ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XL

Скликання:

VII

Вид:

За основу

Номер:

25.09.2020/3

Дата реєстрації:

24.09.2020

Проголосовано:

25.09.2020 11:02:33

Автор:

Єсип Б.Б.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 25.09.2020/3



У К Р А Ї Н А


 

                              Тростянецька міська рада          ПРОЄКТ



40 сесія 7 скликання

 



Р І Ш Е Н Н Я


 

від 25 вересня 2020 року


м. Тростянець                                  №

 

Про заслуховування звіту директора комунального закладу Тростянецької міської ради «Спортивний клуб «Академія спорту»

 

Заслухавши звіт директора КЗ Тростянецької міської ради «Спортивний клуб «Академія спорту», керуючись ст. 25, ст. 26, ст. 59, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Статуту КЗ Тростянецької міської ради «Спортивний клуб «Академія спорту»,

 
міська рада вирішила:

 

1. Звіт директора КЗ Тростянецької міської ради «Спортивний клуб «Академія спорту» Єсипа Богдана Борисовича взяти до відома. Додаток 1.

 

 
Міський голова  Юрій БОВА


                                                                                               Додаток

до рішення 40 сесії 7 скликання

Тростянецької міської ради

від 25.09.2020 року № ____

 

ЗВІТ

директора комунального закладу

Тростянецької міської ради

«Спортивний клуб «Академія спорту»

за 9 місяців 2020 року

 

Задля розвитку фізичної культури і спорту громади вже два роки поспіль веде свою діяльність комунальний заклад Тростянецької міської ради «Спортивний клуб «Академія спорту» (далі - комунальний заклад) на базі якого здійснюється навчально-тренувальна робота з футболу, волейболу, баскетболу, гирьового спорту, лижних гонок та біатлону. Тренування та змагання проходять на стадіоні ім. В.П. Куца у спортивному залі «Локомотив» та на території урочища Нескучне. Заклад налічує 9 тренерів.

За звітний період комунальним закладом, було проведено спортивні заходи з різних видів спорту, а саме:

  • у січні проведено відкритий турнір з волейболу серед чоловічих команд. У турнірі взяли участь 4 команди: м. Тростянець "Академія Спорту"; м. Охтирка "Нафтовик"; м. Суми 2 команди - СНАУ "Ветерани" та ВК "Суми". (І місце –ВК "Суми"; ІІ місце Охтирка "Нафтовик"; ІІІ місце Тростянець "Академія Спорту" та  ІV місце Суми СНАУ "Ветерани". Переможці отримали кубок, медалі та грамоти, призери були нагороджені медалями та грамотами. Також грамотами відзначені найкращі гравці турніру: Бало А. СНАУ "Ветерани", Горовецький В. "Нафтовик", Коробуто А. ВК "Суми");

  • у лютому було проведено турнір з баскетболу серед чоловічих дорослих команд на призи СК «Академія спорту». Шість команд взяли участь у змаганнях: команда «Теаm Охтирка» з міста Охтирка; 5 місцевих команд: «БК Тростянець», «СК Академія Спорту», «Монделіс Україна», «Вуглик», «Молодь». (І місце у «Теаm Охтирка», ІІ місце «СК Академія Спорту» та ІІІ місце «Монделіс Україна». У номінації найкращій бомбардир визначено Безбожного Максима з команди «Теаm Охтирка»);

  • у лютому на стадіоні ім. В.П. Куца відбулися товариські матчі між командами СК "Академія спорту" та ДЮСШ-Охтирка, в змаганні брали участь команди 2006-2008 рр. народження та 2004-2005 рр. народження. (Перша гра завершилась перемогою ДЮСШ-Охтирка з рахунком 1:2. У другому матчі була зафіксована бойова нічия 2:2);

  • на стадіоні ім. В.П. Куца було зіграно два товариських матчі, між командою СК "Академії спорту" та ДЮСШ-Охтирка. (Перемогу здобула ДЮСШ-Охтирказ рахунком 4:1. Команда "Академії спорту" 2004-2005рр., одержала перемогу зрахунком 6:4); спільно з Сумським обласним осередком «Союз гирьового спорту України» було проведено чемпіонат області з гирьового спорту. У змаганнях взяли участь близько 40 учасників. Чемпіонат відбувся за підтримки управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації та ГО «Спорт Тростянеччини».


В естафеті перемогу здобули спортсмени з Полтавської обл., 2 місце у спортсменів Тростянецької ОТГ, 3 місце у спортсменів з смт. Кириківка.

У своїх вагових та вікових категоріях переможцями стали:

- серед чоловіків: Хочин Віталій, Сердюк Сергій, Гончаров Денис (м. Суми);

- серед юнаків – Ханін Богдан, Суковатіков Данил, Голець Максим, Катриченко Єгор – спортсмени Тростянецької ОТГ; Петренко Віталій (смт. Кириківка), Дендебера Владислав, Кононенко Олександр – спортсмени з Полтавської обл.;        - серед дівчат – Різник Анастасія з смт. Кириківка.

Переможці та призери чемпіонату нагороджені кубками, медалями та грамотами.

До Дня Незалежності було проведено  змагання з пляжного футболу, волейболу, баскетболу в якому взяли участь команди «СК «Академія спорту».

У комунальному закладі протягом звітного періоду тривали тренування з футболу, волейболу, баскетболу, гирьового спорту та біатлону. Здійснено добори дітей в навчально-тренувальні групи. Розроблено режим роботи об’єктів, складений графік тренувань з різних видів спорту.

У зв’язку з плануванням участі у чемпіонаті України з футболу серед команд 2 ліги було приведено в належний стан документи необхідні для заявки. Проведена робота з прийому автомобілів переданих КЗ ТМР «Спортивний клуб «Академії спорту» за рішенням сесії міської ради.

Цього річ футбольний клуб “Тростянець” вийшов на 1 місце Вищої ліги Сумщини, вже в друге став володарем Кубку Сумщини 2020, посів 4 місце у дебютному чемпіонаті України серед аматорів, став фіналістом супер кубку Сумщини.

На стадіоні ім. В. Куца ведуться роботи по відновленню основного поля та тренувальних полів зі штучним покриттям «40х20» та «60х40». Частково встановлена огорожа та основа під штучне покриття. Власними силами здійснене підсівання, піскування та вичісування трави на футбольному полі розміром «30х50». Завершені роботи по будові шести фундаментів під мачтою освітлення та встановлений лічильник.

За звітний період  2020 року КЗ ТМР «Спортивним клубом «Академія спорту» були надані наступні послуги:

  • з прокату лиж на суму 6 950,00 грн.

  • з оренди спортивного залу «Локомотив» на суму 6300,00 грн.;

  • користування тренажерним залом на суму 3 000,00 грн.;

  • великий теніс на суму 8350,00 грн.;

  • сап дошка 160,00 грн.;

  • катамарани 5500,00 грн.;

  • кімната відпочинку 9300,00 грн.;

  • альтанка на суму 1220,00 грн.;

  • навіс на суму2 180,00 грн.;

  • прокат байдарок на суму 51 750,00 грн.;

  • транспортні послуги на суму 11 468,00 грн.;

  • послугою прокат чоловічих, жіночих та дитячих ковзанів за перше півріччя скористалось 41 чол. на суму 820,00 грн.;


Загальна сума наданих послуг склала:  106 998,00 грн.

 

 

Директор КЗ Тростянецької міської ради

«Спортивний клуб «Академія спорту»                    Богдан ЄСИП