія 7 скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я


 

від __.___.2019 року

м. Тростянець                                 №

                           

Про звільнення директора

комунального закладу дошкільної освіти (дитячий садок)

«Дубравушка» Тростянецької міської ради з 16.10.2019 року

 

Відповідно до статті 31 Закону України «Про дошкільну освіту», враховуючи подання начальника відділу освіти Тростянецької міської ради про звільнення директора комунального  закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Дубравушка» Тростянецької міської ради, заяву громадянки Ткаченко Ганни Олександрівни про звільнення її з посади директора комунального  закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Дубравушка» Тростянецької міської ради (вхід. № 277 від 30.09.2019 року) на підставі пункту 1 частини 1 статті 36 Кодексу законів про працю України та керуючись ст. 25, ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 
міська рада вирішила:

 


  1. Звільнити з посади директора комунального закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Дубравушка» Тростянецької міської ради Ткаченко Ганну Олександрівну за згодою сторін, відповідно пункту 1 частини 1 статті 36 Кодексу законів про працю України з 16.10.2019 р.


 

2. Доручити начальнику відділу освіти Тростянецької міської ради видати відповідний наказ та вчинити необхідні дії щодо звільнення громадянки Ткаченко Г.О. та призначити в.о. керівника КЗДО «Дубравушка» Тростянецької міської ради.

 

3. Дане рішення направити до відділу освіти Тростянецької міської ради, комунальному закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Дубравушка»  Тростянецької міської ради, відділу правового забезпечення апарату міської ради, голові постійної комісії з питань освіти, культури та туризму, охорони здоров’я і соціального захисту населення, молодіжної політики та спорту.

 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури та туризму, охорони здоров’я і соціального захисту населення, молодіжної політики та спортуТростянецької міської ради.
Міський голова                     Ю.А. Бова