ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу

Номер:

01.09.2016/49

Дата реєстрації:

02.09.2016

Проголосовано:

05.09.2016 12:00:43

Автор:

Івах Г.А.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 01.09.2016/49



                                                                        У К Р А Ї Н А              Проект


         

Тростянецька міська рада



13 сесія 7 скликання

 

                       Р І Ш Е Н Н Я                       

 



від 05.09.2016 року


м. Тростянець                                 № ___

                           

Про внесення змін до Положення про здійснення

закупівель товарів і послуг Тростянецькою міською

радою, її структурними підрозділами, комунальними

закладами, установами та підприємствами у системі

електронних державних закупівель ProZorro

 

Керуючись ст. 2 Закону України «Про публічні закупівлі», ст. 25, ст. 26,    ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 
міська рада вирішила:

 

1. Внести зміни до  Положення про здійснення закупівель товарів і послуг Тростянецькою міською радою, її  структурними підрозділами, комунальними закладами, установами та підприємствами у системі електронних державних  закупівель  ProZorro, затвердженого рішенням 11 сесії 7 скликання Тростянецької міської ради від 14.07.2016 року № 279,  шляхом викладення розділу 2 в наступній редакції:

2. Сфера застосування

2.1. Положення є обов’язковим при здійсненні Тростянецькою міською радою, її комунальними закладами, установами та підприємствами, закупівель робіт з нового будівництва та реконструкції, які здійснюються за кошти міського бюджету та/або за кошти комунальних підприємств, за умови, що вартість закупівлі не перевищує меж, встановлених абзацами 2, 3 ч. 1 ст. 2  Закону України «Про публічні закупівлі».

2.2. Під час здійснення закупівель товарів і послуг, інших, ніж визначено у пункті 2.1. цього Положення, замовники також можуть використовувати електронну систему закупівель з метою відбору постачальника товару (товарів) чи надавача послуги (послуг) для укладення договору.

Право обрання способу закупівлі,  в такому випадку, надається міському голові, керівникам комунальних закладів, установ та підприємств відповідно.

2.3. У разі здійснення закупівель товарів, робіт і послуг без використання електронної системи закупівель, за умови, що вартість предмета закупівлі дорівнює або перевищує 50 тисяч гривень та є меншою за вартість, що встановлена в абзацах другому і третьому ч. 1 ст. 2 Закону України «Про публічні закупівлі», замовники обов’язково оприлюднюють звіт про укладені договори в системі електронних закупівель відповідно до статті 10  Закону України «Про публічні закупівлі».

2.3. Дія Положення не поширюється на випадки, якщо предметом закупівлі є товари та послуги, встановлені ч.3 ст.2 Закону України «Про публічні закупівлі».

 

2. В іншій частині Положення про здійснення закупівель товарів і послуг Тростянецькою міською радою, її  структурними підрозділами, комунальними закладами, установами та підприємствами у системі електронних державних  закупівель  ProZorro, затвердженого рішенням 11 сесії 7 скликання Тростянецької міської ради від 14.07.2016 року № 279, залишити без змін.

 

3. Дане рішення направити відділу бухгалтерського обліку і звітності, відділу економічного розвитку та залучення інвестицій, відділу правового забезпечення апарату міської ради.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на міського голову Бову Ю.А.

 

 
Міський голова         Ю.А. Бова