ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу

Номер:

15.01.2021/19

Дата реєстрації:

14.01.2021

Проголосовано:

15.01.2021 11:13:13

Автор:

Бова Ю.А.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 15.01.2021/19



У К Р А Ї Н А                          

 

Тростянецька міська рада

                                                6 сесія 8 скликання                          ПРОЄКТ

 

Р І Ш Е Н Н Я


 

від 15 січня 2021 року

м. Тростянець                               № _____

 

Про внесення пропозиції  АТ «Сумигаз» щодо повернення до комунальної власності газових мереж які розташовані на території Тростянецької міської територіальної громади, які належать Тростянецькій міській раді і знаходяться на балансі АТ «Сумигаз»

 

Розглянувши та обговоривши ситуацію щодо повернення газорозподільчих систем, враховуючи, що газорозподільчі мережі будувалися за власні кошти мешканців громади, всі вони надані міською радою у користування АТ «Сумигаз», для забезпечення належного утримання об’єктів газопостачання, задля недопущення необгрунтованого та безпідставного безоплатного використання майна територіальної громади, реалізовуючи самоврядні повноваження  щодо розпорядження об’єктами комунальної власності з метою їх ефективного використання в інтересах мешканців громади, керуючись  п.51 ч.І ст. 26, п.1 ч.9 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 
міська рада вирішила:

 

1. Внести пропозицію АТ «Сумигаз» щодо повернення до комунальної власності газових мереж які розташовані на території Тростянецької міської територіальної громади, які належать Тростянецькій міській раді і знаходяться на балансі АТ «Сумигаз».

 

2. Уповноважити відділ житлово-комунального господарства, будівництва, благоустрою та енергетичного менеджменту Тростянецької міської ради провести комплекс підготовчих, організаційних робіт для подальшого прийняття до комунальної власності газових мереж які розташовані на території Тростянецької міської територіальної громади та їх подальшу здачу в оренду на конкурентних засадах. 

 

 
Міський голова     Юрій БОВА