ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

15.01.2021/25

Дата реєстрації:

14.01.2021

Проголосовано:

15.01.2021 11:11:06

Автор:

Івах Г.А.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 15.01.2021/25



У К Р А Ї Н А


 

                       Тростянецька міська рада        ПРОЕКТ



6 сесія 8 скликання





Р І Ш Е Н Н Я                            


 

від 15 січня 2021 року


м. Тростянець                               №

 

Про порушення клопотання перед Охтирською районною радою Сумської області


 

         Беручи до уваги, що правонаступником та розпорядником коштів районного бюджету Тростянецького району з 2021 року є Охтирська районна рада Сумської області, а також укладені та підписані договори між Тростянецькою районною радою та Тростянецькою міською радою про передачу міжбюджетних трансфертів у 2020 році, враховуючи вільний залишок  коштів у Тростянецькому бюджеті станом на 01 січня 2021 року, який утворився за рахунок сплати податків платників Тростянецької міської територіальної громади, керуючись ст. ст. 25, 59 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,


 

міська рада вирішила:

 

          1. Порушити клопотання перед Охтирською районною радою Сумської області щодо передачі міжбюджетного трансферту у вигляді іншої субвенції до бюджету Тростянецької міської територіальної громади на розвиток КНП «Тростянецька міська лікарня» Тростянецької міської ради (додається).

 

2.  Уповноважити міського голову Бову  Юрія Анатолійовича від імені депутатського корпусу Тростянецької міської ради підписати вказане в п.1 даного рішення звернення та направити до Охтирської районної ради Сумської області.

 

 

 

 
Міський голова Юрій БОВА

 

 

Звернення до керівництва та депутатського корпусу                              Охтирської районної ради Сумської області

 

Тростянецька міська територіальна громада доводить до Вашого відому, що у 2020 році в районному бюджеті Тростянецького району були передбачені міжбюджетні трансферти бюджету Тростянецької міської ОТГ, у вигляді іншої субвенції на розвиток КНП «Тростянецької міської лікарні» Тростянецької міської ради, а саме: на капітальний ремонт інфекційного відділення в сумі 300,0 тис. гривень та на придбання апарату ШВЛ в сумі 500,0 тис. гривень (із них перераховано лише 259,7 тис. гривень). На затверджені кошти були укладені та підписані договори між Тростянецькою міською радою та Тростянецькою районною радою про передачу міжбюджетних трансфертів.

Нажаль за 2020 рік вимоги договорів про перерахування коштів з районного бюджету Тростянецького району розпорядником коштів районного бюджету Тростянецького району Тростянецькою РДА не були виконані в повному обсязі, оскільки перераховано лише  259,7 тис. гривень.

Станом на 01.01.2021 року в районному бюджеті Тростянецького району склався вільний залишок коштів в сумі більш ніж 700,0 тис. гривень, який утворився за рахунок сплати податків платниками Тростянецької міської територіальної громади.

Однак з районного бюджету Тростянецького району недофінансовано 300,0 тис. гривень на капітальний ремонт інфекційного відділення  КНП «Тростянецької міської лікарні» та 240,3 тис. гривень на придбання апарату ШВЛ.

Так як, правонаступником та розпорядником коштів районного бюджету Тростянецького району з 2021 року є Охтирська районна рада, то звертаємося до Вас з проханням при розподіленні вільного залишку, що передається з районного бюджету Тростянецького району, передбачити міжбюджетний трансферт у вигляді іншої субвенції бюджету Тростянецької міської територіальної громади на розвиток КНП «Тростянецька міська лікарня», а саме на ремонт інфекційного відділення, оскільки КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР є закладом першої хвилі по прийому хворих на COVID-19, які були недоотримані у 2020 році у сумі 540,3 тис. гривень. Дані кошти вкрай необхідні для повноцінного функціонування міської лікарні, а також для ще більш якісного надання медичних послуг населенню всього Охтирського району.

 

 

 

 

Міський голова                   Юрій БОВА