ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

17.12.2019/10

Дата реєстрації:

11.12.2019

Проголосовано:

18.12.2019 13:55:46

Автор:

Івах Г.А.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 17.12.2019/10



У К Р А Ї Н А


 

                               Тростянецька міська рада             ПРОЕКТ

28 сесія 7 скликання



 

Р І Ш Е Н Н Я


 

від    12.2019 року

м. Тростянець                                 №

                                   

Про звільнення директора

комунального закладу дошкільної освіти (дитячий садок)

«Калинка» Тростянецької міської ради

 

Відповідно до статті 31 Закону України «Про дошкільну освіту», враховуючи заяву гр. Побац Альони Янівни про звільнення її з посади директора комунального закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Калинка» Тростянецької міської ради (вхід. № 366 від 05.12.2019 року) на підставі пункту 1 частини 1 статті 36 Кодексу законів про працю України та керуючись ст. 25, ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 
міська рада вирішила:

 


  1. Звільнити з посади директора комунального закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Калинка» Тростянецької міської ради гр. Побац Альону Янівну за згодою сторін, відповідно пункту 1 частини 1 статті 36 Кодексу законів про працю України.


 

2. Доручити в.о.начальника відділу освіти Тростянецької міської ради Вожаковій Н.В., видати відповідний наказ та вчинити необхідні дії щодо звільнення гр. Побац А.Я. та призначити в.о. директора КЗДО (дитячий садок) «Калинка» Тростянецької міської ради.

 

3. Дане рішення направити гр. Побац А.Я., відділу освіти Тростянецької міської ради, відділу правового забезпечення апарату міської ради, голові постійної комісії з питань освіти, культури та туризму, охорони здоров’я і соціального захисту населення, молодіжної політики та спорту.

 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури та туризму, охорони здоров’я і соціального захисту населення, молодіжної політики та спорту Тростянецької міської ради.

 
Міський голова     Ю.А. Бова