ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

22.12.16/3

Дата реєстрації:

23.12.2016

Проголосовано:

23.12.2016 16:23:37

Автор:

Злепко В.А.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 22.12.16/3



У К Р А Ї Н А


 

Тростянецька міська рада 

17 сесія 7 скликання





                                               Р І Ш Е Н Н Я                                   ПРОЕКТ


 

від 23.12.2016 року


м. Тростянець                                    №

                                                       

Про надання гр. Линнику Олександру Миколайовичу

дозволу на розробку технічної документації із землеустрою

щодо встановлення меж частини земельної ділянки по

вул. Вознесенська, на яку поширюється право сервітуту

 

         Розглянувши заяву гр. Линника О.М. № вхід. ЦНАП-1160 від 20.12.2016 року про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки за адресою: м. Тростянець, вул. Вознесенська (ТС 56) площею 38,5 м2 для розміщення та обслуговування тимчасової споруди  для провадження підприємницької діяльності, на яку поширюється право сервітуту, керуючись ст. 25 Закону України «Про  землеустрій», ст. 79, ст. 98, ст. 99, ст. 100 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 
міська рада вирішила:

 

1. Надати дозвіл гр. Линнику Олександру Миколайовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки за адресою: м. Тростянець, вул. Вознесенська (ТС 56) площею 38,5 м2 для розміщення та обслуговування тимчасової споруди  для провадження підприємницької діяльності, на яку поширюється право сервітуту.

 

 2. Гр. Линнику Олександру Миколайовичу замовити, виготовити та подати на затвердження сесії міської ради технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки за адресою: м. Тростянець, вул. Вознесенська (ТС 56) площею 38,5 м2 для розміщення та обслуговування тимчасової споруди  для провадження підприємницької діяльності, на яку поширюється право сервітуту,  у термін до 31.12.2017 року.

 

3. Гр. Линнику Олександру Миколайовичу у десятиденний термін з моменту прийняття рішення укласти договір особистого строкового сервітуту на земельну ділянку по вул. Вознесенська(ТС 56), площею 38,5 кв.м. для розміщення та обслуговування тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності строком на 10 років.

 

4. Надати міському голові право підпису договору особистого строкового сервітуту на земельну ділянку для розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності по вул. Вознесенська (ТС 56) в     м. Тростянець з самостійним визначенням істотних умов.

 

 5. Дане рішення направити до відділу Держгеокадастру в Тростянецькому районі, відділу правового забезпечення, землевпоряднику апарату міської ради, гр. Линнику О.М.

 

 6. Контроль  за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Заяц Ю.М.

 

 

Міський голова       Ю.А. Бова