ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу

Номер:

29.01.2021/32

Дата реєстрації:

28.01.2021

Проголосовано:

01.02.2021 11:28:42

Автор:

Бова Ю.А.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 29.01.2021/32



У К Р А Ї Н А                                ПРОЄКТ

Тростянецька міська рада

6 сесії 8 скликання

(друге пленарне засідання)

Р І Ш Е Н Н Я


 

 

від  «___» _______ 2020 року

м. Тростянець                                   №____

 

Про ініціювання безоплатної передачі з власності акціонерного товариства «Укрзалізниця» у комунальну власність Тростянецької міської територіальної громади об’єктів системи водопостачання, розташованих на території міста Тростянець  Сумської області

 

Враховуючи результати наради при міському голові від 12.01.2021 року за участі представників громадськості Тростянецької міської територіальної громади та з метою створення можливості впливу на якість послуг водопостачання, керуючись статтями 3, 7 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», ст. 25, ст. 26, ст. 59, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 
міська рада вирішила:

 

1. Ініціювати безоплатну передачу з власності акціонерного товариства «Українська залізниця» у комунальну власність Тростянецької міської територіальної громади об’єктів системи водопостачання, розташованих на території міста Тростянець.

 

2. Затвердити текст звернення (додається).

 

3. Направити звернення депутатів Тростянецької міської ради до акціонерного товариства «Українська залізниця».

 
Міський голова Юрій БОВА

 



 
Додаток

до рішення 6 сесії 8 скликання

(друге пленарне засідання)

Тростянецької міської ради

№____ від «___»_______року

 

 
 ЗВЕРНЕННЯ

до голови правління акціонерного товариства «Українська залізниця»

 

Шановний Володимире Миколайовичу!

 

   На території міста Тростянець Сумської області послуги з водопостачання для населення та підприємств надаються як комунальним підприємством Тростянецької міської ради «Тростянецькомунсервіс» так і іншими суб’єктами господарювання, в тому числі і структурним підрозділом АТ «Укрзалізниця».

Питання забезпечення жителів міста якісною питною водою є надзвичайно актуальним. Дане питання неодноразово піднімалось на зустрічах з представниками влади, зборах жителів громади, засіданнях виконкому та сесій Тростянецької міської ради.

         Представниками громадськості Тростянецької міської територіальної громади на нараді при міському голові від 12.01.2021 року було порушено питання незадовільної якості води, що надається жителям міста Тростянець суб’єктом господарювання - виробничим структурним підрозділом «Сумське територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» АТ «Укрзалізниця» та доручено міській раді звернутися з пропозицією до керівництва залізниці щодо передачі водопровідних об’єктів та їх мереж по місту Тростянець в комунальну власність.

Тому, з метою створення можливості впливу на якість послуг водопостачання на території міста Тростянець та на виконання протокольного доручення, Тростянецька міська рада звертається до Вас з проханням передати безоплатно з власності АТ «Українська залізниця» з балансу виробничого структурного підрозділу «Сумське територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» АТ «Укрзалізниця» в комунальну власність Тростянецької міської територіальної громади на баланс комунального підприємства «Тростянецькомунсервіс» об’єктів системи водопостачання (нежитлові приміщення, артезіанські свердловини, водопровідні мережі, тощо), що розташовані в місті Тростянець Сумської області.

Зі свого боку ми гарантуємо, що об’єкти водопостачання, які буде передано у комунальну власність Тростянецької міської територіальної громади, будуть використовуватися відповідно до цільового призначення.

 Передача зазначених об’єктів у комунальну власність надасть змогу Тростянецькій міській раді утримувати зазначені об’єкти в належному стані та проводити їх модернізацію, що забезпечить надання якісних послуг в цій сфері.

Сподіваємось на розуміння та позитивне вирішення даного питання.

 

 

З повагою,

міський голова                                                    Юрій БОВА