ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

06.04.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 08.04.2021/50
Про внесення змін до відомостей складу засновників сільських виборчих комісій

У К Р А Ї Н А              

                     Тростянецька міська рада     ПРОЄКТ
7 сесія 8 скликання                
(друге пленарне засідання)
 
Р І Ш Е Н Н Я

 

від ____ квітня 2021 року

м. Тростянець                                №
 
Про внесення змін до відомостей складу
засновників сільських виборчих комісій
 
Відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», рішень 1 сесії 8 скликання Тростянецької міської ради від 18.11.2020 року «Про початок  реорганізації сільських рад шляхом приєднання до Тростянецької міської ради», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», керуючись статями 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
міська рада вирішила:
 
1. Внести зміни до відомостей про Буймерську сільську виборчу комісію Тростянецького району   Сумської області   (код ЄДРПОУ: 34113632), які містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, в частині відомостей про склад засновників, а саме запис про засновника Буймерську  сільську раду Тростянецького району Сумської області   замінити на запис Тростянецька міська рада.
2. Внести зміни до відомостей про Білківську сільську виборчу комісію Тростянецького району   Сумської області   (код ЄДРПОУ: 34113695), які містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, в частині відомостей про склад засновників, а саме запис про засновника Білківську  сільську раду Тростянецького району Сумської області   замінити на запис Тростянецька міська рада.
3. Внести зміни до відомостей про Дернівську сільську виборчу комісію Тростянецького району   Сумської області   (код ЄДРПОУ: 33486836), які містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, в частині відомостей про склад засновників, а саме запис про засновника Дернівську сільську раду Тростянецького району Сумської області   замінити на запис Тростянецька міська рада.
4. Внести зміни до відомостей про Криничанську сільську виборчу комісію Тростянецького району   Сумської області   (код ЄДРПОУ: 34113784), які містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, в частині відомостей про склад засновників, а саме запис про засновника Криничанську  сільську раду Тростянецького району Сумської області   замінити на запис Тростянецька міська рада.
5. Внести зміни до відомостей про Люджанську сільську виборчу комісію Тростянецького району   Сумської області   (код ЄДРПОУ: 34113522), які містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, в частині відомостей про склад засновників, а саме запис про засновника Люджанську  сільську раду Тростянецького району Сумської області   замінити на запис Тростянецька міська рада.
6. Внести зміни до відомостей про Мартинівську сільську виборчу комісію Тростянецького району   Сумської області   (код ЄДРПОУ: 34113721), які містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, в частині відомостей про склад засновників, а саме запис про засновника Мартинівську  сільську раду Тростянецького району Сумської області   замінити на запис Тростянецька міська рада.
7. Внести зміни до відомостей про Мащанську сільську виборчу комісію Тростянецького району   Сумської області   (код ЄДРПОУ: 34113573), які містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, в частині відомостей про склад засновників, а саме запис про засновника Мащанську  сільську раду Тростянецького району Сумської області   замінити на запис Тростянецька міська рада.
8. Внести зміни до відомостей про Ницахську сільську виборчу комісію Тростянецького району   Сумської області   (код ЄДРПОУ: 34113669), які містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, в частині відомостей про склад засновників, а саме запис про засновника Ницахську  сільську раду Тростянецького району Сумської області   замінити на запис Тростянецька міська рада.
9. Внести зміни до відомостей про Печинську сільську виборчу комісію Тростянецького району   Сумської області   (код ЄДРПОУ: 33486899), які містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, в частині відомостей про склад засновників, а саме запис про засновника Печинську  сільську раду Тростянецького району Сумської області   замінити на запис Тростянецька міська рада.
10. Внести зміни до відомостей про Семереньківську сільську виборчу комісію Тростянецького району   Сумської області   (код ЄДРПОУ: 34113606), які містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, в частині відомостей про склад засновників, а саме запис про засновника Семереньківську  сільську раду Тростянецького району Сумської області   замінити на запис Тростянецька міська рада.
11. Внести зміни до відомостей про Солдатську сільську виборчу комісію Тростянецького району   Сумської області   (код ЄДРПОУ: 33219703), які містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, в частині відомостей про склад засновників, а саме запис про засновника Солдатську  сільську раду Тростянецького району Сумської області   замінити на запис Тростянецька міська рада.
12. Внести зміни до відомостей про Станівську сільську виборчу комісію Тростянецького району   Сумської області   (код ЄДРПОУ: 34113758), які містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, в частині відомостей про склад засновників, а саме запис про засновника Станівську  сільську раду Тростянецького району Сумської області   замінити на запис Тростянецька міська рада.
13. Контроль за виконанням рішення   покласти на заступника міського голови Міняйло С.М.  
 
 
 
Міський голова Юрій БОВА