ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

06.04.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 08.04.2021/36
Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої світи Тростянецької міської територіальної громади у новій редакції

У К Р А Ї Н А

Тростянецька міська рада

7 сесія 8 скликання
(друге пленарне засідання)

                                           Р І Ш Е Н Н Я                            ПРОЄКТ

 
від __ 2021 року
м. Тростянець                                  № ____
 
Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої світи Тростянецької міської територіальної громади у новій редакції
 
З метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства України «Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої світи Тростянецької міської територіальної громади», затвердженого  рішенням Тростянецької міської ради від 02 березня 2021 року № 287, на підставі рекомендацій Управління державної служби якості освіти у Сумській області від 15.03.2021 року № 01-20/08/137, відповідно до ст. 26 Закону України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України 28.03.2018 № 291, наказу Міністерства освіти і науки України від 19.05.2020 року № 654 «Щодо примірного переліку питань», ст. 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
міська рада вирішила:
 
  1. Затвердити Положення у новій редакції.
 
         2.  Дане рішення направити всім причетним виконавцям.
 
         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти.
 
 
Міський голова   Юрій БОВА

ПРОЄКТ

ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішення 7 сесії 8 скликання
Тростянецької міської ради
від               2021 р. №
ПОЛОЖЕННЯ
про конкурс на посаду
 керівника закладу загальної середньої освіти Тростянецької міської територіальної громади у новій редакції
 
1. Загальні положення
1.1. Положення  про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Тростянецької міської територіальної громади (далі – Положення) визначає механізм призначення на посаду керівників закладів загальної середньої освіти Тростянецької міської територіальної громади.
         Положення розроблено у відповідності до Кодексу законів про працю України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про освіту», Закону України «Про повну загальну середню освіту»,  Закону України «Про запобігання корупції» та інших чинних нормативно-правових актів у сфері освіти.
1.2. Дане положення поширюється на керівників закладів загальної середньої освіти комунальної власності Тростянецької міської територіальної громади (далі - Заклади освіти).
1.3. Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років (крім керівників приватних, корпоративних закладів освіти), організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу.
         Не може бути призначена на посаду керівника закладу освіти особа, яка є недієздатною або цивільна дієздатність якої обмежена; має судимість за вчинення злочину; позбавлена права обіймати відповідну посаду; за рішенням суду визнана винною у вчиненні корупційного правопорушення; за рішенням суду визнана винною у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією; підпадає під заборону, встановлену Законом України "Про очищення влади".
1.4.  Організаційне забезпечення проведення конкурсного відбору  керівника Закладу освіти здійснює відділ освіти Тростянецької міської ради.
 
2. Порядок формування конкурсної комісії та її повноваження
         2.1. Для проведення конкурсу Тростянецька міська рада (далі –Засновник)  формує та затверджує конкурсну комісію чисельністю від 6 до 15 осіб, до складу якої на паритетних засадах входять представники:
- засновника (посадові особи органу місцевого самоврядування чи депутати відповідного представницького органу місцевого самоврядування (не більше однієї особи від однієї фракції чи групи);
- відповідної місцевої державної адміністрації чи територіального органу центрального органу виконавчої влади із забезпечення якості освіти (державні службовці);
- інститутів громадянського суспільства (громадських об’єднань керівників закладів освіти, професійних об’єднань педагогічних працівників, районної (міської) профспілкової організації та інших громадських формувань, а також експертів, фахівців у сфері загальної середньої освіти тощо).
         2.2. Конкурсна комісія є повноважною за умови присутності на її засіданні не менше двох третин від її затвердженого складу. Конкурсна комісія приймає рішення більшістю від її затвердженого складу. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос голови конкурсної комісії.
         2.3. Рішення конкурсної комісії оформлюються протоколами, які підписуються усіма присутніми членами конкурсної комісії та оприлюднюються на веб-сайті засновника впродовж одного робочого дня з дня проведення засідання конкурсної комісії.
         2.4. Конкурсна комісія та її члени діють на засадах неупередженості, об’єктивності, незалежності, недискримінації, відкритості, прозорості. Не допускається будь-яке втручання в діяльність конкурсної комісії, тиск на членів комісії та учасників конкурсу, зокрема з боку Засновника, його представників.
         2.5. Голова конкурсної комісії, заступник голови та секретар конкурсної комісії призначаються членами конкурсної комісії з їх числа на першому засіданні комісії.
2.6.  Голова конкурсної комісії:
- організовує роботу конкурсної комісії;
- приймає рішення щодо проведення засідань конкурсної комісії;
- визначає дату і місце проведення засідань конкурсної комісії;
- пропонує порядок денний засідань конкурсної комісії;
- веде засідання конкурсної комісії;
- несе персональну відповідальність за виконання покладених на конкурсну комісію функцій;
- здійснює інші повноваження відповідно до чинного законодавства.
2.7. Заступник голови конкурсної комісії виконує обов’язки голови конкурсної комісії у разі його відсутності.
2.8. Секретар конкурсної комісії:
- забезпечує скликання за дорученням голови конкурсної комісії її засідання;
- формує проєкт порядку денного засідань конкурсної комісії;
- здійснює підготовку засідань конкурсної комісії;
- виконує доручення голови конкурсної комісії, пов’язані з організацією проведення засідань конкурсної комісії;
- веде протоколи засідань конкурсної комісії;
- бере участь у засіданнях конкурсної комісії.
2.9. Організаційною формою роботи конкурсної комісії є засідання.
 
3. Умови проведення  конкурсного відбору
3.1. Конкурс складається з таких етапів:
1) прийняття рішення про проведення конкурсу та затвердження складу конкурсної комісії;
2) оприлюднення оголошення про проведення конкурсу;
3) прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі;
4) перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам;
5) допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі;
6) ознайомлення кандидатів із закладом освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування Закладу освіти;
7) проведення конкурсного відбору;
8) визначення переможця конкурсу;
9) оприлюднення результатів конкурсу.
3.2. Рішення про проведення конкурсу приймає Засновник Закладу освіти:
- одночасно з прийняттям рішення про утворення нового закладу загальної середньої освіти;
- не менше ніж за два місяці до завершення строкового трудового договору, укладеного з керівником Закладу освіти;
- не пізніше десяти робочих днів з дня дострокового припинення договору, укладеного з керівником відповідного Закладу освіти, чи визнання попереднього конкурсу таким, що не відбувся.
3.3. Оголошення про проведення конкурсу оприлюднюється на веб-сайті Засновника та веб-сайті закладу освіти (у разі його наявності) наступного робочого дня з дня прийняття рішення про проведення конкурсу та має містити:
- найменування і місцезнаходження закладу;
- найменування посади та умови оплати праці;
- кваліфікаційні вимоги до керівника закладу відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту»;
- вичерпний перелік, кінцевий термін і місце подання документів для участі у конкурсі;
- дату та місце початку конкурсного відбору, етапи його проведення та тривалість;
- прізвище та ім’я, номер телефону та адресу електронної пошти особи, уповноваженої надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі в конкурсі.
 
4. Подання документів для участі у конкурсі
4.1. Для участі у конкурсі подають такі документи:
- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» (Додаток 1, Додаток 2);
- автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
- копія паспорта громадянина України;
- копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
- копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання (крім приватних та корпоративних закладів освіти);
- довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
- мотиваційний лист, складений у довільній формі.
4.2. Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.
4.3. Документи подають особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії у визначений в оголошенні строк, що може становити від 20 до 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.
4.4. Уповноважена особа приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.
4.5. Упродовж п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів для участі в конкурсі конкурсна комісія:
- перевіряє подані документи на відповідність установленим законодавством вимогам;
- приймає рішення про недопущення до участі у конкурсі осіб, які подали не всі документи, необхідні для участі в конкурсі відповідно до вимог законодавства, або подали документи після завершення строку їх подання;
- оприлюднює на веб-сайті засновника перелік осіб, яких допущено до участі у конкурсному відборі (далі - кандидати).
4.6. Засновник зобов’язаний організувати та забезпечити ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування такого закладу не пізніше п’яти робочих днів до початку проведення конкурсного відбору.
 
5. Визначення переможця конкурсного відбору
5.1. Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:
- перевірки на знання чинного законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Закону України  «Про освіту», Закону України «Про повну загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також розпорядженнь Кабінету Міністрів України;
- перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання;
- публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.
Перевірка знань законодавства відбувається шляхом письмового тестування. Тестові питання затверджуються  головою конкурсної комісії і складаються з 30 тестових питань.
Перевірка професійних компетентностей відбувається шляхом надання письмової відповіді  на паперовому носії на одне ситуаційне завдання, що затверджується  головою конкурсної комісії.
 Конкурсна комісія визначає дату проведення конкурсного відбору та повідомляє кандидатів про місце і час його проведення.
Час для підготовки відповідей становить:
на  тестові питання  - 60 хвилин,
для вирішення ситуаційного завдання – 15 хвилин,
для презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти – 10 хвилин для кожного кандидата.
Після презентації кандидат надає відповіді на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.
Для оцінювання тестових завдань застосовується трьох бальна система. За кожну правильну відповідь тестового завдання кандидат отримує 0,1 (одну десяту) бали, за не правильну таабо неповну відповідь – нуль балів.
Для оцінювання вирішення ситуаційного завдання застосовується трьох бальна система:
3 бали виставляються кандидатам, які виявили  високий рівень професійної компетентності при вирішенні ситуаційного завдання;
2 бали виставляється кандидатам, які виявили розуміння поставлених питань в обсязі, достатньому для подальшої роботи;
1 бал виставляється кандидатам, які в процесі відповіді допустили значну кількість помилок;
0 балів виставляється кандидатам, які не вирішили ситуаційне завдання.
Для оцінювання презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти застосовується трьох бальна система:
3 бали виставляється кандидату за повне розкриття питання перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти та всі повні, вичерпні відповіді на питання;
2 бали за часткове розкриття перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти та половину вичерпних відповідей на поставлені питання;
1 бал за нерозкриту перспективу розвитку закладу загальної середньої освіти та відсутність повних, вичерпних відповідей на питання;
0 балів за відсутність презентації і відповідей на питання.
Після закінчення часу, відведеного на складання тестування та вирішення ситуаційного завдання, проводиться перевірка відповідей та їх оцінювання всіма членами конкурсної комісії.
         Підбиття підсумків здійснюється шляхом занесення балів до відомості проведення конкурсного відбору, форма якої наведена у Додатку 3.
 З результатами кандидат ознайомлюється у відомості особисто під підпис.
Кандидат, що отримав найбільшу кількість балів, вважається переможцем конкурсного відбору.
5.2. Засновник зобов’язаний забезпечити відеофіксацію та за можливості відеотрансляцію конкурсного відбору з подальшим оприлюдненням на своєму веб-сайті відеозапису впродовж одного робочого дня з дня його проведення.
5.3. Загальна тривалість конкурсу не може перевищувати двох місяців з дня його оголошення.
5.4.  Конкурсна комісія упродовж двох робочих днів з дня завершення конкурсного відбору визначає переможця конкурсу або визнає конкурс таким, що не відбувся, та оприлюднює результати конкурсу на веб-сайті засновника.
5.5.  Конкурсна комісія визнає конкурс таким, що не відбувся, якщо:
- відсутні заяви про участь у конкурсі;
- до участі у конкурсі не допущено жодного кандидата;
- жодного з кандидатів не визначено переможцем конкурсу.
5.6. У разі визнання конкурсу таким, що не відбувся, проводиться повторний конкурс.
5.7.  Рішення конкурсної комісії можуть бути оскаржені в судовому порядку.
6. Механізм укладення строкового трудового договору
         6.1. Протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення рішення про переможця конкурсу Засновник призначає переможця конкурсу на посаду та укладає з ним строковий трудовий договір.
6.2. Не може бути укладено трудовий договір з особою, яка не може обіймати посаду керівника закладу загальної середньої освіти відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту».
6.3. Трудовий договір укладається на шість років на підставі рішення конкурсної комісії. Після закінчення строку, на який укладено строковий трудовий договір, трудові відносини припиняються та не можуть бути продовжені на невизначений строк.
6.4. З особою, яка призначається на посаду керівника закладу загальної середньої освіти вперше, укладається трудовий договір строком на два роки. Після закінчення строку дії такого строкового трудового договору та за умови належного його виконання сторони мають право продовжити строк дії відповідного строкового трудового договору ще на чотири роки без проведення конкурсу.
6.5. Особа не може бути керівником одного і того ж закладу загальної середньої освіти більше ніж два строки підряд (крім тих, що розташовані в населених пунктах з одним закладом загальної середньої освіти). До першого шестирічного строку включається дворічний строк перебування на посаді керівника закладу загальної середньої освіти, призначеного вперше.
 
7. Механізм звільнення з посади керівника Закладу освіти
7.1. Керівник Закладу освіти звільняється з посади у зв’язку із закінченням строку строкового трудового договору або достроково відповідно до вимог чинного законодавства України та умов укладеного трудового договору.
7.2. Припинення строкового трудового договору з керівником Закладу освіти у зв’язку із закінченням строку його дії або його дострокове розірвання здійснюється Засновником з підстав та у порядку, визначених законодавством про працю.
7.3. Підставами для дострокового звільнення керівника Закладу освіти, які повинні бути передбачені у трудовому договорі, є:
- порушення вимог Закону України «Про повну загальну середню освіту» щодо мови освітнього процесу;
- порушення вимог статей 30 і 31 Закону України «Про освіту»;
  • порушення прав учнів чи працівників, встановлене рішенням суду, яке набрало законної сили;
  • систематичне неналежне виконання інших обов’язків керівника, визначених Законом України «Про повну загальну середню освіту»;
  • неусунення у визначений строк порушень вимог законодавства, виявлених під час інституційного аудиту чи позапланового заходу державного нагляду (контролю).
 
 
8. Тестові завдання та зразок ситуаційного завдання
8.1. Перелік тестових завдань:
Тестові завдання на перевірку знання
Закону України «Про освіту»
1. Право громадян на освіту це:
 А) кожен має право на якісну та доступну освіту
            Б) кожен має право на освіту у державних i комунальних закладах освіти
В) кожен має право на освіту.
      2. Форми здобуття освіти:
   А) інституційна, індивідуальна, дуальна
           Б) дошкільна, шкільна, вища
    В) дошкіљна, індивідуальна, шкільна, вища.
3. Мета повної загальної середньої освіти:
А) отримання знань
Б) забезпечити якісне дозвілля дитини у шкільний час i таким чином допомагати їй всебічно розвиватися
     В) всебічний розвиток, виховання i соціалізація особистості, яка здатна до житгя в сіспільстві та цивілізованої взаємодії  з природою, має прагнення до самовдосконалення i навчання впродовж життя, готова до свідомого життєвого вибору та самореалізації, відповідальності, трудової діяльності  та громадянської активності.
     4. Інклюзивне навчання створюється:
А) обов'язково
Б) за потреби
В) на розсуд керівника закладу .
    5. Управління закладом освіти здійснює:
     А) керівник закладу освіти
Б) засновник, керівник закладу освіти, колегіальний орган управління закладу освіти, колегіальний орган громадського самоврядування та інші органи передбачені законами та установчими документами
В) Кабнет Miністрів України, колегіальний орган громадського самоврядування, відділ освіти.
    6. Права засновника закладу освіти:
А) приймає на роботу обслуговуючий персонал закладу освіти
Б) розробляє ocвітні програми
В) затверджує установчі документи закладу освіти, їx нову редакцію та
зміни до них.
7. Конкретний перелік та обсяг видів pобіт педагогічного i науково-педагогічного працівника встановлюються:
А) наказом Міністерства освіти i науки України
Б) статутом
      В) трудовим договором.
     8. Педагогічним i науково-педагогічним працівникам встановлюються
щомісячні надбавки за вислугу років понад три роки у розмірі:
А) 25 відсотків посадового окладу                                                      Б) 10 відсотків посадового окладу
В) 15 відсотків посадового окладу.
    9. Атестація педагогічного працівника може бути:
А) первинна, вторинна
Б) обов'язкова, спеціалізована
      В) чергова або позачергова.
   10. Мова освіти національних меншин:
А) державна
Б) мова національної меншини
В) поряд iз державною навчаються мовою відповідної національної  меншини.
    11. Повноваження керівника закладу освіти визначаються:
А) законом
Б) установчими документами закладу освіти
     В) законом та установчими документами закладу освіти.
     12. Вищий колегіальний орган громадського самоврядування закладу освіти є:
А) профспілкова організація
     Б) загальні збори (конференція) колективу закладу освіти
В) педагогічна рада.
    13. Національна академія педагогічних наук України це:
      А) самоврядна наукова організація у сфері освіти, заснована на державній власності
Б) державна організація у сфері освіти та науки
В) орган виконавчої влади у сфері освіти i науки.
14. Чи мають право надавати платні послуги державні та комунальні заклади освіти?
     А) не мають права
Б) мають право надавати платні послуги виключно, які затверджені
Кабінетом Міністрів України
В) мають право надавати платні послуги, які затверджені Кабінетом Міністрів України та засновником.
15. Куди направляються кошти отримані від оренди нерухомого майна комунального закладу освіти?
А) зараховуються до місцевого бюджету
     Б) використовуються на потреби цього закладу
В) використовуються на преміювання працівників цього закладу .
 
Тестові завдання на перевірку знання
Закону України «Про повну загальну середню освіту»
 Законодавство України про повну загальну середню освіту складається:
А) Закону України «Про освіту», Закону України «Про повну загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів
Б) Конституції України, Закону України «Про освіту», Закону України «Про повну загальну середню освіту», інших актів законодавства у сфері освіти і науки та міжнародних договорів України, укладених в установленому законом порядку
В) Конституції України, Закону України «Про освіту», Закону України «Про повну загальну середню освіту».
          2. Скільки триває освітній процес у закладах загальної середньої освіти:
А) не менше 165 навчальних днів 
Б) не менше 175 навчальних днів 
                         В) не менше 185 навчальних днів.
3. Типи закладів освіти, що забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти:
    А) початкова школа, гімназія, ліцей
                        Б) гімназія, ліцей
    В) будинок дитини, гімназія, ліцей.
       4. Форми   здобуття повної загальної середньої освіти:
А) скорочена та загальна форма
Б) спеціалізована та загальна форма
      В) очна, дистанційна, сімейна форма .
           5. Наповнюваність класів у закладах загальної середньої освіти:
А) не може перевищувати 35 учнів
Б) не може перевищувати 40 учнів
     В) не може перевищувати 30 учнів
           6. Педагойчне навантаження вчителя включає:
А) 18 навчальних годин протягом навчального тижня
Б) 18 навчальних годин протягом навчального місяця
В) 20 навчальних годин протягом навчального тижня.
        7. Хго призначас заступника керівника закладу загальної середньої освіти:
                        А) засновник
   Б) керівник закладу за погодженням з відділом освіти
                        В) керівник закладу.
          8. Управління закладом загальної середньої освіти здійснює:
А) Міністерство освіти i науки України
     Б) Міністерство юстиції України
В) засновник.
          9. Рішення педагогічної ради закладу загальної середньої освіти вводяться в дію:
                         А) керівником закладу за погодженням на загальних зборах колективу
Б) наказами керівника закладу освіти
В) керівником закладу за погодженням iз засновником.
      10 Що не відноситься до повноважень закладу загальної середньої освіти?
А) реалізує положення Конституції України, Закону України «Про освіту», Закону Укратни «Про повну загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у галузі освіти
Б) формує в учнів (вихованців) засади здорового способу життя, гігієнічні навички
    В) розробляє та подає на затвердження Кабінету Miністрів України нормативи матріально-технічного та фінансового забезпечення закладу загальної середньої освіти згідно з Державним стандартом загальної середньої освіти.
    11   Державний стандарт переглядається не менше одного разу на:
А) 8 років
Б) 5 років
     В) 12 років.
      12. Фінансово-господарська діяльність закладу загальної середньої освіти здійснюється на основі:
А) благодійної допомоги
Б) кошторису
     В) освітньої програми.
   13. З метою забезпечення професійного розвитку педагогічних працівників, здійснення їх науково-методичної підтримки у системі загальної середньої освіти функціонують:
                       А) електронні підручники
Б) будівлі, споруди, комунікації, обладнання, транспортні засоби та інші цінності
В) центри професійного розвитку педагогічних працівників.
     14. Штатні розписи закладів загальної середньої освіти затверджуються:
А) керівником  за погодженням із засновником або уповноваженим ним органом
Б) засновником
       В) відділом освіти.
     15.     Освітня програма закладу освіти схвалюється:
                      А) педагогічною радою закладу освіти                    
                      Б) державним стандартом повної загальної середньої освіти                           В) вищий колегіальний орган громадського самоврядування закладу освіти.
8.2. Ситуаційне завдання:
                Миколка, кмітливий, енергійний і непосидючий п’ятикласник, постійно дратує вчительку своїм базіканням та вертлявістю. Не допомогло пересаджування за першу парту. Дисциплінарні зауваження лише на декілька хвилин заспокоюють пустуна. І ось одного разу, не витримавши перешіптування хлопчика з сусідом, педагог рішуче заявила: „Наступного разу без батька або матері на урок не приходь!” Засмучений п’ятикласник кулею вилетів із класу. Вчителька звернулася за порадою до директора школи.
 
Запропонуйте свій варіант розв’язання психолого-педагогічної ситуації.
 
 
  
         
         
 
Секретар міської ради                           Наталія КОВАЛЬОВА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Додаток 1
 
до Положення про конкурс на посаду                                                                                                                                                                             керівника закладу                                                                                            загальної середньої освіти
Тростянецької міської територіальної громади
у новій редакції
 
                   
                                     Голові конкурсної комісії ________________________  
                                                                                  _________________________
                                                                                                                                                           (прізвище, ім’я та по батькові)
___________________________________________
(адреса місця проживання)
 ___________________________________________
___________________________________________
(контактний телефон)
З А Я В А*
 Я, __________________________________________________________________
                                          (прізвище, ім’я та по батькові) 
даю згоду на участь в конкурсному відборі  на посаду____________________________________________________________
                            (повна назва посади, на яку оголошено конкурсний відбір)
До заяви додаю:
автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
копія паспорта громадянина України;
копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання (крім приватних та корпоративних закладів освіти);
 довідку про відсутність судимості;
довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
мотиваційний лист, складений у довільній формі.
 «____»_______ 20____ року __________________ _____________________  
                             (особистий підпис)                                            П.І.Б.
* Заява має бути написана власноручно.
Додаток 2
до Положення про конкурс на посаду                                                                                                                                                                             керівника закладу                                                                                            загальної середньої освіти
Тростянецької міської територіальної громади
у новій редакції
 
 
                        Голові конкурсної комісії _________________ __________________________________________
 (прізвище, ім’я та по батькові)
___________________________________________
(адреса місця проживання)
 ___________________________________________
___________________________________________
(контактний телефон)
З А Я В А*
             
З А Я В А*
                Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» даю згоду на обробку моїх персональних даних з первинних джерел (у т.ч. паспортні дані, відомості з виданих на моє ім’я документів, відомостей, які надаю про себе) з метою участі у конкурсі  на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Тростянецької міської територіальної громади.
 
 «____»_______ 20____ року __________________ _____________________  
                                                    (особистий підпис)                     П.І.Б.
 
* Заява має бути написана власноручно.
 
 
 
 
Додаток 3
до Положення про конкурс на посаду                                                                                                                                                                             керівника закладу                                                                                            загальної середньої освіти
Тростянецької міської територіальної громади
у новій редакції
 
 
Відомість
проведення конкурсного відбору
 кандидатів на заміщення вакантної посади
керівника закладу загальної середньої освіти
Тростянецької міської територіальної громади
 
від   "___" ___________ 20        року
 
 

з/п
Прізвище, ім`я,
по батькові
кандидата
Посада, на яку
претендує
кандидат
Бали за тестування Бали за
ситуаційне
завдання
Бали за презентацію Загальна
кількість
балів
Підпис кандидата про ознайомлення
 
 
1.              
2.              
3.              
4.              
5.              
 
 
Голова комісії        
Члени комісії:        
         
         
         
         
         
         
         
         
 
 
Секретар комісії
  ____________________
_____________________
  _______________________
________________________
    (підпис)   ( ініціали, прізвище)