ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

17.11.2020/25

Дата реєстрації:

17.11.2020

Проголосовано:

18.11.2020 13:43:28

Автор:

Івах Г.А.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 17.11.2020/25



У К Р А Ї Н А

Тростянецька міська рада

1
сесія 8 скликання

Р І Ш Е Н Н Я



від 18 листопада 2020 року


м. Тростянець                             № __

 

Про початок реорганізації Білківської

сільської ради шляхом приєднання

до Тростянецької міської ради

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

ст. 104, 105, 106, 107 Цивільного кодексу України, Законами України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», «Про внесення змін до деяких законів України щодо визначання територій та адміністративних центрів територіальних громад», ст. 31 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», Порядком подання фінансової звітності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2000 р. № 419, Положенням про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 р. № 879, Правилами організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015  р. № 1000/5, Бюджетного Кодексу України, на підставі рішення Тростянецької міської ради від 18 листопада 2020 року

№ _____ «Про початок повноважень депутатів Тростянецької міської ради», ст. 8-3 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», розпорядженням КМУ «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Сумської області» № 723-р від 12.06.2020 року,

 
міська рада вирішила:

 

1. Розпочати процедуру реорганізації юридичної особи – Білківської сільської ради (ЄДРПОУ 04391687), розташованої за адресою: Сумська область, Тростянецький район, с. Білка, вул. Соборна, 11 шляхом приєднання до Тростянецької міської ради (ЄДРПОУ 24006361), розташованої за адресою: Сумська область, Тростянецький район,м. Тростянець вул. Миру, 6.

 

2. Встановити, що Тростянецька міська рада є правонаступником всього майна, прав та обов’язків Білківської сільської ради.

 

3. Утворити комісію з реорганізації Білківської сільської ради шляхом приєднання до Тростянецької міської ради(далі – Комісія з реорганізації Білківської сільської ради) у складі:

Голова комісії:

_________________ - міський голова.  

Члени комісії:

         __________________________ - староста сіл Білка, Олексине,  Вишневе, Грузьке, Микитівка, Новоселівка, Хвощова Тростянецької міської територіальної громади;

         Савченко Віта Василівна – головний бухгалтер Білківської сільської ради;

Команова Ольга Вікторівна – завідувач ДНЗ «Червона шапочка» Білківської сільської ради;

________________________ - бухгалтер ДНЗ «Червона шапочка» Білківської сільської ради;

Колєснік Ніна Михайлівна – директор Білківського будинку культури;

Пучніна Аліна Олександрівна – завідуюча Олексинського сільського клубу;

Кухаренко Наталія Григорівна – завідуюча Микитівським сільським клубом;

Чорна Інна Володимирівна – завідуюча Вишневським сільським клубом;

         Сосєдка Лариса Михайлівна - завідуюча Білківською сільською бібліотекою;

         Кулібаба Наталія Володимирівна – бібліотекар  Олексинської сільської бібліотеки;

         Шокун Людмила  Миколаївна – бібліотекар Вишневської сільської бібліотеки;

         Івах Ганна Анатоліївна  – провідний спеціаліст з правових питань та квартирного обліку апарату Тростянецької міської ради;

Ємельяненко Алла Юріївна – спеціаліст 1 категорії (бухгалтер) апарату Тростянецької міської ради.

                           

4. Покласти на Комісію з реорганізації Білківської сільської ради шляхом приєднання до Тростянецької міської ради повноваження щодо здійснення повної інвентаризації: основних засобів, активів та запасів грошових коштів, розрахунків та зобов’язань, управлінських бухгалтерських та інших документів Білківської сільської ради з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження станом на 31.12.2020 року.

   

5. Призначити матеріально-відповідальною особою по прийняттю матеріальних цінностей начальника загального відділу апарату Тростянецької міської ради Сергієнко Олену Іванівну.

 

             6. Затвердити план заходів з реорганізації Білківської  сільської ради (додаток 1).

 

7. Комісії з реорганізації Білківської сільської ради провести процедуру повної інвентаризації: основних засобів, активів та запасів грошових коштів, розрахунків та зобов’язань, управлінських бухгалтерських та інших документів Білківської сільської ради з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження та підготувати передавальний акт та актприймання-передачі документів для прийняття у власність та на баланс Тростянецької міської ради. Інвентаризацію проводити в присутності матеріально-відповідальних осіб.

 

8. З метою забезпечення своєчасного проведення інвентаризації майна Білківської сільської ради, надати право голові Тростянецької міської ради ______________________ здійснювати без погодження з Тростянецькою міською радою заміну персонального складу комісії з реорганізації у випадку відрядження або тимчасової непрацездатності когось із членів комісії, вчиняти інші організаційні та розпорядчі дії, пов’язані з процесом реорганізації.

            

9. Затвердити форму передавального акту (додаток 2).

 

10. Затвердити форму акту приймання – передачі документів (додаток 3).

 

11. Комісії з реорганізації Білківської сільської ради у своїй роботі використовувати затверджені форми передавального акту та акту приймання-передачі документів.

 

12. Визначити відповідальною особою за фізичне приймання документів, що накопичилися під час діяльності Білківської сільської ради станом на 31.12.2020 року до Тростянецької міської ради – начальника загального відділу апарату Тростянецької міської ради Сергієнко Олену Іванівну.

 

13. Начальнику загального відділу апарату Тростянецької міської ради Сергієнко Олені Іванівні у строк до 31.01.2020 року подати голові Тростянецької міської ради пропозиції щодо порядку подальшого зберігання та використання документів Білківської сільської ради.

 

14. Уповноважити Тростянецького міського голову затвердити від імені Тростянецької міської ради акт приймання-передачі документів.

            

15. Голові Тростянецької міської ради забезпечити своєчасне та повне прийняття майна, активів та зобов’язань Білківської сільської ради та оприбуткування зазначеного майна, активів та зобов’язань Тростянецькою міською радою.

 

16. Голові комісії з реорганізації Білківської сільської ради забезпечити своєчасне здійснення заходів, передбачених Планом та про результати проведеної роботи інформувати Тростянецьку міську раду, шляхом здійснення доповіді на пленарному засіданні ради.

 

17. Тростянецькому міському голові (або уповноваженій ним особі) вжити усіх необхідних дій, пов’язаних з подачею заяв державному реєстратору про припинення Білківської сільської ради в результаті приєднання та про зміну відомостей щодо Тростянецької міської радив Єдиному державному реєстрі.

 

           18. Спеціалісту  I категорії (з питань комунальної власності) апарату Тростянецької міської ради Федорець Н.І.  за результатами оприбуткування майна, внести відповідні зміни в перелік нерухомого майна Тростянецької міської територіальної громади. 

 

           19. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голову комісії з реорганізації Білківської сільської ради.

 

 

 

 
Підпис головуючого на засіданні



 

Додаток 1

                                                             до рішення 1 сесії 8 скликання               Тростянецької міської ради

від 18 листопада 2020 року № ___

 

План заходів з реорганізації

Білківської сільської ради

 

































з/п Заходи Термін Виконавець
1. Інвентаризація та передача документів, що нагромадилися під час діяльності Білківської сільської ради станом на 31.12.2020 року Тростянецькій міській раді До 10.01.2021 року Комісія
2. Повна інвентаризація основних засобів, нематеріальних активів, запасів, грошових коштів та розрахунків Білківської сільської ради з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження станом на 31.12.2020 року До 10.01.2021 року

(включно)
Комісія
3. Складання передавального акту майна, активів та зобов’язань Білківської сільської ради Тростянецькій міській раді До 10.01.2021 року

(включно)
Комісія
4. Забезпечення процесу передачі майна, активів та зобов’язань Білківської сільської ради Тростянецькій міській раді після затвердження відповідного передавального акту До 18.01.2021 року

(включно)
Комісія

 

 

Секретар міської ради      __________________            ______________


















1.                  Додаток  2


до рішення 1 сесії 8 скликання

Тростянецької міської ради

від ___листопада 2020 року. № ______

 

 

 

ПЕРЕДАВАЛЬНИЙ АКТ

 

м. Тростянець                                                                                      «____» __________ 2020 року

 

 

Ми, що нижче підписалися, голова та члени Комісії з реорганізації Білківської сільської ради, з прийняття документів, майна, активів та зобов’язань Білківської сільської ради утвореної рішенням 1 сесії 8 скликання  Тростянецької міської ради від ____ листопада 2020  року № ____, у складі:

 

Голова комісії: ______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

в присутності матеріально відповідальних осіб

 ________________________________________________________________________

             ПІБ, посада

_______________________________________________________________________________________

ПІБ, посада

керуючись ч. 2 та 3 ст. 107 Цивільного кодексу України,  склали цей акт про наступне:

 

  1. Приймає на свій баланс основні засоби, активи, запаси, грошові кошти, розрахунки та зобов’язання станом на 31.12.2020 року: Тростянецька міська рада (ЄДРПОУ 24006361, місцезнаходження: Сумська область, Тростянецький район м. Тростянець вул. Миру, 6), внаслідок реорганізації сільської ради шляхом приєднання до Тростянецької міської ради, яка є правонаступником майна, активів та зобов’язань сільської ради, а саме:


 

1.1. Необоротні активи (балансова вартість) – ____________ грн., у тому числі:

- основні засоби – __________ грн.;

- інші необоротні матеріальні активи – __________ грн.;

1.2. Запаси  – __________ грн.;

1.3. Грошові документи, бланки, документи суворої звітності  – __________ грн.;

1.4. Грошові кошти на рахунках - ________________________грн.;

1.5. Дебіторську заборгованість  – __________ грн., у тому числі:

- перед бюджетом – __________ грн.;

- з оплати праці – __________ грн.;

Кредиторську заборгованість  – __________ грн., у тому числі:

- перед бюджетом – __________ грн.;

- з оплати праці – __________ грн.;

1.6. Матеріальні цінності прийняті на матеріальне зберігання - ___________ грн..

 

  1. Разом із майном сільської ради Тростянецька міська рада приймає




  • документи, що підтверджують право власності (володіння, користування, розпорядження) на об’єкти основних засобів


______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


  • документи, які підтверджують право власності або користування земельними ділянкам


____________________________________________________________________________________________________________________________________________________


  • документи, які підтверджують нарахування заробітної плати


____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

До Передавального акту  додаються Додатки 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7:  на ___­­­­­­­­­­­­­­_________аркушах.

 

Усього: _____ аркушів.

 

Передання здійснила:

Комісія з реорганізації  Білківської  сільської ради:



















































Голова комісії:

 
_________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)  
Член комісії:

 
_________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)  
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)  
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)  
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)  
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)  
Матеріально відповідальна

особа
_________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)  
         

Приймання здійснила:

Комісія з реорганізації  Білківської сільської ради:






















































Голова комісії:

 
_________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії:

 
_________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Матеріально відповідальна особа _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
     
     
     

 

 

2.                   



3.                   



4.                   



 

 

 











































































































































































































































































































































































































































































Додаток 1 до Передавального акту  Білківської  сільської ради. Необоротні активи
№ з/п Рахунок, субрахунок Найменування, стисла характеристика та призначення об’єкта

(пооб’єктно)
Рік випуску (будівництва) чи дата придбання (введення в експлуатацію) та виготовлення Номер Один. вимір. За даними бухгалтерського обліку Інші відомості
інвентарний/номенклатурний заводський паспорта
кількість первісна (переоцінена) вартість сума зносу (накопиченої амортизації) балансова варітсь строк корисного використання
1   2 3 4 5 6 7 11 12 13 14 15 16
  1010

Інвестиційна нерухомість
                       
  1011

Земельні ділянки
                       
  1012

Капітальні витрати на поліпшення земель
                       
  1013

Будинки, споруди тапередавальні пристрої
                       
  1014

Машини та обладнання
                       
 
  1015

Транспортні засоби
                       
  1016

Інструменти, прилади та інвентар
                       
  1017

Тварини та багаторічні насадження
                       
  1018

Інші основні засоби 
                       
  РАЗОМ ЗА РАХУНКОМ 101 «Основні засобита інвестиційна нерухомість розпорядників бюджетних коштів»            
  1111

Музейні фонди
   
  1112

Бібліотечні фонди
   
  1113

Малоцінні необоротні матеріальні активи
                       
 
  1114

Білизна, постільні речі, одяг та взуття
                     
  1115

Інвентарна тара
                     
  1116

Необоротні матеріальні активи спеціального призначення
                     
  1117

Природні ресурси
                     
  1118

Інші необоротні матеріальні активи
                       
  РАЗОМ ЗА РАХУНКОМ 111 «Інші необоротні матеріальні активи розпорядників бюджетних коштів»            
  1211

Авторські та суміжні з ними права
                       
  1212

Права користування природними ресурсами
                       
  1213

Права на знаки для товарів і послуг
                       
  1214

Права користування майном
                       
  1215

Права на об'єкти промислової власності
                       
  1216

Інші нематеріальні активи
                       
  РАЗОМ ЗА РАХУНКОМ 121 «Нематеріальні активи розпорядників бюджетних коштів»            
  УСЬОГО НЕОБОРОТНИХ АКТИВІВ            





Додаток 2 до Передавального акту Білківської сільської ради «Запаси»

 






































































































































































































































з/п
Рахунок, субрахунок Матеріальні цінності Одиниця виміру За даними бухгалтерського обліку Інші відомості або примітки
найменування, вид, сорт, група

(за кожним найменуванням)
номенклатурний номер (за наявності) кількість вартість сума
1 2 3 4 5 6 7 8 9
  1511

Продукти харчування
             
  1512

Медикаменти та перев'язувальні матеріали
             
  1513

Будівельні матеріали
             
  1514

Пально-мастильні матеріали
             
  1515

Запасні частини
             
  1516

Тара
             
  1517

Сировина і матеріали
             
  1518

Інші виробничі запаси
             
  РАЗОМ ЗА РАХУНКОМ 151 «Виробничі запаси розпорядників бюджетних коштів»
  1713

Поточні біологічні активи рослинництва
             
  1714

Поточні біологічні активи тваринництва
             
  РАЗОМ ЗА РАХУНКОМ 171 «Біологічні активи розпорядників бюджетних коштів»
  1811

Готова продукція
             
  1812

Малоцінні та швидкозношувані предмети
             
  1814

Державні матеріальні резерви та запаси
             
  1815

Активи для розподілу, передачі, продажу
             
  1816

Інші нефінансові активи
             
  РАЗОМ ЗА РАХУНКОМ 181 «Інші нефінансові активи розпорядників бюджетних коштів»        
  УСЬОГО ЗАПАСІВ            

 

                 

 

Додаток 3 до Передавального акту Білківської сільської ради.

 Грошові документи, бланки документів суворої звітності

 

















































№ з/п Найменування грошових документів, бланків документів суворої звітності (за кожним документом, бланком) За даними бухгалтерського обліку
номер і серія номінальна

вартість
кількість
1 2 6 7 8
1
2        
3        
РАЗОМ за субрахунком 2213 «Грошові документи в національній валюті», 1816 «Інші нефінансові активи»      

 

 



 

Додаток 4 до Передавального акту  Білківської сільської ради.

Грошові кошти на рахунках













































№ з/п Найменування органу Казначейства, банку, у якому відкрито рахунок Номер рахунку Код або назва валюти Сума
1 2 6 7 8
1        
2        
3        
РАЗОМ за субрахунком 2313 «Реєстраційні рахунки», 2314 «Інші рахунки в Казначействі»      

 



 

 

Додаток 5 до Передавального акту  Білківської сільської ради.

Дебіторська та кредиторська заборгованість
















































































Дебітор Дата виникнення заборгованості Сума заборгованості Найменування субрахунку бухгалтерського обліку
найменування ЄДРПОУ (реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта)
1 2 3 4 5
         
         
Разом дебіторська заборгованість        
   
Кредитор Дата виникнення заборгованості Сума заборгованості Найменування субрахунку бухгалтерського обліку
найменування ЄДРПОУ (реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта)
1 2 3 4 5
         
Разом кредиторська заборгованість        



 

 

Додаток 6 до Передавального акту Білківської сільської ради.

Матеріальні цінності, прийняті на відповідальне зберігання

























































з/п
Матеріальні цінності, на відповідальному зберіганні Позабалансовий рахунок Інвентарний/ номенклатурний номер

(за наявності)
Одиниця виміру За даними бухгалтерського обліку Дата приймання  цінностей на зберігання Місце зберігання(склад (комора), його (її) фактичне місцезнаходження)
Найменування постачальника ЄДРПОУ (Реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта) Кіл-ть Вартість
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1                  
Разом 0 0

 



 

Додаток 7

до Передавального акту

Білківської сільської ради.










































 


























КОДИ
    01
 
 
 

 
 
 



 
  Дата (рік, місяць, число)
Установа ___________________________ за ЄДРПОУ
Територія ___________________________ за КОАТУУ
Організаційно-правова форма

господарювання
 

___________________________
 

за КОПФГ
Орган державного управління ___________________________ за КОДУ
Вид економічної діяльності ___________________________ за КВЕД
Одиниця виміру: тис. грн.    




1.         ПЕРЕДАВАЛЬНИЙ БАЛАНС



2.         на ____________ 20__ року























































































































































































































































































































Форма N 1-дс
АКТИВ Код рядка На початок звітного року На кінець звітного періоду  
1 2 3 4  
I. НЕФІНАНСОВІ АКТИВИ  
Основні засоби:   1515     
       залишкова вартість 010      
       знос 011      
       первісна вартість 012      
Нематеріальні активи:        
       залишкова вартість 020      
       накопичена амортизація 021      
       первісна вартість 022      
Незавершені капітальні інвестиції 030      
Запаси 040      
Малоцінні та швидкозношувані предмети 050      
Готова продукція 060      
Інші нефінансові активи 070      
Усього за розділом I 100      
II. ФІНАНСОВІ АКТИВИ  
Довгострокова дебіторська заборгованість 110      
Довгострокові фінансові інвестиції 120      
Поточна дебіторська заборгованість:        
       за розрахунками з бюджетом 130      
       за розрахунками за товари, роботи, послуги 140      
       за наданими кредитами 150      
       за виданими авансами 160      
       за розрахунками із соціального страхування 170      
       за внутрішніми розрахунками 180      
       інша поточна дебіторська заборгованість 190      
Поточні фінансові інвестиції 200      
Грошові кошти та їх еквіваленти бюджетних установ та державних цільових фондів в:        
       національній валюті, у тому числі в: 210      
                     касі 211      
                     казначействі 212      
                     установах банків 213      
       іноземній валюті 220      
Кошти бюджетів та інших клієнтів на:        
       єдиному казначейському рахунку 230      
       рахунках в установах банків, у тому числі: 240      
                     у національній валюті 241      
                     в іноземній валюті 242      
Інші фінансові активи 250      
Усього за розділом II 280      
III. ВИТРАТИ МАЙБУТНІХ ПЕРІОДІВ 290      
БАЛАНС 300      



 






































































































































































ПАСИВ Код

рядка
На початок звітного року На кінець звітного періоду
1 2 3 4
I. ВЛАСНИЙ КАПІТАЛ ТА ФІНАНСОВИЙ РЕЗУЛЬТАТ
Внесений капітал 330    
Фонд дооцінки 340    
Фінансовий результат 350    
Капітал у підприємства 360    
Резерви 370    
Усього за розділом I 410    
II. ЗОБОВ'ЯЗАННЯ
Довгострокові зобов'язання:      
       за цінними паперами 420    
       за кредитами 430    
       інші довгострокові зобов'язання 440    
Поточна заборгованість за довгостроковими зобов'язаннями 450    
Поточні зобов'язання:      
       за платежами до бюджету 460    
       за розрахунками за товари, роботи, послуги 470    
       за кредитами 480    
       за одержаними авансами 490    
       за розрахунками з оплати праці 500    
       за розрахунками із соціального страхування 510    
       за внутрішніми розрахунками 520    
       інші поточні зобов'язання 530    
Усього за розділом II 570    
III. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ 580    
IV. ДОХОДИ МАЙБУТНІХ ПЕРІОДІВ 590    
БАЛАНС 600    



 











































































Передання здійснила:  
Комісія з реорганізації

Білківської сільської ради:
 
  Голова комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)  
  Член комісії:

 
_________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)  
  Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)  
  Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)  
  Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)  
  Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)  
  Матеріально відповідальна особа _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)  
    _________________________

(підпис)
_________________________ (ПІБ)  
         



 

Приймання здійснила:

Комісія з реорганізації

Білківської сільської ради:

 
















































Голова комісії: _________________________ (підпис) _______________________ (ПІБ)
Член комісії:

 
_________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Матеріально відповідальна особа _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
  _________________________

(підпис)
_________________________ (ПІБ)
     

 


 


                                                               










Додаток 3

до рішення 1 сесії 8 скликання

Тростянецької міської ради

від __ листопада 2020 р. № ____

 

ЗАТВЕРДЖУЮ

Тростянецький міський голова

 _______________/ __________

(підпис)                     ПІБ

« ____» ___________ 20__ року

   м.п.

 

АКТ

 приймання-передачі документів

по Білківській сільській раді

станом на 31.12.2020 р.

 

«___» ____________ 202__ року                                                                                      № ____

 

Ми, що нижче підписалися, голова та члени Комісії з реорганізації Білківської  сільської ради, з прийняття документів, майна, активів та зобов’язань Білківської сільської ради, утвореної рішенням 1сесії 8 скликання  Тростянецької міської ради від  18 листопада 2020  р. № ____, у складі:

 

Голова комісії: ______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

Член комісії: _______________________________

 

в присутності матеріально відповідальних осіб

 ________________________________________________________________________

ПІБ, посада 

_______________________________________________________________________________________

ПІБ, посада

 

На підставі: ч. 4 ст. 31 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», ч. 4 ст. 3 Розділу XIV Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015  р. № 1000/5.

У зв’язку із: припиненням юридичної особи - Білківської сільської ради шляхом приєднання до Тростянецької міської ради голова Комісії з реорганізації Білківської сільської ради передає, а   

___________________________________________________________________

(посада, ПІБ особи, яка приймає документи від ради )

приймає документи згідно з переліком:

 

  1. Документи, не завершені в діловодстві Білківської  сільської ради:


 























































з/п
№ і назва опису Кількість примірників опису Кількість справ Примітки
1 2 3 4 5
1        
2        
3        
4        
5        

 

Номери відсутніх справ _________________________________________________________

Всього прийнято: __ (_______) справ.

 

  1. Архів Білківської сільської ради:


 























































з/п
№ і назва опису Кількість примірників опису Кількість справ Примітки
1 2 3 4 5
1        
2        
3        
4        
5        

 

Номери відсутніх справ _________________________________________________________

Всього прийнято: __ (_______) справ.

 








Передання здійснила:

Комісія з реорганізації

Білківської сільської ради

у складі :

 






































Голова комісії:

 
_________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії:

 
_________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Матеріально відповідальна особа

 

 

 

 
_________________________ (підпис)

________________________

                   (підпис)
_________________________ (ПІБ)

________________________

(ПІБ)

 

Приймання здійснила:

Комісія з реорганізації

Білківської сільської ради

у складі:

 






































Голова комісії:

 
_________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії:

 
_________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Член комісії: _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)
Матеріально відповідальна особа _________________________ (підпис) _________________________ (ПІБ)