ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

19.11.2020/9

Дата реєстрації:

19.11.2020

Проголосовано:

20.11.2020 11:30:17

Автор:

Калініченко А.М.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 19.11.2020/9



У К Р А Ї Н А





Тростянецька міська рада

1 сесія 8 скликання

(друге пленарне засідання)

 

Р І Ш Е Н Н Я


 

від 20 листопада 2020 року


м. Тростянець                                №

 

Про порядок виконання бюджету

Мащанської сільської ради

до кінця бюджетного

періоду 2020 року

 

Відповідно до рішення 1 сесії 8 скликання Тростянецької міської ради від 18.11.2020 року № 41 «Про  початок реорганізації Мащанської сільської ради шляхом приєднання до Тростянецької міської ради», ст. 25, ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та п. 3 ч. 2 ст. 22 Бюджетного кодексу України,

 
міська рада вирішила:

 

1. Установити, що на період з початку реорганізації Мащанської сільської ради шляхом приєднання до Тростянецької міської ради та до моменту затвердження спільного бюджету відповідної територіальної громади, виконання сільського бюджету Мащанської сільської ради здійснюється окремо, за кожною установою, відповідно до чинного законодавства.

 

2. Установити повноваження щодо виконання бюджету Мащанської сільської ради:

2.1. Установити, що на час проведення реорганізації Мащанської сільської ради шляхом приєднання до Тростянецької міської ради, повноваження щодо виконання бюджету Мащанської сільської ради до завершення реорганізації забезпечує Бова Юрій Анатолійович - голова комісії з реорганізації Мащанської сільської ради .

2.2. Доручити підготовку платіжно-фінансових документів на проведення видатків з бюджету Мащанської сільської ради Мірошниченко Тетяні Миколаївні - члену комісії з реорганізації Мащанської сільської ради.

2.3. Надати право першого підпису платіжних доручень, розрахункових та інших фінансових і банківських документів по видатках Мащанської сільської ради Бові Юрію Анатолійовичу – голові комісії з реорганізації Мащанської сільської ради.

2.4. Надати право другого підпису платіжних доручень, розрахункових та інших фінансових і банківських документів по видатках Мащанської сільської ради Мірошниченко Тетяні Миколаївні – члену комісії з реорганізації Мащанської сільської ради.

2.5. Члену комісії з реорганізації Мащанської сільської ради Мірошниченко Тетяні Миколаївні підготувати та надати в установленому законодавством порядку до органів Державної казначейської служби України картки зі зразками підписів та відбитки печатки та інші необхідні документи.

2.6. Виплати працівникам, які вивільняються відповідно до Кодексу законів про працю України в січні місяці 2021 року у зв’язку з реорганізацією Мащанської сільської ради шляхом приєднання до Тростянецької міської ради - здійснюються за рахунок відповідних видатків Тростянецької міської ради, передбачених кошторисом на 2021 рік.

 

3. Дане рішення направити до відділу бухгалтерського обліку та звітності Тростянецької міської ради, Мащанської сільської ради, фінансовому управлінню Тростянецької міської ради та УДКСУ у Тростянецькому районі Сумської області.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

 

 

 
Міський голова  Юрій БОВА