ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

23.01.2020/54

Дата реєстрації:

22.01.2020

Проголосовано:

23.01.2020 11:24:57

Автор:

Скороходов Є.С.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 23.01.2020/54



У К Р А Ї Н А



 


Тростянецька міська рада

29 сесія 7 скликання

 



Р І Ш Е Н Н Я


 

від 23.01.2020 р.


м. Тростянець                               №___

                          

Про недопущення претендентів до участі

в конкурсі з визначення приватного партнера

для здійснення державно-приватного партнерства

щодо проекту «Розміщення об’єктів торгівлі та

будівництво вхідної групи до міського

парку ім. П.І.Чайковського»  

 

Відповідно до ст. 13, 14, 15 Закону України «Про державно-приватне партнерство», Порядку проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо об'єктів державної, комунальної власності та об'єктів, які належать Автономній Республіці Крим, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2011 року № 384, рішення сесії Тростянецької міської ради від 25.06.2019 року №300 «Про здійснення державно-приватного партнерства та підготовку до проведення конкурсу із визначення приватного партнера щодо проекту «Розміщення об’єктів торгівлі та будівництво вхідної групи до міського парку ім. П.І.Чайковського», рішення сесії Тростянецької міської ради від 20.11.2019 року №500 «Про проведення повторного конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства для реалізації проєкту «Розміщення об’єктів торгівлі та будівництво вхідної групи до міського парку ім. П.І.Чайковського», Положення про комісію з питань проведення конкурсу із визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо проекту «Розміщення об’єктів торгівлі та будівництво вхідної групи до міського парку ім. П.І.Чайковського», затверджене рішенням сесії Тростянецької міської ради від 16.10.2019 року №447 «Про проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно приватного партнерства для реалізації проекту «Розміщення об’єктів торгівлі та будівництво вхідної групи до міського парку ім. П.І.Чайковського», Положення про комісію з питань проведення конкурсу із визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо проекту «Розміщення об’єктів торгівлі та будівництво вхідної групи до міського парку ім. П.І.Чайковського», затверджене рішенням сесії Тростянецької міської ради від 16.10.2019 року №447 «Про проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно приватного партнерства для реалізації проекту «Розміщення об’єктів торгівлі та будівництво вхідної групи до міського парку ім. П.І.Чайковського», за результатами попереднього відбору (протокол №4 засідання Комісії з питань проведення конкурсу із визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо проекту «Розміщення об’єктів торгівлі та будівництво вхідної групи до міського парку ім. П.І.Чайковського», щодо об’єктів, які належать до комунальної власності територіальної громади міста Тростянець щодо відповідності претендентів кваліфікаційним вимогам до учасників Конкурсу та вимог щодо підтвердних документів      ,

 
міська рада вирішила:

 


  1. Затвердити результати попереднього відбору, проведеного Конкурсною комісією з питань проведення конкурсу із визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо проекту «Розміщення об’єктів торгівлі та будівництво вхідної групи до міського парку ім. П.І.Чайковського» (далі – Конкурсна комісія) щодо недопущення претендентів – ФОП Бова Руслан Юрійович та ФОП Шило Людмила Миколаївна до участі в конкурсі із визначення приватного партнера для здійснення державо-приватного партнерства щодо проекту «Розміщення об’єктів торгівлі та будівництво вхідної групи до міського парку ім. П.І.Чайковського» (далі – Конкурс).

  2. Визначити, що причиною недопущення претендентів до участі в конкурсі є невідповідність поданих заявок вимогам, визначеним Порядком та Конкурсною документацією (відповідно до рішення сесії Тростянецької міської ради від 25.06.2019 року №300 «Про здійснення державно-приватного партнерства та підготовку до проведення конкурсу із визначення приватного партнера щодо проекту «Розміщення об’єктів торгівлі та будівництво вхідної групи до міського парку ім. П.І.Чайковського»). Невідповідність поданих заявок вимогам, визначеним Порядком та Конкурсною документацією, зазначена у Додатку до даного Рішення.

  3. Конкурсній комісії в одноденний строк з дня прийняття цього рішення надіслати претенденту, зазначеному у пункті 1 цього рішення, відповідне письмове повідомлення про допущення (недопущення) до участі в Конкурсі.

  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на міського голову Бову Ю.А.


 

Міський голова           Ю.А. Бова


 

Додаток 1

до рішення 29 сесії 7 скликання

Тростянецької міської ради

№ ___ від 23.01.2020

 

Невідповідність поданих заявок

 

1. Критерії невідповідності поданої заявки (ФОП Бова Руслан Юрійович) до участі в конкурсі із визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо проекту «Розміщення об’єктів торгівлі та будівництво вхідної групи до міського парку ім. П.І.Чайковського»:

 

  • прострочена довідка про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справляннями яких покладено на контролюючі органи;

  • відсутність довідки про наявність фінансування для участі у реалізації Проекту.


 

2. Критерії невідповідності поданої заявки (ФОП Шило Людмила Миколаївна) до участі в конкурсі із визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо проекту «Розміщення об’єктів торгівлі та будівництво вхідної групи до міського парку ім. П.І.Чайковського»:

 

  • неналежна довідка про відсутність заборгованості з платежів перед бюджетом (Довідка видається відповідним контролюючим органом – Управління Державної податкової служби);

  • відсутність довідки про наявність фінансування для участі у реалізації Проекту;

  • неналежна довідка про відсутність кредиторської заборгованості перед банком (відсутня Довідка про стан позичкової заборгованості з обслуговуючого банку, у даному випадку КБ «Приватбанк);

  • відсутність підтверджуючого документу про можливість залучення підрядних організацій із належним рівнем досвіду будівництва відповідних об’єктів.


 

 

 
Секретар міської ради                              Н.А. Ковальова