ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XL

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

25.09.2020/33

Дата реєстрації:

24.09.2020

Проголосовано:

25.09.2020 12:05:55

Автор:

Іщенко Ю.І.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 25.09.2020/33



У К Р А Ї Н А



 

Тростянецька міська рада

40 сесія 7 скликання



   Р І Ш Е Н Н Я


 

від _____.2020 року                          ____

м.Тростянець              

       

Про  оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунального  закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Калинка» Тростянецької міської ради та затвердження складу конкурсної комісії                    

 

 

Відповідно до Конституції України,    Закону України «Про освіту», ст.19, 31 Закону України «Про дошкільну освіту», наказу Міністерства освіти і науки України від 28.03.2018 №291 «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти»,   керуючись статтями  25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 
 міська рада вирішила:

 

1. Оголосити про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Калинка» Тростянецької міської ради та затвердити склад конкурсної комісії, додаток 1. Опублікувати видане оголошення на веб-сайті замовника.

 

2. Затвердити персональний склад конкурсної комісії на підставі рішення постійної комісії з питань освіти, культури та туризму, охорони здоров’я і соціального захисту населення, молодіжної політики та спорту.

 

3. Конкурсній комісії при проведенні конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Калинка» Тростянецької міської ради керуватись Законом України «Про освіту», ст.19,31 Закону України «Про дошкільну освіту», наказом Міністерства освіти і науки України від 28.03.2018 №291 «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти» та іншими чинними нормами законодавства України.

 

4. Організувати та забезпечити ознайомлення кандидатів із закладами дошкільної освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування не пізніше 5 робочих днів до початку проведення конкурсного відбору.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  в.о. начальника відділу освіти Тростянецької міської ради Іщенко Ю.І.

 
Міський голова                                                              Юрій БОВА