ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

19.11.2020/17

Дата реєстрації:

20.11.2020

Проголосовано:

20.11.2020 12:01:18

Автор:

Федорець Н.І.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 19.11.2020/17



У К Р А Ї Н А



 



Тростянецька міська рада



1 сесія 8 скликання

(друге пленарне засідання)

 



Р І Ш Е Н Н Я


 

від 20 листопада 2020 року


м. Тростянець                                  № ___

 

Про затвердження акту приймання - передачі гаража, розташованого за адресою: м. Тростянець, вул. Благовіщенська, 32, зі спільної власності територіальних громад сіл та міста Тростянецького району до комунальної власності Тростянецької міської об’єднаної територіальної громади

 

         Відповідно до рішення 51 сесії 7 скликання Тростянецької районної ради від 02.10.2020 року «Про безоплатну передачу гаража Тростянецької районної ради зі спільної власності територіальних громад сіл та міста Тростянецького району до комунальної власності Тростянецької міської об’єднаної територіальної громади» та  рішення 41 сесії 7 скликання Тростянецької міської ради від 13.10.2020 року № 476 «Про безоплатне прийняття гаража зі спільної власності територіальних громад сіл та міста Тростянецького району до комунальної власності Тростянецької міської об’єднаної територіальної громади», керуючись ст. 25, ст. 26, ст. 59, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 
міська рада вирішила:

 

1. Затвердити акт приймання-передачі гаража, розташованого за адресою: Сумська обл., м. Тростянець, вул. Благовіщенська, 32, зі спільної власності територіальних громад сіл та міста Тростянецького району до комунальної власності Тростянецької міської об’єднаної територіальної громади (додається).

 

2. Внести зміни до переліку нерухомого майна комунальної власності Тростянецької міської об’єднаної територіальної громади, закріпивши нерухоме майно, зазначене в акті приймання-передачі, який додається до даного рішення, за Тростянецькою міською радою на праві оперативного управління.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань економічного розвитку, бюджету, залучення  інвестицій, торгівлі, малого та середнього підприємництва, управління комунальним майном, законності та регулювання земельних відносин Злепка В.А.

 

 
Міський голова   Юрій БОВА