ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

17.12.2019/49

Дата реєстрації:

14.12.2019

Проголосовано:

18.12.2019 11:47:58

Автор:

Єсип Б.Б.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 17.12.2019/49



У К Р А Ї Н А



                  Тростянецька міська рада     ПРОЕКТ



             28 сесія 7 скликання                

 



Р І Ш Е Н Н Я


 

від 17.12.2019 року                              

м. Тростянець                                    №

 

Про заслуховування звіту директора КП

«СК «Академія спорту» Тростянецької міської ради

про діяльність підприємства

 

          Заслухавши та обговоривши звіт директора комунального підприємства «СК «Академія спорту» Тростянецької міської ради, відповідно до Статуту підприємства, Плану роботи міської ради на 2019 рік, ст. 25, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 
міська рада вирішила:

 



1. Звіт про діяльність директора комунального підприємства «СК «Академія спорту» Тростянецької міської ради Єсипа Богдана Борисовича взяти до відома (додається).

 

2.  Дане рішення направити КП «СК «Академія спорту» ТМР, причетним виконавцям апарату міської ради.

 

 

Міський голова    Ю.А. Бова



                                                                                         Додаток 1

до рішення 28 сесії 7 скликання

Тростянецької міської ради

від  17.12.2019 року № ____


Звіт

комунального підприємства

«Спортивний клуб «Академія спорту»

Тростянецької міської ради

 

Одним з пріоритетних завдань розвитку громади є розвиток фізичної культури і спорту, оздоровлення молоді та підростаючого покоління та проведення спортивних заходів різних напрямків. Так, за сприянням та підтримки Федерації біатлону України та Управління молоді і спорту Сумської ОДА 15 - 17 лютого в дендропарку Нескучне відбулися Всеукраїнські змагання з зимового біатлону серед юнаків і дівчат. Також 19-21 липня та 16-18 серпня відбулися змагання з літнього біатлону серед юнаків та дівчат та дорослих, особливістю останніх змагань стала гонка на лижеролерах. Близько 350 обдарованих спортсменів з усієї України підкорювали біатлонні траси Нескучного.

29 березня був проведений обласний турнір з дзюдо пам’яті С. Пісклова, участь в якому взяли більше 100 спортсменів з різних районів області. 

Комунальним закладом ТМР «Спортивний клуб «Академія спорту», до складу якого входить стадіон ім. Куца та спортивний зал «Локомотив», 2019 рік були проведені наступні спортивно-масові заходи:

  • відкритий міський турнір з волейболу серед дорослих команд;

  • кубок СК «Академія спорту» з баскетболу серед чоловічих команд (зайняли 3 місце);

  • змагання з лижних перегонів серед учнів СК «Академія спорту»;

  • чемпіонат області та відкритий міський турнір з гирьового спорту (4 – І місця, 1 – ІІ місце, 1 – ІІІ місце);

  • кубок міста Тростянець з футболу для дітей 2009-2010 року народження


в рамках міської спартакіади серед загальноосвітніх навчальних закладів освіти були проведені змагання з футболу та баскетболу.

На початку року були відкриті дві секції з біатлону в яких займаються 38 дітей та організовано прокат лиж, якими безкоштовно скористалися всі школи Тростянецької ОТГ.

Вихованці СК «Академія спорту» прийняли участь у чемпіонаті області з волейболу, де вийшли у фінальний етап змагань зайнявши 2 місце. У Всеукраїнському турнірі з футболу пам‘яті А.І. Садовнікова в м. Дніпро зайнявши 2 місце, а кращим гравцем турніру став Орєхов Андрій СК «Академія спорту». Також брали участь у відкритому обласному турнірі з футболу серед дітей «Юний патріот України» в м. Суми та зайняли 2 місце, участь у Всеукраїнському турнірі з футболу у м. Львів. В обласному турнірі з волейболу СМТ Недригайлів волейбольна команда посіли 3 місце, (тренер Тараненко С.В.) Взяли участь у чемпіонаті області та чемпіонаті України з гирьового спорту. У липні місяці вихованці СК «Академія спорту» взяли участь у чемпіонаті області з гирьового марафону, де Ханін Богдан, Голець Максим посіли 1 місця, Суковатіков Ігор – 2 місце, а Ханін Ілля – 3 місце.

У серпні місяці пройшли вже традиційні 4 Всеукраїнські змагання «Силове жонглювання – Кубок мера», де представники СК «Академії спорту» вибороли в окремих номінаціях до 10 медалей різного ґатунку. Також у вересні місяці відбувся чемпіонат України з гирьового спорту в м. Хмельницький в якому вихованець СК «Академії спорту» Горовий Андрій став чемпіоном серед юніорів та срібним призером серед дорослих. У Полтавській області у жовтні місяці відбувся відкритий чемпіонат області з гирьового спорту серед юнаків. Ханін Богда - 1 місце, Захарченко Іван - 1 місце, Суковатіков Ігор - 2 місце, Ханін Ілля - 2 місце, Голець Максим - 3 місце.

          Футбольна команда «Академії спорту»  «Тростянець 2» стала володарем Кубку області з футболу, переможний матч відбувся на стадіоні «Ювілейний» в м. Суми. Також, дві футбольні команди  ФК «Тростянець» та ФК «Тростянець - 2»,  успішно завершили футбольний сезон:

  • ФК «Тростянець 2» (тренер Коритник С.М.) срібний призер  чемпіонату області з футболу;       

  • Літньо-осінню частину завершили на 4 місці в Аматорській Лізі України;

  • ФК «Тростянець» (тренер Сікун О.М.) зайняли 4 місце чемпіонату області з футболу;

  • Дитяча футбольна команда (тренер Коритник С.М.), у листопаді місяці, стала бронзовим призером Всеукраїнського турніру "Кубок Барси", який проходив у м.Суми.


          КЗ ТМР «Спортивний клуб «Академія спорту»  отримав перемогу у проекті «11 х 11 чемпіонів. Футбол за ради розвитку молоді та регіонів», для  місцевого футболу від ФФУ та німецького фонду, цей проект  передбачає забезпечення футбольним інвентарем ( а саме 80 дитячих спортивних костюмів, професійні футбольні ворота, м’ячі, проектор, екран  та інше на суму  11 тис. євро.

         В травні  на стадіоні ім. В. П. Куца було відкрито нове футбольне поле зі штучним покриттям розміром «60х40». Фінансування будівельних робіт  здійснювалось за рахунок Мінрегіонбуду та міського бюджету. Триває реконструкція стадіону, у жовтні основне футбольне поле було вкрито трав’яним газоном з влаштуванням системи автоматичного поливу та покладене трав’яне покриття на тренувальному полі.

Ведуться роботи по облаштуванню комунікацій та підготовчі роботи по будівництву  другого майданчику зі штучним покриттям розміром «60х40»

За 2019 рік КЗ ТМР «Спортивним клубом «Академія спорту» були надані послуги:

  • з оренди спортивного залу «Локомотив» на суму 8 820,00 грн.;

  • користування тренажерним залом на суму 2860,00 грн.;

  • оренда футбольного майданчику зі штучним покриттям на суму 8820,00 грн.;

  • великий теніс на суму 6200,00 грн.;

  • прокат катамаранів на суму 3825,00 грн.;

  • прокат байдарок на суму 7700,00 грн.


Послугою прокат чоловічих, жіночих та дитячих ковзанів за перше півріччя скористалось 1 144 чол. на суму 22 880,00 грн., Загальна сума наданих послуг склала  61105,00 грн.

За звітний період  2019 року за кошти Тростянецької міської ради було проведено поточний ремонт освітлення котельні і гаража та встановлено відеоспостереження на території стадіону ім. Куца на загальну суму 29 628,73 грн. Придбано метало – галогенові лампи  на суму 4 920,00 грн. Придбано велотренажер, бігову доріжку, тюбінг, катамарани, м’ячі баскетбольні та волейбольні, спортивну форму і спорядження та інше на загальну суму  137 333,00 грн. Насос, плити для огорожі, стелажі, друкована продукція, канцелярські і господарчі товари, спецодяг  та інше на загальну  суму 384251,65  грн.  Закуплено байдарки, весла та жилети на загальну суму 147 988,00 грн. Продовжуються  роботи  по реконструкції стадіону ім. В. Куца, що дасть можливість комфортних умов для гравців та глядачів змагань. Були придбані, за рахунок  державного бюджету, магнітного велотренажеру та тренажера «Дельта машина» на загальну суму 22 000,00 грн.

 

 
                                                                                                                                               Директор 


     КЗ «СК «Академія спорту» ТМР                               Б.Б. Єсип