ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

24.12.2020/13

Дата реєстрації:

23.12.2020

Проголосовано:

24.12.2020 15:25:44

Автор:

Плахтиря А.А.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 24.12.2020/13



У К Р А Ї Н А



 

Тростянецька міська рада     

4 сесія 8 скликання

ПРОЕКТ

Р І Ш Е Н Н Я


 

від                    2020  року                                                                                           

м. Тростянець                                 № _____


 

Про затвердження Програми розвитку

комунального некомерційного підприємства

«Тростянецька міська лікарня»

Тростянецької міської ради на 2019 -2021 роки

в новій редакції

 

         Відповідно до Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Закону України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», рішення 13 сесії 7 скликання (третє пленарне засідання) Тростянецької міської ради від 20.09.2018 року №715 «Про створення Комунального некомерційного підприємства «Тростянецька міська лікарня» Тростянецької міської ради шляхом реорганізації (перетворення) КЗ «Тростянецька ЦРЛ» з метою підвищення якості та доступності надання вторинної медичної допомоги населенню, оснащення необхідним обладнанням, поліпшення умов праці медичних працівників комунального некомерційного підприємства «Тростянецька міська лікарня» Тростянецької міської ради, керуючись п.22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 
міська рада вирішила:

 

         1. Затвердити Програму розвитку комунального некомерційного підприємства «Тростянецька міська лікарня» Тростянецької міської ради на 2019 -2021 роки в новій редакції (далі - Програма), що додається.

         2. Під час формування проектів бюджету Тростянецької міської ТГ передбачати асигнування на реалізацію Програми в межах загального обсягу видатків на галузь на відповідні роки, а також за рахунок інших джерел, не заборонених чинним законодавством.

         3. Дане рішення направити до фінансового управління Тростянецької міської ради, комунальне некомерційне підприємство «Тростянецька міська лікарня» Тростянецької міської ради.

         4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури та туризму, охорони здоров’я і соціального захисту населення, молодіжної політики та спорту Тростянецької міської ради.

 
Міський голова                                            Юрій БОВА

 

Затверджено

рішенням ____ сесії _____ скликання

Тростянецької міської ради

від _________  року № ______





 
Програма

розвитку комунального некомерційного підприємства

«Тростянецька міська лікарня» Тростянецької міської ради

на 2019 - 2021 роки (нова редакція)



І. Паспорт Програми



1.    Ініціатор розроблення Програми    Тростянецька міська рада

2.    Номер та назва розпорядчого документа органу виконавчої влади про розроблення Програми    Розпорядження міського голови

3.    Розробник Програми    Комунальне некомерційне підприємство «Тростянецька міська лікарня» Тростянецької міської ради



4.    Співрозробник Програми    -

5.    Відповідальний виконавець Програми    Комунальне некомерційне підприємство «Тростянецька міська лікарня» Тростянецької міської ради



6.     Учасники Програми    Комунальне некомерційне підприємство «Тростянецька міська лікарня» Тростянецької міської ради, Тростянецька міська рада

7.     Термін реалізації Програми    2019-2021 роки

7.1.    Етапи виконання Програми (для довгострокових програм)     І етап – 2019 рік

        ІІ етап – 2020 рік

        ІІІ етап – 2021 рік

8.     Перелік місцевих бюджетів, які беруть участь у виконанні Програми (для комплексних програм)    Бюджет Тростянецької міської ТГ, кошти медичної субвенції, кошти юридичних та фізичних осіб, інші джерела фінансування не заборонені чинним законодавством

9.     Загальний обсяг фінансових ресурсів необхідних для реалізації Програми всього    202 946,0 тис. грн.



ІІ. Визначення проблеми на розв’язання якої спрямована Програма



    Значне погіршення стану здоров’я населення, яке проявляється у несприятливих демографічних показниках, скорочення середньої тривалості життя, нерівність у доступності медичної допомоги, що зумовлені, зокрема, недоліками в організації охорони здоров’я, потребує суттєвого покращення організації охорони здоров’я,  підвищення її ефективності та якості.

    Світовий досвід, узагальнений ВООЗ, свідчить, що розвиток спеціалізованої вторинної медичної допомоги є найефективнішим засобом досягнення справедливого розподілу та раціонального використання коштів, підвищення результативності роботи галузі охорони здоров’я. В Україні на вторинному рівні  закінчують лікування до 30% пацієнтів сільської місцевості.

    В Тростянецькому районі вторинна медична допомога здійснюється на базі комунального некомерційного підприємства «Тростянецька міська лікарня» Тростянецької міської ради, до складу якого входять стаціонарні та поліклінічне відділення, клініко-діагностична лабораторія, протитуберкульозний кабінет, кабінети та відділення інструментальної діагностики, тощо.

    







Проблеми вторинної медичної  допомоги спричинені:

    - невідповідністю матеріально-технічного оснащення закладу вимогам чинних нормативних актів МОЗ України, що знижує можливість надання якісної вторинної медичної допомоги населенню;

- значним відсотком зношеності обладнання закладу (до 60,0%);

- відсутністю фінансових можливостей для зміцнення матеріально-технічної бази;

- неукомплектованістю штатних посад лікарів-спеціалістів (ендокринолог, кардіолог, рентгенолог, лікар з спортивної медицини та лікувальної фізкультури, тощо);

- значним відсотком лікарів пенсійного та передпенсійного віку (25,0%);

- низьким рівнем заробітної плати, «зрівнялівкою» заробітних плат середніх медичних працівників та працівників без медичної освіти, молодих лікарів;

- відсутністю фінансової мотивація персоналу;

- відсутністю житла для молодих фахівців;

- високим рівнем енерговитрат (невтішний енергозберігаючий стан приміщень);

- ростом цін на витратні матеріали, комунальні послуги, тощо;



Актуальність Програми розвитку комунального некомерційного підприємства «Тростянецька міська лікарня» Тростянецької міської ради на 2019 -2021 роки (далі – Програма) продиктована необхідністю поліпшення якості та доступності надання спеціалізованої медичної допомоги населенню, укріплення та оновлення матеріально-технічної бази, підвищення престижу праці медичних працівників вторинної ланки надання медичної допомоги, покращення їх соціального та економічного становища.

Також, актуальність значною мірою посилюється необхідністю виконання першочергових завдань, спрямованих на реалізацію політики децентралізації, які на галузевому рівні полягають в оптимізації мережі закладів охорони  здоров’я з урахуванням територіальних потреб населення у медичній допомозі та зростаючою конкуренцією між закладами – надавачами медичних послуг.

    Треба усвідомити, що ефективність процесу модернізації медичної галузі міста, громади, району можливе лише за дотримання основних принципів:

-    належність до національної системи охорони здоров’я;

-    максимальна доступність (за рівнем, обсягом, технологіями та терміном надання медичної допомоги);

-    відповідність професійної підготовки спеціалістів і матеріально-технічної бази її потребам;

-    регламентація обов’язків держави та громадськості щодо вторинної медичної допомоги відповідними нормативними актами, тощо.



Через тривале, щорічне недофінансування медичної галузі в Україні, наразі, недостатньо застосовуються принципи комплексності та наступності у наданні медичної допомоги. Не приділяється достатня увага профілактиці захворювань та диспансеризації населення. Це призводить до несвоєчасного виявлення хвороб та їх ускладнень, а отже, до збільшення потреби населення у спеціалізованій та високоспеціалізованій медичній допомозі.

Враховуючи вище викладене є нагальна потреба у створенні Програми

розвитку комунального некомерційного підприємства «Тростянецька міська лікарня» Тростянецької міської ради на 2019 -2021 роки, як закладу, який єдиний в районі надає вторинну спеціалізовану допомогу населенню району з розширеним спектром заходів, що стосуються покращення медичного обслуговування як дорослого, так і дитячого населення, збереження здоров’я населення, попередження захворюваності, зниження смертності та інвалідності.

Затвердження даної Програми дасть можливість реалізувати впровадження програмно-цільового методу фінансування та залучити додаткові кошти із бюджету Тростянецької міської ТГ та інших джерел, не заборонених законодавством, для вирішення проблемних питань вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги району.



ІІІ. Визначення мети Програми



    Метою Програми є покращення якості надання медичних послуг населенню, розвиток вторинної ланки медичної допомоги шляхом покращення забезпечення закладу медичними препаратами, оснащення сучасним діагностичними обладнанням, комп’ютерною технікою, проведення реконструкції та ремонтів приміщень відповідно до сучасних вимог, оновлення застарілого обладнання та санітарного транспорту, тощо.



ІV. Обгрунтування шляхів і засобів розв’язання проблеми, обсягів та джерел фінансування



З метою впровадження нової моделі роботи та фінансування медичних закладів, на умовах співпраці з єдиним страховиком – Національною службою здоров’я України, реформою медичної галузі передбачається відокремлення закладів первинного та вторинного ланок надання медичної допомоги та їх автономізація. З цією метою, шляхом реорганізації (перетворення), було створене комунальне некомерційне підприємство «Тростянецька міська лікарня» Тростянецької міської ради (далі КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР), яке потребує адекватного фінансування.

      Новостворене КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР в своїй роботі шляхом:

1.    удосконалення матеріально-технічної бази відповідно до європейських стандартів;

2.    запровадження правових, нових економічних управлінських механізмів забезпечення конституційний прав громадян на охорону здоров’я;

3.    своєчасного планування та проведення підвищення кваліфікації працівників;

4.    запровадженню ефективної системи багатоканального фінансування, збільшення асигнувань на охорону здоров’я, підвищенню ефективності використання фінансових і матеріальних ресурсів;

5.    запровадженню новітніх методик діагностики та лікування;

6.    впровадженню електронних систем та телемедицини;

7.    долучення до сучасної системи інформаційного забезпечення у сфері охорони здоров’я (eHealth);

8.    залучення засобів масової інформації та громадських організацій до більш широкого інформування населення з питань профілактики, раннього виявлення та ефективного лікування захворювань, тощо

сприятиме своєчасному та якісному наданню медичних послуг і, як наслідок, зниженню захворюваності, інвалідності та смертності, продовженню активного довголіття і тривалості життя всіх верств населення.



Фінансування Програми здійснюється в межах видатків, затверджених в бюджеті Тростянецької міської ТГ, за рішенням міської ради щодо виділення та спрямування коштів на виконання вказаної Програми, навіть за умови поточного фінансування реалізації заходів із Держбюджету (програма державних фінансових гарантій), а також з інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством.

Обсяг вказаних видатків визначається рішенням Тростянецької міської ради про бюджет або про внесення змін до показників бюджету Тростянецької міської ТГ на відповідний рік.

Програма розрахована на реалізацію заходів протягом 3-х років з 2019 по 2021 роки.







V. Перелік завдань та заходів Програми, результативні показники, напрямки діяльності та заходи Програми



Основними завданнями Програми, функціонування та розвитку КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР на 2019-2021 роки є:

-    збереження і покращення здоров’я населення;

-    гарантована доступність та якість кваліфікованої медичної допомоги;

-    удосконалення організації медичної допомоги;

-    будівництво, реконструкція, проведення ремонту, оснащення обладнанням медичного та офісного призначення, комп’ютерною технікою, високошвидкісним Інтернетом, локальною мережею, засобами зв’язку і санітарним транспортом;

-    удосконалення механізмів фінансування враховуючи сучасні тенденції та нові прийняті закони;

-    інформаційна підтримка й супроводження перетворень, сприяння формуванню позитивного ставлення населення, медичної громадськості, владних структур різних рівнів до змін у галузі охорони здоров’я;

-    підвищення санітарної культури населення, формування здорового способу життя, тощо.



Виконання Програми дасть змогу:

-    підвищити доступність, ефективність та якість надання медичної допомоги (в т.ч. діагностики) на вторинній ланці з метою подолання несприятливих демографічних тенденцій;

-    сформувати сучасну матеріально-технічну базу КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР у відповідності до рекомендованих табелів оснащення та нормативів;

-    створити належні умови для пацієнтів та персоналу медичного закладу;

-    покращити забезпечення закладу кваліфікованими медичними кадрами;

-    створити умови для реалізації принципу організації та координації між лікарями загальної практики-сімейної медицини із вузькими спеціалістами вторинної ланки;

-    підписати договір з Національною службою здоров’я України на відшкодування вартості наданих медичних послуг.



Детальніше Напрями діяльності та заходи Програми наведені на  18 додатках/





УІ. Ресурсне забезпечення Програми

Обсяг коштів, які планується залучити на виконання Програми    Етапи  виконання Програми    Усього витрат на виконання Програми

(тис.  грн.)

    І

2019 рік    ІІ

2020 рік    ІІІ

2021 рік    

1    2    3    4    5

Обсяг ресурсів, усього

(тис. грн.), у т.ч.    61344,4    61248,6    80353,0    202946,0



Примітка: обсяги коштів, які планується залучати на виконання заходів Програми підлягають уточненню щороку по потребі, при затвердженні (внесенні змін) бюджету Тростянецької міської ТГ на відповідний рік



VІІ. Координація та контроль за ходом виконання Програми

Координацію та контроль за виконанням Програми розвитку комунального некомерційного підприємства «Тростянецька міська лікарня» Тростянецької міської ради на 2019 -2021 роки здійснює Тростянецька міська рада та її виконавчий комітет, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР.

КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР надавати звіт про хід виконання Програми Тростянецькій міській раді до 20 лютого наступного року за звітним.



УІІІ. Прикінцеві положення

Програма визначає мету, завдання та шляхи розвитку вторинної медичної допомоги населенню на 2019-2021 роки, враховуючи стратегічні завдання та прогнозовані обсяги фінансового забезпечення.

Програма має відкритий характер і може доповнюватись (змінюватись) у встановленому чинним законодавством порядку в залежності від потреб поточного моменту (прийняття нових нормативних актів, затвердження та доповнення регіональних медичних програм, змінних фінансово-господарських можливостей громади).

Програм розрахована на 3 роки, має завдання, направлені на виконання заходів Програми адаптованих до рівня потреб та можливостей громади.

Реалізація Програми буде здійснюватись шляхом співпраці закладу та органів місцевого самоврядування у визначених напрямках діяльності.

 

Програма містить 18 додатків, які є її невід’ємною частиною.

    



















































 

Додаток 1

до Програми

 

Забезпечення виконання реконструкцій, ремонтних робіт  будівель та споруд, приміщень

КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР



№ пп    Перелік заходів Програми    Відповідальні за виконання     Строки виконання    Джерело фінансування    Орієнтовні обсяги фінансування (тис. грн.)    Очікуваний результат

                    Всього    І етап 2019 рік     ІІ етап 2020 рік    ІІІ етап 2021 рік    

1    Поточний ремонт приміщень рентген-діагностичного відділення

    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 рік    Бюджет Тростянецької територіальної громади, інші джерела    330,0    330,0    -    -    Покращення якості надання послуг з рентген-діагностики, профілактика професійних захворювань серед медичних працівників, які мають контакт з іонізуючим випроміненням

2    Капітальний ремонт акушерсько-гінекологічного відділення     Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 рік    Бюджет Тростянецької територіальної громади, інші джерела    3000,0    3000,0    -    -    Забезпечення надання медичних послуг на сучасному рівні, створення умов для росту народжуваності

3    Капітальний ремонт стіни інфекційного корпусу    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Бюджет Тростянецької територіальної громади, інші джерела    180,0    -    -    180,0    Забезпечення надання медичних послуг на сучасному рівні, створення умов для росту тривалості життя населення,

комфортних умов пацієнтам та медичним працівникам для успішного проведення лікувального процесу

4    Капітальний ремонт другої частини терапевтичного відділення з неврологічними ліжками    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2020 рік    Бюджет Тростянецької територіальної громади, інші джерела    2200,0    -    2200,0    -    

5    Поточний ремонт кабінетів ультразвукової діагностики    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2020 рік    Бюджет Тростянецької територіальної громади, інші джерела    199,5    -    199,5    -    Підвищення якості організації та проведення профілактичних оглядів, виявлення захворювань на ранніх стадіях процесу  

6    Капітальний ремонт частини будівлі та приміщень щодо забезпечення доступності для маломобільних груп населення    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2020 рік    Бюджет Тростянецької територіальної громади, інші джерела    232,0    -    232,0    -    Покращення доступності до медичних послуг маломобільних груп населення

7    Поточний ремонт приміщення діагностичних кабінетів    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2020-2021 роки    Бюджет Тростянецької територіальної громади, інші джерела    218,0    -    18,0    200,0    Підвищення якості організації та проведення профілактичних оглядів, виявлення захворювань на ранніх стадіях процесу  

8    Капітальний ремонт кабінетів ендоскопії    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Бюджет Тростянецької територіальної громади, інші джерела    370,0    -    -    370,0    Покращення якості діагностичних процесів

9    Капітальний ремонт приміщень частини 4 поверху стаціонарного корпусу призначених для надання медичної допомоги пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Бюджет Тростянецької територіальної громади, інші джерела    1300,0    -    -    1300,0    Покращення якості надання медичної допомоги хворим з інфекційною патологією

10    Капітальний ремонт інфекційного

(боксованого) відділення     Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Бюджет Тростянецької територіальної громади, інші джерела    4800,0    -    -    4800,0    

11    Капітальний ремонт (заміна) лікарняних ліфтів    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2020-2021 роки    Бюджет Тростянецької територіальної громади, інші джерела    2240,0    -    1040,0    1200,0    Створення клієнт-орієнтованої системи надання медичної допомоги

12    Поточний ремонт  пасажирського ліфту в поліклінічному корпусі    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2020 рік    Бюджет Тростянецької територіальної громади, інші джерела    230,0    -    230,0    -    

13    Придбання та встановлення автоматики перекачки нечистот каналізаційно-насосної станції лікарні    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Бюджет Тростянецької територіальної громади, інші джерела    44,0    -    -    44,0    Дотримання вимог інфекційного контролю

    ВСЬОГО по Додатку 1                12873,5    3330,0    2649,5    6894,0    















Додаток 2

до Програми

Розвиток інформаційних технологій. Офісна техніка

№ пп    Перелік заходів Програми    Відповідальні за виконання     Строки виконання    Джерело фінансування    Орієнтовні обсяги фінансування (тис. грн.)    Очікуваний результат

                    Всього    І етап 2019 рік     ІІ етап 2020 рік    ІІІ етап 2021 рік    

1    Придбання комп’ютерів для вузьких спеціалістів, спеціалістів, спеціалістів стаціонарних відділень, діагностичних служб, тощо     Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019-2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    700,7    475,0    165,7    60,0    Забезпечення населення кваліфікованим лікуванням та консультуванням шляхом запровадження телемедицини, створення єдиного інформаційного простору e-Health, покращення системи зборки та обробки інформації

4    Придбання принтерів для вузьких спеціалістів, , спеціалістів стаціонарних відділень, діагностичних служб, тощо    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019-2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    265,0    240,0    12,5    12,5    

6    Придбання ліцензійних комп’ютерних програм та їх обслуговування    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019-2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    1233,0    185,0    498,0    550,0    

7.    Придбання мультимедійного обладнання для проведення навчань, відеоконференцій, тощо    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня ТМР    2021 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    26,0    -    -    26,0    Підвищення рівня кваліфікації медичного персоналу, забезпечення умов для безперервного професійного навчання

    ВСЬОГО по Додатку 2                2224,7    900,0    676,2    648,5    



 

Додаток 3

до Програми

 

Придбання медичного обладнання, інструментарію, м’якого та твердого інвентарю



№ пп    Перелік заходів Програми    Відповідальні за виконання     Строки виконання    Джерело фінансування    Орієнтовні обсяги фінансування (тис. грн.)    Очікуваний результат

                    Всього    І етап 2019 рік     ІІ етап 2020 рік    ІІІ етап 2021 рік    

1    Передбачити кошти для забезпечення структурних підрозділів лікарськими засобами, виробами медичними та інше, що фінансується згідно статті витрат «Медикаменти та перев’язувальні матеріали» в т.ч.    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019- 2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    8404,0    2488,0    2768,0    3148,0    Забезпечення сталої роботи закладу, покращення якості надання медичних послуг (в тому числі невідкладної медичної допомоги), дотримання вимог інфекційного контролю в структурних підрозділах, тощо

    •    лікарські засоби для надання невідкладної допомоги    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019- 2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    2860,0    920,0    920,0    1020,0    

    •    вироби медичні    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019- 2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    1440,0    480,0    480,0    480,0    

    •    дезінфікуючі засоби    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019- 2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    1740,0    400,0    580,0    760,0    

    •    рентген плівка, графічний папір, проявник, фіксаж, тощо    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019- 2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    324,0    108,0    108,0    108,0    

    •    лабораторні реактиви та середовища    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019- 2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    2040,0    580,0    680,0    780,0    

2    Придбання м’якого інвентарю    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019- 2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    330,0    100,0    110,0    120,0    

3    Придбання миючих засобів    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019- 2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    1380,0    450,0    460,0    470,0    

4    Оснащення  структурних підрозділів медичним обладнанням, інструментарієм та інвентарем відповідно до табеля оснащення, в т.ч.    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019- 2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    25574,6    6150,0    4654,6    14770,0    Своєчасне виявлення патології органів і систем, призначення адекватного лікування, попередження інвалідності і смертності

4.1.    Придбання апаратів УЗД-діагностики експерт - класу (2 од.)    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    6000,0    6000,0    -    -    

4.2.    Придбання аудіометру    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    150,0    150,0    -    -    Якісне проведення медичних оглядів

4.3.    Придбання оснащення, апаратури та меблів для кабінетів ендоскопічного дослідження    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    590,0    -    -    590,0    

4.4    Придбання меблів та апаратури для інфекційного (боксованого) відділення    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    1700,0    -    -    1700,0    Забезпечення надання медичних послуг на сучасному рівні, створення умов для росту тривалості життя населення,

комфортних умов пацієнтам

4.5.    Придбання меблів та апаратури для  відділення (4 поверх стаціонарного корпусу)    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    1000,0    -    -    1000,0    

4.6.    Придбання фотометру для клініко-діагностичної лабораторії з бактеріальним відділом    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    120,0    -    -    120,0    Покращення якості надання медичних послуг

4.7.    Придбання 5 помп

(пристосувань) для ентерального харчування хворих з витратними матеріалами    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    150,0    -    -    150,0    Розширення переліку медичних послуг

4.8.    Придбання  моніторів для неінвазивного моніторингу АТ ЧСС ЕКГ-сатурації крові    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2020-2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    1035,6    -    835,6    200,0    Покращення якості надання медичних послуг

4.9.    Придбання радіохвильового

коагулятора для жіночої консультації    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    125,0    -    -    125,0    Розширення переліку медичних послуг

4.10.    Придбання пересувної амбулаторії/стоматологічного кабінету    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    2500,0    -    -    2500,0    Приближення спеціалізованої медичної допомоги жителям сільської місцевості

4.11.    Придбання кольпоскопу з відео системою та програмним забезпеченням в жіночу консультацію    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    210,0    -    -    210,0    Розширення переліку медичних послуг за які проводить оплату НСЗУ, раннє виявлення захворювань шийки матки

4.12.    Придбання портативного апарату ультразвукової діагностики з двома датчиками    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    2000,0    -    -    2000,0    Розширення переліку медичних послуг, впровадження сучасних методик діагностики

4.13.    Придбання на 21 пальчикових пульсоксиметрів    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    15,0    -    -    15,0    Покращення якості надання медичних послуг

4.14.    Придбання автоматизованої мийки для м’яких ендоскопів    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    500,0    -    -    500,0    Дотримання вимог інфекційного контролю в закладі, безпеки пацієнтів при проведення інвазивних обстежень

4.15    Придбання фетального монітору з автоматичної роз шифровкою результатів для жіночої консультації    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    60,0    -    -    60,0    Покращення якості надання медичних послуг

4.16.    Придбання 4 кріоциліндрів на 480,0 л для зберігання кисню    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    1600,0    -    -    1600,0    Забезпечення безперебійного постачання кисню

4.17    Придбання чотирьохканального коагулометра для клініко-діагностичної лабораторії    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    90,0    -    -    90,0    Покращення якості надання медичних послуг

4.18    Придбання рН-метра для кабінету ендоскопії    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    20,0    -    -    20,0    Розширення переліку медичних послуг, покращення фінансування закладу НСЗУ

4.19.    Придбання дефібрилятору    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня ТМР    2020 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    165,0    -    165,0    -    Покращення якості медичних послуг

4.20.    Придбання езофагофіброгастроскопу в комплекті з колоноскопом з функцією відео чи/та фотофіксації    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня ТМР    2020 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    2600,0    -    2600,0    -    Розширення переліку медичних послуг, покращення фінансування закладу

4.21.    Придбання стола операційного (рентген проникного) з пристосуванням ортопедичним    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня ТМР    2020 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    449,0    -    449,0    -    

4.22    Придбання монітору реанімаційно-хірургічниого для контролю СО2    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня ТМР    2020 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    80,0    -    80,0        Покращення якості медичних послуг

4.23.    Придбання кювезу (інкубатору) для новонароджених    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня ТМР    2020 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    300,0    -    300,0    -    

4.24.    Придбання багатофункціональної лапараскопічної стійки Karl Stors з набором інструментів    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня ТМР    2021 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    3500,0    -    -    3500,0    Покращення якості та переліку  медичних послуг

4.25.    Придбання автоматичного дозатору рідин    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня ТМР    2020-2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    615,0    -    225,0    390,0    Покращення якості медичних послуг

5    Придбання меблів    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019-2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    6200,0    2500,0    1000,0    2700,0    Оснащення робочих місць та місць відпочинку

медичного персоналу та пацієнтів

    ВСЬОГО по Додатку 3                41888,6    11688,0    8992,6    21208,0    







 

Додаток 4

до Програми

 

Кадрове забезпечення, підвищення потенціалу та розвитку персоналу

№ пп    Перелік заходів Програми    Відповідальні за виконання     Строки виконання    Джерело фінансування    Орієнтовні обсяги фінансування (тис. грн.)    Очікуваний результат

                    Всього    І етап 2019 рік     ІІ етап 2020 рік    ІІІ етап 2021 рік    

1    Проходження спеціалізації медичних працівників    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    135,0    45,0    45,0    45,0    Покращення якості надання медичних послуг

2    Підвищення професійної підготовки медичних працівників (курси підвищення кваліфікації, семінари, конференції, тощо)    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    302,4    97,2    102,6    102,6    

3    Проходження навчань з охорони праці, технічного обслуговування, тощо відповідальних медичних та немедичних працівників закладу    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    66,0    22,0    22,0    22,0    Дотримання нормативів з охорони праці, попередження виробничого травматизму

4    Щорічна виплата премій 40 кращим працівникам      Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    450,0    150,0    150,0    150,0    Сприяння підвищенню матеріальної зацікавленості в якості надання медичних послуг, кваліфікаційного росту

5    Придбання квартир (житла) для лікарів спеціалістів або їх будівництво    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    3000,0    1000,0    1000,0    1000,0    Збереження та розширення переліку медичних послуг, що надаються населенню

    ВСЬОГО

по Додатку 4                3953,4    1314,2    1319,6

1319,6    







 

Додаток 5

до Програми

 



Автотранспорт



№ пп    Перелік заходів Програми    Відповідальні за виконання     Строки виконання    Джерело фінансування    Орієнтовні обсяги фінансування (тис. грн.)    Очікуваний результат

                    Всього    І етап 2019 рік     ІІ етап 2020 рік    ІІІ етап 2021 рік    

1    Придбання санітарного транспорту (машина невідкладної медичної допомоги)- 1 од.    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2020 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    1310,0    -    1310,0    -    Забезпечення вчасного надання невідкладної медичної допомоги населенню вдома та транспортування хворих на інші рівні надання медичної допомоги, зниження показника до госпітальної смертності населення

2    Здійснення видатків на паливно-мастильні матеріали    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    2400,0    750,0    800,0    850,0    

3    Фінансування ремонтних робіт автотранспорту    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    570,0    190,0    190,0    190,0    

    ВСЬОГО

по Додатку 5                4280,0    940,0    2300,0    1040,0    









Додаток 6

до Програми





 

Ліцензування та заробітна плата



№ пп    Перелік заходів Програми    Відповідальні за виконання     Строки виконання    Джерело фінансування    Орієнтовні обсяги фінансування (тис. грн.)    Очікуваний результат

                    Всього    І етап 2019 рік     ІІ етап 2020 рік    ІІІ етап 2021 рік    

1    Отримання ліцензій, виготовлення печаток, штампів     Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    62,0    22,0    20,0    20,0    Забезпечення функціонування медичного закладу

2    Забезпечення заробітною платою    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    111000,0    36000,0    37000,0    39700,0    

    ВСЬОГО

по Додатку 6                112762,0    36022,0    37020,0    39720,0    











Додаток 7

до Програми

 

Страхування та захист медичного персоналу



№ пп    Перелік заходів Програми    Відповідальні за виконання     Строки виконання    Джерело фінансування    Орієнтовні обсяги фінансування (тис. грн.)    Очікуваний результат

                    Всього    І етап 2019 рік     ІІ етап 2020 рік    ІІІ етап 2021 рік    

1    Закупити вакцину для проведення вакцинації/ревакцинації проти гепатиту В медичних працівників, які мають контакт з кров’ю     Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    9,0    3,0    3,0    3,0    Своєчасне виявлення захворювань, профілактика їх поширення, призначення адекватної ефективної терапії, зниження показника первинного виходу на інвалідність та смертності

2    Виділити кошти на проведення страхування медичних працівників на предмет можливого травмування та інфікування ВІЛ-інфекцією, захворювання на COVID-19    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    54,8    0,2    24,4    30,2    

3    Закупити в достатній кількості засоби захисту медичного персоналу (рукавички, одноразові маски,  хепа-фільтри, тощо).     Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    2193,0    3,0    990,0    1200,0    

4    Закупити захисний одяг для працівників рентген-діагностичного кабінету    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2020 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    120,0    72,0    48,0    -    

    ВСЬОГО по Додатку 7                2376,8    78,2

1065,4    1233,2    







Додаток 8

до Програми

 

Надання медичної допомоги хворим на ендокринні захворювання

№ пп    Перелік заходів Програми    Відповідальні за виконання     Строки виконання    Джерело фінансування    Орієнтовні обсяги фінансування (тис. грн.)    Очікуваний результат

                    Всього    І етап 2019 рік     ІІ етап 2020 рік    ІІІ етап 2021 рік    

1    Придбання препаратів інсуліну та їх аналогів для хворих на цукровий діабет жителів громади (129 чол.)    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    3500,6    950,0    1172,6    1378,0    Призначення адекватного лікування, профілактика ускладнень, зниження показника первинного виходу на інвалідність, смертності



    ВСЬОГО по Додатку 8                3500,6    950,0    1172,6    1378,0    







































Додаток 9

до Програми

 

Медичне забезпечення пільгової категорії громадян

№ пп    Перелік заходів Програми    Відповідальні за виконання     Строки виконання    Джерело фінансування    Орієнтовні обсяги фінансування (тис. грн.)    Очікуваний результат

                    Всього    І етап 2019 рік     ІІ етап 2020 рік    ІІІ етап 2021 рік    

1    Забезпечення слуховими апаратами на пільговій основі    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    180,0    60,0    60,0    60,0    Дотримання  вимог чинного законодавства у сфері соціального захисту певних категорій громадян

2    Забезпечення штучними кришталиками на пільговій основі    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    180,0    60,0    60,0    60,0    

3    Забезпечення зубним протезуванням на пільговій основі    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    780,0    250,0    260,0    270,0    

4    Забезпечення засобами догляду та технічної реабілітації на пільговій основі    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    300,0    100,0    100,0    100,0    

    ВСЬОГО по Додатку 9                1440,0    470,0    480,0    490,0    





Додаток 10

до Програми

 

Обстеження допризовної та призовної молоді

№ пп    Перелік заходів Програми    Відповідальні за виконання     Строки виконання    Джерело фінансування    Орієнтовні обсяги фінансування (тис. грн.)    Очікуваний результат

                    Всього    І етап 2019 рік     ІІ етап 2020 рік    ІІІ етап 2021 рік    

1    Придбання ренген-плівки для обстеження органів дихання, кістково-м’язевої системи допризовної та призовної молоді    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    9,0    3,0    3,0    3,0    Якісне проведення медичних оглядів

2    Придбання експрес-тестів на виявлення маркерів гепатитів В та С, ВІЛ-інфекції/СНІДу,  Сovid-19    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    89,0    13,0    28,0    48,0    

    ВСЬОГО по Додатку 10                98,0    16,0    31,0    51,0    







Додаток 11

до Програми

Виконання заходів протидії захворюванню на туберкульоз



№ пп    Перелік заходів Програми    Відповідальні за виконання     Строки виконання    Джерело фінансування    Орієнтовні обсяги фінансування (тис. грн.)    Очікуваний результат

                    Всього    І етап 2019 рік     ІІ етап 2020 рік    ІІІ етап 2021 рік    

1    Придбання одноразових контейнерів для збору та транспортування мокротиння    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    3,0    1,0    1,0    1,0    Зменшення показника захворюваності інвалідизації та смертності від туберкульозу

2    Придбання рентген-плівки для проведення діагностики у осіб з підозрою та моніторингу ефективності лікування хворих на туберкульоз    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    12,0    4,0    4,0    4,0    

3    Забезпечити заклад достатньою кількістю одноразових шприців для проведення щеплень БЦЖ    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    1,9    0,5    0,7    0,7    

4    Забезпечення працівників протитуберкульозного кабінету захисним одягом     Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    4,0    1,0    1,5     1,5     Профілактика професійних захворювань

    ВСЬОГО по Додатку 11                20,9    6,5    7,2    7,2    







Додаток 12

до Програми



Виконання заходів з покращення репродуктивного та статевого здоров’я населення

№ пп    Перелік заходів Програми    Відповідальні за виконання     Строки виконання    Джерело фінансування    Орієнтовні обсяги фінансування (тис. грн.)    Очікуваний результат

                    Всього    І етап 2019 рік     ІІ етап 2020 рік    ІІІ етап 2021 рік    

1    Закупівля контрацептивів з метою подальшого безкоштовного забезпечення ними жінок з абсолютними протипоказами до вагітності та молоді у віці 18-20 років, жінок з малозабезпечених сімей, тощо

    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    27,0    9,0    9,0    9,0    Попередження небажаної вагітності, профілактика материнської смертності.

    ВСЬОГО по Додатку 12                27,0    9,0    9,0    9,0    







Додаток 13

до Програми

Виконання заходів розвитку реперфузійної, кардіохірургічної та реабілітаційної допомоги

№ пп    Перелік заходів Програми    Відповідальні за виконання     Строки виконання    Джерело фінансування    Орієнтовні обсяги фінансування (тис. грн.)    Очікуваний результат

                    Всього    І етап 2019 рік     ІІ етап 2020 рік    ІІІ етап 2021 рік    

1    Придбання лікарських засобів, виробів медичного призначення та препаратів фармацевтичних різних (у тому числі тропонінових тестів) для надання невідкладної медичної допомоги кардіологічним хворим, у тому числі на гострий коронарний синдром    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    30,0    10,0    10,0    10,0    Зменшення показника летальності в стаціонарних відділеннях, у тому числі від гострого інфаркту міокарду

    ВСЬОГО по Додатку 13                30,0    10,0    10,0    10,0    





Додаток 14

до Програми

Виконання заходів протидії поширенню ВІЛ-інфеції/СНІДу

№ пп    Перелік заходів Програми    Відповідальні за виконання     Строки виконання    Джерело фінансування    Орієнтовні обсяги фінансування (тис. грн.)    Очікуваний результат

                    Всього    І етап 2019 рік     ІІ етап 2020 рік    ІІІ етап 2021 рік    

1    Закупівля тест-систем (експрес –тестів) на ВІЛ-інфекцію для обстеження  населення, особливо груп підвищеного ризику щодо інфікування ВІЛ    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    22,5    7,5    7,5    7,5    Забезпечення вільного доступу населення до безоплатного консультування та тестування на ВІЛ -інфекцію, попередження поширення ВІЛ-інфеції/СНІДу, проведення своєчасного лікування ВІЛ-інфікованих.

    ВСЬОГО по Додатку 14                22,5    7,5    7,5    7,5    





Додаток 15

до Програми

Організація харчування хворих



№ пп    Перелік заходів Програми    Відповідальні за виконання     Строки виконання    Джерело фінансування    Орієнтовні обсяги фінансування (тис. грн.)    Очікуваний результат

                    Всього    І етап 2019 рік     ІІ етап 2020 рік    ІІІ етап 2021 рік    

1    Закупівля продуктів харчування    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    3900,0    1200,0    1300,0    1400,0    Організація харчування хворих стаціонарних відділень у відповідності до вимог чинних нормативів

    ВСЬОГО по Додатку 15                3900,0    1200,0    1300,0    1400,0    





Додаток 16

до Програми



Оновлення та придбання сучасного технологічного обладнання (котельного, водяного, стерилізаційного, водогрійного, прального, тощо), облікової документації, медичних періодичних друкованих видань та рекламної продукції



№ пп    Перелік заходів Програми    Відповідальні за виконання     Строки виконання    Джерело фінансування    Орієнтовні обсяги фінансування (тис. грн.)    Очікуваний результат

                    Всього    І етап 2019 рік     ІІ етап 2020 рік    ІІІ етап 2021 рік    

1    Придбання облікової документації    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    420,0    140,0    140,0    140,0    Ефективна стала робота закладу

2    Придбання періодичних друкованих видань    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    30,0    10,0    10,0    10,0    

3    Придбання рекламної продукції по залученню клієнтів та наданню послуг в закладі    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    30,0    10,0    10,0    10,0    

    ВСЬОГО по Додатку 16                480,0    160,0    160,0    160,0    







Додаток 17

до Програми



Енергозабезпечення, технічне обслуговування, оплата комунальних послуг



№ пп    Перелік заходів Програми    Відповідальні за виконання     Строки виконання    Джерело фінансування    Орієнтовні обсяги фінансування (тис. грн.)    Очікуваний результат

                    Всього    І етап 2019 рік     ІІ етап 2020 рік    ІІІ етап 2021 рік    

1    Придбання сухого палива (дрова) для проведення опалюваного сезону (осінь-весна)    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    3300,0    860,0    1170,0    1270,0    Ефективне функціонування  закладу

2    Придбання газу для проведення опалюваного сезону (осінь-весна) та підігріву води    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    770,0    680,0    45,0    45,0    

3    Придбання енергоефективних джерел освітлення     Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    75,0    25,0    25,0    25,0    

4    Обслуговування роботи ліфтів    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    293,0    67,0    108,0    118,0    

5    Обслуговування роботи рентген технічного обладнання    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    189,0    62,0    63,0    64,0    

6    Обслуговування роботи парових стерилізаторів    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    18,0    5,0    6,0    7,0    

7    Обслуговування роботи охоронної сигналізації    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    195,0    60,0    65,0    70,0    

8    Обслуговування роботи офісної техніки    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    375,0    120,0    125,0    130,0    

9    Поточний ремонт медичної апаратури    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    390,0    120,0    130,0    140,0    

10    Оплата послуг з водопостачання    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    740,0    210,0    230,0    300,0    

11    Оплата послуг з електроенергії    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    5250,0    1700,0    1750,0    1800,0    

12    Заміна віконних блоків на енергозберігаючі    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    1035,0    190,0    185,0    660,0    Зменшення енерговитрат, ефективне управління закладом

12.1    2 та 3 поверх поліклінічного корпусу, інфекційний корпус    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2020 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    785,0    -           185,0    600,0    

12.2    1 поверх поліклінічного корпусу, 2 поверхи педіатричного корпусу    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    190,0    190,0    -    -    

12.3    Господарчі корпуси    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2021 рік    Місцеві бюджети, інші джерела    60,0    -    -    60,0    

    ВСЬОГО по Додатку 17                12630,0    4099,0    3902,0    4629,0    











Додаток 18

до Програми



Поводження та утилізація відходів

№ пп    Перелік заходів Програми    Відповідальні за виконання     Строки виконання    Джерело фінансування    Орієнтовні обсяги фінансування (тис. грн.)    Очікуваний результат

                    Всього    І етап 2019 рік     ІІ етап 2020 рік    ІІІ етап 2021 рік    

1    Поводження та утилізація відходів, в т.ч.

    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    438,0    144,0    146,0    148,0    Попередження забруднення оточуючого середовища

    •    медичних    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    219,0    72,0    73,0    74,0    

    •    побутових    Тростянецька міська рада, КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР    2019 -2021 роки    Місцеві бюджети, інші джерела    219,0    72,0    73,0    74,0    

    ВСЬОГО по Додатку 18                438,0    144,0    146,0    148,0